Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kytky na poli se mi bohužel nepodařilo sklidit, zkosili mi je zemědělci... zbyla tam jenom jedna kytka, která byla zlomená, ale vzal sem si z ní jenom vrcholek protože všechny ostatní větve byli totálně oprcaný.
Jinak na balkoně už to začíná pěkně vonět, jediná Shiva ještě nekvete- v pondělí sem jí začal zatemňovat tak snad už si to taky rozmyslí. O víkendu pošlu foto.
Takže sem se konečně dokopal k tomu abych vzal foťák a něco vyfotil. tři kytičky už asi tejden dostávaj FS takže co nevidět pudou pod kosu- jedna už zejtra. Všechny kytky sem musel přemístit z balkonu pryč protože byli šíleně cejtit. A teď už foto( datum na fotkách ignorujte...)
takže dvě kytičky už sou sklizené a usušené, obě to byli no names. Chuťově a účinkama sou to výborný modely, ale je toho strašně málo. Ten jeden (poslední foto předchozího příspěvku) má paličky do světla a strašlivě smrdí, chuť má jemnou a svěží. Bohužel ho bylo jenom 7g. Ten druhý (4. a 5. foto předchozího příspěvku) je velice pěkně obalenej krystalkama a vůni i chuť má ovocnou. Účinkama bych řekl, že je asi lepší než ten první ale je ho ještě míň- 4,5g. No a teď je na řadě Durban- toho sklidim dnes večer. Teď už foto( některé fotky sou docela mizerné tak omluvte kvalitu):
Zdravim growerstvo a omlouvam se za spoždění s atualizací ale nějak sem neměl čas.
Takže všechny kytičky už sou dávno suchý a převážná část už i zhulená, ale popořadě. Durban byl sklizen jako 3. model v pořadí a rozhodně to je jeden z mých nejlepších letošních modelů. Jeho paličky voní výrazně po Skunku 1 a chutnají velice svěže. Zhulenost trvá dlouho a je energická, sušiny bylo kolem 13g ( ještě mam doma asi 4g ). Další přišla na řadu Santa Maria, tu bych zhodnotil snad jako nejlepší kouření letošního outdooru, samozřejmě z mého pohledu, paličky sice byli strašně málo prorostlé, takže celkový výnos byl kolem 7 g , ale byli nejhojněji obalené voňavými, lepkavými krystalky. Stav trvá velice dlouho a je stoned. No a poslední model byla Shiva, která mě bohužel zklamala. Musel jsem ji sklidit nezralou, protože už byly mrazy a to se také podepsalo na chuti, vůni, účincích i výnosu. Všechny paličky byli po usušení tmavě fialové s bílým leskem pryskyřice, té však mohlo být ještě jednou tolik.... Chutí, vůní i stavem bych to přirovnal k lepší venkovce. Výnos byl zhruba 7 g.
Přesné hodnoty výnosu už si nepamatuju, ale pro orientaci by to mělo stačit.
Ještě přidávam nějaká fota, co jsem našel v PC, bohužel jsou v rozlišení 600 x 450 , protože větší se sem nevešly. První foto SM, vše ostatní Shiva.