Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
fogas1: ja som zatial este urodu nikdy nevazil ... kedze nemam na to potrebnu vahu ale ak mas na mysli tu rastlinku co je v prispevku c.25 tak to odhadom mohlo byt tak 15 g snad ... ale to je len fakt odhad ... v podstate som mal co hulit na mesiac ...
Slunko mi svítí od 7 do půl 1,ale jinak mám nový mini growbox o velikosti 40 x 60 x 40(DxVxŠ) a mám v něm zářivkovou trubici 18w a úsporku 20w,tak snad to poroste,budu to střídat
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Vladbur to slnko je taky take aby ti to nezacalo brzo kvest ja bych spis udelal ze to hodis od seminka na okno a az bude mit tak 3-5 patro tak hodit do skrine...uz sem to tak delal,a je to v celku dobra kombinace...
to fogas1:jasný a až budu chtít aby to kvetlo,tak to dám na okno,ale tak ty 3-4měsíce to bude v growboxu
to kvasimodo:kámoš měl za oknem 6xnoname a měl z 1 kytky kolem 5g,takže 30g ze všech,a byly vysoký asi 20-30 cm,takže kvantitou nic moc,ale kvalitou super,ale jinak je super levný pěstovat za oknem,to se musí nechat
to je fakt s kvalitou som zatial velmi spokojny ... a v podstate sa o to ani moc starat netreba ... no ta kvantita to je asi fakt ta jedina nevyhoda ale aj tak som velmi spokojny ...
Ještě aby si nebyl spokojený,když si měl pořád tak krásný a zdravý kytky,doufám že budou i další foto okeních kytek...
Ahoj všichni jsem 30 den v květu a hnojím hnojivem OBM jednou týdně v koncentraci 1:100 Aa mám strašně malé paličky velikos kytky 55 cm . Co s tím aby vyly větší . Díky za odpověď
lada: no neviem co je OBM ale velkost paliciek zavisi od mnozstva veci ... mozno by tomu pomohol vecsi kvetinac, viac slnka , hnojivo s vyssim obsahom fosforu napriklad kuracie sracky... alebo nejake hnojivo na kvet ....atd. skus hladat a tu na groweri odpoved urcite najdes ... aloha
Ahojte vsetci ... tak som tu zas s novymi fotkami... tak rastlinky uz trocha povyrastli a preto nastal cas spravit aj nejake odrezky ... rastlinky su stare od vlozenia do zeme 16 dni a od vyklicenia asi tak 10 ...
foto.4. So ziletkou nadrezeme z boku asi 1 - 1,5 cm odrezky , to je koli tomu aby lepsie pustilo korienky ...
foto.5.6. Pripravene odrezky vlozime do zakorenovacou a potom udrzujeme vlhkost zakorenovacou a doprajeme cim viac slnka respektive svetla ... cim viac svetla budu mat, tym skor sa zakorenia a budu neskor krajsie
- Tak dufam ze som pomohol mladym growerom ... samozrejme je to len moj sposob a iny profesionalnejsi groweri to robia inac ... ale tento sposob sa mi zatial osvedcil takze tak... a sorac ak sa v mojich textoch vyskytuju pripadne gramaticke alebo ine chibi ...
lada006: no moze to byt aj zlou genetikou rastlinky ... 5l kvetinac v pohode staci ... ale zalezi na tom, co od toho chces ... 5m durbana asi tazko ze? ale niektore kvetinace mam mozno 1,5 litrove ale urody mam z toho viac nez zo 4 litroveho ... takze bud ina genetika alebo ine zlozenie hliny ...