Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cuzz
to -->ares
kamos ma tiez HH sadil asi o mesiac a pol neskor ako ty, mal to doma v malom kvetinaci na balkone asi 2 mesiace a tak to supol na zahradu.
rastlinka ma okolo 2m, sirka fu okolo1,5m. Nehnojil zadnym kupovanym hnojivom iba konsky shit a polieva mu to mamca. skoda, ze mi zakazal veskeru propagaciu,alebo zverejnovanie na groweri lebo som si vcera poridil peknu sadu fotos. sichas komplet fialove tluste a dlhe jak cele moje predlaktie... proste mazec...
a s kosenim caka az po prvy mraz....
Nejdříve se chci omluvit za dlouhodobou indispozici. Často si kladu otázku zda je tento stav výsledkem souhry okolností nebo důsledkem opájení se dary úrodné půdy, každopádně poslední dobou nic nestíhám. Tento rok osobně považuji v mnoha směrech za vyjímečný. Důraz přitom kladu na změny které jeho průběh charakterizují. Život je nikdy nekončící změna. Ovšem sdělit se chystám dojmy z výsledku spolupráce se společností nirvana-shop.com
Výstižně by mohlo znít tvrzení že v příštích letech nehodlám věnovat svůj čas jiné než ověřené, kultivované rostlině. Musím uznat že stav doprovázející výše uvedené požitky se mírně liší od prvotních očekávání, nicméně výsledek nelze hodnotit jinak než kladně. Představa "high" kdy neutuchajícně zahlcuji kolegy z kolečka hlubokomyslnými poznatky se rozplynula. Výsledná euforie mozkovou činnost bezpochyby nepostrádá ovšem komunikace je ryze interního charakteru.. Obecně schopnost dorozumění se se zdá být značně oslabena. Jedním slovem "stoned", opisem "obyčejně ještě v průběhu inhalace upadnuvší v nehybnost fixován na pohodlnou polohu a zahlcen neutuchajícím proudem elektrických výbojů které bohužel nejsem schopen odpovídajícím způsobem ventilovat." Kéž by myšlenky bylo možné přeměnit ve skutek výdechem kouře.. To je tedy ten "cerebral buzz"?! Fajn, líbí. Ale rád bych přeci jen okusil plod který ukojí moje prvotní očekávání. Příští sezonu tedy opět budu hledat odrůdu která ve mne umocní schopnost sdílet všechny ty tisíce maličkostí se svým okolím. Ocením pokud mi v mém hledání pomůžete Vašimi doporučeními. Závěrem bych rád podotknul že jsem se utvrdil v názoru na otázku "keř vs. strom". Bez obsáhlých komentářů volím keř. Nesmím zapomenout uvést že k předčasné sklizni mě donutila začínající, ale zároveň rychle se šířící plíseň. Nakonec bych rád poděkoval všem growerům sdílejícím své zkušenosti na tomto fóru. Obyčejně více čtu a méně píšu a proto je toto místo mým oblíbeným brouzdalištěm. Mnoho zdaru.