Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hodně lidí je tu ovlivněno svým vlastním okolím a pár věcí,co se tu projeví u lidí si hnedka spojí s někým koho znají,někde viděli atd.jako já jamana,ale to hádání je přece tak skvělé
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Dude: Postarší s kratkym a učelným sestřihem, vidící skrz lidi, hledající stále nové podnety... Dobry vkus na muziku.
Jedule: Dokonalý doozrce fotbálku, lpící na pravidlech (nejen gramatickych), pohrdající povrchností a hlupákama, na druhou stranu s lidma kterí ji sednou se dokaze skvele pobavit.
Jahudka:Neuvaritelny puntickar ve vecech, ktere jsou pro nej dulezite. Myslim, ze skvely clovek se kterym jit na pifko.
Hasisak: Realita absolutne vystihuje, to co jsem si predstavoval.
Kopriva: 25, sebevedoma, dokaze rychle reagovat na stavajici situace, rekl bych, ze krapet upjata , clovek ktereho bych vzal do spolecnosti.
Drtikol: Kus chlapa, mozna dlouhy mastny vlasy, hluboko v srdci velky romantik
eso rimmer: Rozhodne nenosi skrobene uniformy, ale vzhledem je velice podobny arniemu, vychytraly, hraje hodne na sebe, ale nezkazi zadnou legraci.... a vesi si trenyrky na raminka!
co?:starsi, hodne uvedomely a realisticky vidici svet clovek, mozna trosku moc kriticky, sklony k egoismu.
chell: prijemna, mlada, puvabna, charakterni divozenka. Pusobi na lidi jako mila princezna, ale rozhodne neni naivni a sve si prozila.
Disaster: toho uz jsem kur*a fcera nestihl! Vesely s ostrym smyslem pro humor, rad stredem pozornosti a tu si i zaslouzi svym zivelnym vystupovanim. jinak tak metrosmdesatpet, 80 kilo, docela namakanej...
dokktor: student, VS, moje krevni skupina, nenarocny, lec ucelny smysl pro humor, urcite ma kotel kamaradu se kteryma travi pokudmozno co nejvic casu. Skejtove hadriky, kratsi sestrih...
sancha: tem tezkym botam bych neveril, ale na punku urcite vyrostla a doted ho ma zaryty hluboko v srdci. Z toho vychazi prisna povaha, s nicim se nesere a dokaze si nadiktovat co chce. minimalne 4 piercingy.
Lahvan: max 20 let, chovanim podobny hasisakovi, pro kazdou legraci, odvazany, presto chytry a premyslivy. poradne afro
jay jay: studuje VS v opave (nahodny tip ), sectely, premiant ve skole, tichy, romanticka duse, uziva si malickosti, mozna i pise basnicky dobry spolecnik do klidne spolecnosti, ale na party by se mozna nudil...
Jak to tak zpetne procitam, tak jsem musel byt zmasteny vic nez jsem si myslel. Timto se omlouvam veskerym urazenym, ci dotcenym jedincum. Ale v dame chvili mi to tak prislo... ale dle rajdrovich referenci jsem se nekde trefil, coz me tesi. dik za support. omluva lahvanovi, za omlazeni (pripadal jsi mi moc oujeee na to abys mel vic nez 20) a obzvlast asi drtikolovi to byl vystrel do neznama. A pokud nema disaster obvod bicepsu aspon 40 cm, tak snim svuj klobouk!!!!!
all: Hlavne, ze jste se pobavili. Zase se osvedcuje stare zname... NEPSAT PRISPEVKY ZKOURENY! Nejen, ze budu muset snist klobouk s kecupem, ale budu si muset i nejaky sehnat! Nicmene 30 cm zelezobetonovych svalu, mluvi za sebe. D