Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuz Johny mas nadherne vyplnenej prostor moc peknej Grow! jestli bych ti mohl poradit tak kup diamantovku a udelej si tam pruh v boxu bude to odrazet lip a urcite se to vyplati a je to par korun .
romaniak : diamantovou fólii si tam dám až budu mít jinou skříň...
chci ji víc na šířku ať tam můžu mít scrog až dokonce a taky si chci časem koupit A-wing... nicméně díky za radu ale teď fólie nebude
dneska mají na zálivku enzymes+
provedl jsem probírku listí a vzal jsem to jak se patří
najednou tam je volného místa...
ZDRAVÍM DUFFY
hlínu máš v pětilitrových kanystrech (roalty mix)a svítíš na to 400w sodík mě se zdá že je to jako pod 250 sodík . Zdá se mi,že to máš řidší a pod čtyřkilem by to mělo být přece jenom plnější jak jsi to oTrhal od listí tak to ůplně prořídlo (možná se mi to jen zdá s těch fotek)
chtěl bych vědět tvůj názor na tvoje kyti jestli jsi spokojen...????????jestli je něco co jsi zanedbal a nebo co by jsi vylepšil.
neber to jako špatnou kritiku chci se jen informovat
A chválím tvoji čistotu a vybavenost máš to pěkně vykutěný (tak jak má být)
at se ti daří měj se
49 12/12
tak se nám blíží konec...
dnes dostanou ripen na ukončení květové fáze...posl 10 dní
bohužel nemám foťák (za týden bude takže o makra nepříjdete.. )
teploty min 18°C max 30,5°C
takže jen mobilem..
slepecC : vypadá že s toho bude dost.... a díky za přání
přes 100 gramů tam být musí jsou krásně tvrdé kompaktní...
leosag : jsou to nejhezčí kytky jaké jsem kdy měl :-) bohužel nemám foťák na makro ale ten pohled je úžasný.. jsou pěkně ocukrované a ty palice mají nádherné růžičky a hrbolky....
co jsem podcenil je teplota takže nejhezčí kytky jsou ty vzadu ( jsou to výhozy které měly nejmíň hlíny myslím že to je chronik) ty uprostřed mají paličky o poznání menší... a tak pěkně nekynou...
takže na příště s CT...
zase jsem orval málo spodky ( a to jsem je stříhal 2x víc než obvykle..) takže příště rvu víc
cusek
Huste to pocinani.
Vypada to luxusne, tak at se zadari.-...myslim,ze si neudelal chybu skrz to, ze si jel bez mrizky a zvysil wattaz.. Taky jedu ted bez mrize a jsem zvedav na vysledek..preju hodne uspechu a gramiku..
53 12/12
tak se to blíží...
zítra večer po zhasnutí lampy je dám do tmy před tím je ale pořádně propláchnu a v sobotu (56den) nebo v neděli je sejmu....