Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vespolek! Tak na alfě konečně všechno kvete-něco víc něco míň, ale všechno by snad mělo stihnout dojet. Už dnes jsme na některé kyti aplikovali preventivní postřik proti plísni Bud rot stopem, tak snad to za ty prachy k něčemu bude a nepřijde půl sklizně vniveč...
A tady už pár fotek-tentokrát pozdně večerních...
z horní alfy:
1, gypsy's magical mystery mix-dost by mě zajímalo co to ten gypsy smixoval, páč tohle je opravdu podivná rostlinka-ikdyž to tak nevypadá má okolo 2,20m, skoro vůbec se nevětví, kvete kurefsky pomalu a jak je vidět vrcholovka bude stát zato
2-3, takhle vypadá květenství magického mixu
4, welcome to the world of trichomes
5, godbud x dreamwaver v celé své kráse-největší opozdilec, ale už taky kvete
dolní alfa:
1, POG-nasadil palice s pořádnou vervou, tak snad mu to vydrží
2, JAHmaičan vs. sweetkiller
3, tady vám chtěl JAHmaičan poslat pozdrav z pralesa
4, G13xBWxBW-ta se moc nepovedla-má sotva metr, jelikož za začátku žila ve stínu sweetkillera a poté co byla přesazena značnou dobu stagnovala, ale co už, snad to nahradí aspoň kvalitou...
helou maugli tvoje Sekvoje jsou krásné velice mě zajímá ten tvůj gypsy's magical mystery mix.. je to taková mohutná basobolová palka.. jak je asi velká v CM? muj hrubý odhad 70cm ale info bodne dík.
peace Pepiík!
Původní příspěvek od JAHmaican Pozdrav z pralesa hehe, to si to dobře vystihl...
Měřím totiž 180 cm a aby byly alespoň trochu vidět ruce, musel jsem stát na špičkách
urban bushman, voe!
Pepiik:No, to ses mírně seknul-má takovejch 220cm shruba. Máš to napsaný i u fotky... Pro srovnání tam příště můžu klidně někoho postavit!
Pepiik:Aj, tak to jsem tě lehce nepochopil. Samozřejmě, že celá kytka není jedna šiška. Ale vrcholovka bude pořádná, i když zatim ještě úplně prorostlá není. Tak půl metru(možná i těch 70)třeba bude mít, to se uvidí. Určitě jí tady pak ukážu...
...už je taky veškeré osazenstvo konečně v květu. Něco víc něco míň a něco asi bude mít značné problémy s dozráváním. Nejlíp je na tom zatím bella a bílej rusák, zatímco sheherazade teprv začíná nakvítat...
...a ani ten zku*veně drahej postřik nepomáhá. Takže trocha negativní reklamy-BUD ROT STOP určitě nekupovat!!! No co se dá dělat-museli jsme razantně zakročit, tedy otrhat spoustu plesnivých palic, větví a něco předčasně sklidit. Ovšem musím podotknout, že tahle situace se dala očekávat a my ji taky očekávali...
Pár fotek:
1, ...
2, ...
3, godbud x dreamwaver-musel být přivázán, jelikož se povaloval
4, jedna z jeho šišek-kamenná konzistence, ale sklizeň v nedohlednu
5, sweetkiller-v boji s plísní zatim obstává nejlíp a jde konečně pořádně do šišek-dostal dávku ripenu a do dvou tejdnů ho fiknu
6, jedna sladká zabijácká palice
7, kámoš odjel studovat do ciziny a w. russian mu tu začal pěkně plesnivět-jelikož jsem byl pověřen sklizní, uničil jsem tak již včera
POG se osvědčil jako snad nejneodolnější model jaký jsem kdy viděl. Plesnivět začal ještě když bylo pěkně a jak myslíte, že to vypadalo po tomhle prochcaném týdnů-pohroma! Už nešlo jinak než ho, po cca 5-ti a půl týdnech květu, sklidit a to už šlo několik větví dolů minulý víkend. Shruba 1/3 zplesnivěla. Z fotek jde vidět, že zralý ještě zdaleka nebyl...
Setnut v sobotu po shruba 12-ti týdnech květu a možná by ještě jeden-dva snesl...tedy sativka jak vyšitá. S plísní bojoval velmi zdárně, až do doby než se pod tíhou palic složil do okolního plevelu(viz foto). Z jedné strany(té která byla v kontaktu s býlím)byl značně napaden, ale pořád v únosných mezích...
Šeherezádě na lesním políčku chybí do sklizně ještě tak dva až tři týdny. Na květ nasadila opravdu pozdě, címž jen dovršila mé letošní zklamání z nákupu od Paradise seeds-nejdříve problémy s klíčením(bella 1/5, she 2/5, neb 2/5), poté ze dvou nebul dva samci a bella ani sheharazade nedokvétají zdaleka tak brzo, jak by podle údajů seedbanky měly. Jediné, co bych snad mohl vyzdvihnout je celkem dobrá odlonost vůči povětrnostním podmínkám a plísním...