Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
anubissss : a nešlo by to do jednoho příspěvku ?
[edit] Mimochodem od pondělí se začne zas oteplovat a bude svítit slunko .No akorát na 1.máje ! Budem to muset do té neděle nějak vydržet.
Tak ja letos sazim poprve,nemam kde predpestovat,tak jsem rozhodil asi pred 2 tydny zhruba 60 no name seminek a cekam,co z toho vzejde.Ja doufam,ze se jich uchyti hodne.Nektery uz zacinaji vylizat na povrch a uz se tvori prvni listecky...Tak doufam,ze to po tech mrazech ktery maji byt nezmrzne...
Já začínám letos mojí první vísadbu, kámo mi dodá semínka wdofky půjdem den před prvním májem ne výsadbu. UŽ SE TĚŠÍM
Určitě dám fotky na grower až to zklidím. Škoda že to nemůžu nechat růst na zaradě...
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
10*Rox + 10*Durga Mata od Paradis seeds,100% klíčivost,mam je tejden,všechny po vyklíčení v květináčích pěkně rostou.Dát u nás na 1 máje kytky ven,kort nějaký háklivý dovezence je pěknej risk,já přesazuju sazeničky vždy až tak 2-3 tejden v květnu.Loni zrovna na 1 maje byla nula a pak to padlo ještě níž,neměli sme tu jedinou švestku,ale kytkám se v pokoji dařilo dobře.
Ja sem uz mal kitky venku a drzali se ale kto nemusí ať jeste nedava ven.Ale když už to inak nejde je dobré na to dat aspon pohar nebo akvarko...........
Ja sem ze slovenska Štiavnické Hory a asi 650 m. n. m. tak ja jeste chci pockat u nas se jeste da najit snih když hledate.
tak ja som dal kyticky von uz 22.aprila(ako som uz pisal) a zatial sa drzia statocne aj ked jednu mi stihli troxa znetvorit slimaci......ako su na tom vase ratolesti(tyka sa tych co uz dali von detičky),prezili toto otrasne pocasie bez ujmi na zdravi???
Tak ja jsem se byl zrovna podivat na policko a s potesenim jsem sledoval,jak mi vylezlo z hliny asi 40 no name seminek...Vypadaji dobre a myslim,ze toho sklidim hodne,protoze tam nejsou skoro zadni skudci.Sneci tam nelezou,lidi taky ne,je tam jenom vysoka zver,ale tu se mi doufam podari odlakat moci a vlasama Uz se tesim,jak to poroste...Tak growingu zdar
No to já jsem teprve dneska šel zasadit nějaké ty holky ale už pěkně vyrostlé tak uvidíme jak se přizpůsobý podmínkám doufám, že je nic nesežere a nebo nikdo neukradne.peace