Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejlepří je na obal udice.... to je nejmíň nápadný...
Mír je slovo dobry na to tvorit vety, ale jinak je mir něco jako Yeti, kámoš o něm vyprávěl nikdo ho ale nikdy neviděl, ale zni to pěkně jé mír to bych chtěl....- Prago Union, Kato-Deph
Já to všechno našlahám do jednoho auta..jedno auto bude narvaný..druhý bude čistý a bude mi dělat čistej vzduch..pojede 5minut předemnou..jeden řidič+spolujezdec, ten bude mít v ruce mobil..kdyby něco, zavolá mi..já to otočím a zkusíme to jinou trasou..no problema:-D Ani to není nákladný..za oplátku dostounou řidiči prvního auta nějaký ty paliče a všichni sou spokojení:-)))
Ja jsem kdysi musel nest kytku pres celou vesnici a ve dne..to mi bylo tak 17 Udelal jsem to nasledovne...Kytku jsem normalne vzal do ruky...nazdobil ji vsemoznym bordelem co najdes na louce..kvetiny,ruzne travy,bodlaky,bobulky a tak..nakonec z toho byla obrovska okrasna kytice ze ktere trcely vcelku solidni salamy... do ted na to rad vzpominam
To já je dycky nařežu na dvoumetrovky (ty moje třímetrovky ) a zabalim to do deky, poskládám se s tim na kolo a jedu...než si něgdo uvědomí oco de tak sem pryč...
Vzhledem k tomu, že fízlové čmuchají tam, kde dostanou echo, nebo ví vo té vosobě že střílí saky, je nutno souhlasit s následujícím
citace:
Původní příspěvek od J.J. No zase zadnou paranoiu, myslim ze policie ma na praci dulezitejsi veci, nez ti sedet pred barakem, natož tě sledovat k poličku. Jedine práskačka od sousedu, takze nocni tichou vypravu mno. Tot muj nazor. Ale obcas je to nepríjemný, to zase joo
takže jestli nestřílíš, pročmuchej sousedy, komu bys eventuálně ležel v žaludku a řiď se podle toho.
jednoduchost je nejlepší..prostě to hodíte do černejch pytlí na odpadky ..(ikdyz to je vysoké 2m co už..) hodítedo do velkého baťohu, vemete si kolo a je to víte jak se to říká.." pod lampou je neujvětší tma" ....
ale ten způsob od Rikataruki je taky dobrá možnost jak to dostat dom
Když souseda -též growera- popadla před sklizní šílená paranoia, přišel si ke mě "půjčit" komínovou rouru ke starejm kamnum, bylo docela zajímavý sledovat, jak si to chlapec štráduje do lesa s tou trubkou..
Podle mě je nejlepší transportní sack obal od kytary, paranoici můžou přidat ještě druhý obal, tedy samotnou kytaru (chce to španělku teda no.. ) V případě většího rozsahu sklizně bych volil větší nástroj - Kontrabas, harfu, tubu... Muzikanty má každej rád :-))
Cožpak ten stařičký světec ve svém lese ještě nezvěděl, že bůh je mrtev?
Původní příspěvek od Jaruck Foxiss: Nejvíc nápad, asi čteš Forsytha, co? :-D
Podle mě je nejlepší transportní sack obal od kytary, paranoici můžou přidat ještě druhý obal, tedy samotnou kytaru (chce to španělku teda no.. ) V případě většího rozsahu sklizně bych volil větší nástroj - Kontrabas, harfu, tubu... Muzikanty má každej rád :-))
a co když potkáš někoho kdo bude chtít něco zahrát ?
Původní příspěvek od RASTA s.r.o Ja jsem kdysi musel nest kytku pres celou vesnici a ve dne..to mi bylo tak 17 Udelal jsem to nasledovne...Kytku jsem normalne vzal do ruky...nazdobil ji vsemoznym bordelem co najdes na louce..kvetiny,ruzne travy,bodlaky,bobulky a tak..nakonec z toho byla obrovska okrasna kytice ze ktere trcely vcelku solidni salamy... do ted na to rad vzpominam
tak nejak som niesol kytku pred 3dňami domov, lenže namiesto kvietkov, a tráv, som použil vetve z ihličnatého stromu... pohodka normálne som si to mastil cez okraj sídliska z vetvami stromu, a z predu trčala hlavná palica... no nikto si to nevšimol, zrejme
mimochodom na polke týchto príspevkom sa riadne uje*kávam
jak to čtu tak si říkám že velmi zajímavý nápady..a co třeba nějaký barel a do auta s tím??kolo by asi nebylo ideální ...nebo kolečka plná hnoje a to už tě určitě nikdo stavit nebude )