Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hlavně se nestěhuj do Prahy víc posraný město neexistuje lidi sou extra hyeny (narozdíl od zbytku čech kde sou jenom hyeny) rači bych se tadytomu kraji vyhnul obloukem... ale znáš to nevybereš si
ja som zo stredneho slovenska a najcastejsie sa tu capuje saris,corgon,mnich.inac povodne piva su prave uplne ine,ako ten pilzner.to az nejaky typek v plzni kedysi vymyslel robit hentake pivo,preto sa vsetky biele tunajsie piva volaju piva plzenskeho typu.dovtedy boli piva tmave a huste a kalne.presne take ake ja neznasam,ale kolko ludi tolko chuti.
inac len tak pre zaujmavost.najlepsie ceske pivo vymyslel nemec
Znojmo rulezz... pekne teplouckou, kousicek do Vidne a Brna, pekne historicke mesto s plno misty na vodduneni, holky jak by smet... ke vsemu Narodni park Poddyji pro outdoor jak delany... Pivni slavnosti, Vinobrani... furt se tu jen chlasta a kazdej druhej huli... co vic si prat