Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
radsi bych skusil treba tak 50-100 ml ale na Outdoor ! indoor v 30ml je uz odskouseny me jeste dokonce roste tak treba skusit hodit na balkon nebo za okno zachvily se bude oteplovat hmm ?
Zdravííím mini pěstitele !
Tak mini řízek zakořeněn a zasazen do FILMOVKY .
Přihnojovat budu Plagronem Start-up , tot je asi vse nic me nenapadá .
Co ty k/-\pre jak to vipadá u tebe ????
Kuk asi pred mesicem jsem narazil na tohle tema :-) takze proc to nezkusit takze jsem udelal rez z meho No name
ale nenašel jsem zadnou filmovku jedine co jsem našel byl nějakej mikrokvětináček takže jsem zasadil do něj přímo do hlíny jen se stimulaxem
a mam řezík za oknem
tot asi vse pro porovnani velikosti kvetinace foceno s krabickou sirek
fotky uz slibujes ale docela dlouho
no jinak ja jsem zasadil dalsi dve kytí tentokrat uz do filmovky a plánuju prez zimu vypestit i neco ze semínka jen tak za oknem :-) jestli to teda pujde takze snad vecer taky dodám nové fotoz
Nažďár,,, koukám moc pěkná soutěž,,, tak sem se rozhodl, že sem tky něco přidám ovšem je to tak trochu jiného rázu,,, zasadil jsem jeden kalašnikov do polovičatého kelímku od mcdonalda cca 100ml, tak ho přendám do mini květináčku,,, foto dodám,,, len tak pod oknovka.... aspon to nekomu budu moct dat k narozkám
Ještě bych chtěl vyzkoušet takovej pokuss,,, a to nacpat kokos do floorbalového míčku,, zkusit v něm něco vypěstovat8) tak až to zhuleně domyslim přiložim fotos.. Zdar