Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera jsem se příjemně zkouřila a měla jsem myšlenky, že často nebo spíše pořád nevím, co chci, jak se rozhodnout a co vlastně v životě chci, že se neumím ROZHODOVAT a strašně mě to s*r*. achjo......ale bylo mi krásně...
Premyslim,nemusim byt v ani ve stavu , o tom zda to ma cenu proc to vsechno kolem me mlade... a porad nic asi sem na ni moc hodnej... a ona na me takhle sere pak premyslim o tom co sem zazil co sem mohl udelat lepe atd je toho moc
Nedávno sem v tv viděl nějakej dokunent z Indie nebo odkud.A tam jeden týpek řiká"To za mnou přišel bůh a řekl.Teď musíš být sám".Tak se ten týpek odstěhoval do hor, 20let bydlel v takové jeskyni,jedl bramdory co si pěstoval,pil vodu,hulil trávu a meditoval.
Často přemejšlim,že bych to na chvílu chtěl taky skusit.
Neřikam,že bych tam chtěl bejt zrovna dvacet let.Bylo to o tom,aby člověk minymalizoval svoje potřeby,ten člověk k životu potřeboval možná tak setinu toho,co k životu potřebujem my.Aly bylo to taky o strašně moc jinejch věcech o nedokonalosti člověka o seberealizaci a tak......
hej nevym,jak kdy...naposled třeba jak je vůbec možný že existujou lidi a jak je možný že to vše tak dokonale funguje a co když se něco posere co pak? a prostě taky hovadiny...
btw cetli ste nekdo povidky z jedne a druhe kapsy od Karla Capka? Tam jeden clovek prezentoval vedu, podle ktere dokazal presne odhadnout cloveka podle stilu pisma.
Chlapek tomu pak uveril a zavrhl svou mnohaletou zenu, jako spatnyho smyslnyho cloveka. Ze je zla a pretvaruje se.
Ja osobne si myslim ze z tvare dokazete max. vycist, jak se clovek zrovna citi. Podle me vlastnosti bo povahu ne.
btw posledne kdyz jsem se krapecz nezrizene prepukal, tak me porad litala hlavou myslenka nastoleni anarchie. Jak by k tomu doslo, co by tomu predchazelo, jak by se lide zmenili atd. Mno spis to pak bylo podobny depresi, nez jenom myslence :/