Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten fotak nejak blbe foti. No než jsem se dostal k tomu podepreni tak mi skoro vsechny spadly na zem ,ale uz jsem to napravil.Mozna je to na tech fotkach videt.
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Takhle dopadnul keřík ,kterej byl moc vidět.Je to ten samotnej PCM co byl za tím foliákem.Je to škoda ,pěkná kytka a myslim že ten výnos by taky nebyl zrovna nejmenší.No aspoň něco z něj bude.
Jdu ho trochu očistit od zbytečnejch listů.
2008,2009 - svině zlodějský už napadly i mě.....zabít, zničit, rozšlapat a rozčtvrtit...
Ja jsem tam psal ze ta prvni vytazena kytka byla moc na ocich a ze jsem s ni nechtel zbytecne provokovat.Ty dalsi co jsou venku jsem vytahnul jen proto ,ze se uz fakt moc sraly mezi ty vetsi ostatni.Ale ty favoritky jsou samosebou jeste v zemi....
no to je prave ta co jsem radsi vytahnul driv.byla za parnikem a ten uz je ulozenej takze ta kytka byla videt ze silnice uplne bez problemu.na nasi vesnici je to samej debil ,tak proto je driv venku ,ale je klid....
Dneska rano jsem vstal a mel jsem namrzly okno u auta.Nebylo by lepsi ty kytky sklidit kdyz tam uz takhle mrzne?Jinak by tam jeste mohli v klidu zustat.
Původní příspěvek od MarihuanKonopný Dneska rano jsem vstal a mel jsem namrzly okno u auta.Nebylo by lepsi ty kytky sklidit kdyz tam uz takhle mrzne?Jinak by tam jeste mohli v klidu zustat.
Tu samou otázku si kladu i já.
Podle předpovědi by zítra už mrznout nemělo, ale nakolik se dá věřit předpovědím, hmm
Osobně bych to ještě nechal, já alespoň musím, protože to máme teprve v pátem týdnu květu, ale záleží na tobě, jestli tam vídáš plíseň.. Pokud to neplesniví, nechal bych je v zemi
K+
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Plisen jsem tam zahledl ,ale ta byla na tech kerikach co uz jsou suchy.Na tech co jeste jedou nevim.No jsem u nich kazdej den ,takze kdyby se neco delo tak to ihned sklidim
hele lidi proc mi ty ususeny kytky smrdej jako nejaky seno?pritom kdyz jsem je sklidil tak krasne vonely.Susim tak ze celou kytku povesim do mistnosti korenem vzhuru.je v ni tak 17stupnu ,ale neni moc dobre vetrana ,muze to byt tim?
prosim prosim poradte jesli se to da treba napravit u toho co uz mam sklizeny.mam toho tak 500g a nechci aby to takhle smrdelo
diky za rady
cau,no podle me je to u outdooru ormalni ze kdyz sou mokre tak krasne voni a kdyz uschnou tak to neni proste jako skero ze skrine..ale nevim teda jak je to u genetiky protoze tu jedu letos poprve..tak nevim no..zatim cau..