Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Příprava políčka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Karri
Stálý Člen

Karma uživatele Karri - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

no oni tam okolo nejsou žádný rybníky, jen ty malý přehradní jezírka co sme udělali a poto teče dole pod kopcem, je to všecko docela ze stráně, takže by se to mělo přes to přehnat dolů do potoka popřípadně kanálkama co máme okolo vykopaný... je to tam fakt vymakaný ale nevím jaký tam přesně dávat hnojivo... určo tam dáme ten krystalon jak se všude píše, ale nevíte nějaký dobrý ale levný druhy substrátů?? taky je tam blízko hnojniště, takže od tud vemem hnůj a ten mám dat do spod a na to dat ten substrát a pak to ještě zahátek obyč hlínou nebo to už eee?? a třeba kdyby sme sehnali nějaký zvířecí strus tak přisypat nahoru na to, nebo taky dát dolů pod zem?? díky

Old Post 09-05-2006 v 15:12 PM
Karri je offline   Profil uživatele Karri   Find more posts by Karri   Foto galerie člena Karri   Click here to Send Karri a Private Message   Add Karri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

ee...krystalon jebat

podívej se semka...
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=711

cosa nostra

Old Post 09-05-2006 v 16:48 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karri
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

tak sem dnes byl na políčku a zjistil sem další pár zajímavých věcí, např že tak 20cm pod úrovní hlíny je nejspíš jílovitá půda, vadí to hodně??porostou tam?? ale všude rostou mraka kopřiv... takže jak sem již psal, to by mělo být hodně dusičnanů... a ještě jaká je tak doporučená vzdálenost kytek od sebe, mám např. jedno z míst 2x1,5 metru, kolik by ste na tuto plochu dali kvítí?? thx

Old Post 09-05-2006 v 20:31 PM
Karri je offline   Profil uživatele Karri   Find more posts by Karri   Foto galerie člena Karri   Click here to Send Karri a Private Message   Add Karri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marino#1
Nový Člen

Karma uživatele Marino#1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Promin,ale asi budu strochu kritickej když Ti řeknu můj názor,sorry!
1, políčko s jílem je fakt na ......,jediná šance je ten substrát,jinak tam moc dobrých výsledků nedosáhneš
2, když srovnáš kořen kopřivy kterej má několik cm a dobré kytky kterej má několik dm,tak si myslím že se není o čem bavit,kopřiva ti roste skoro všude a nepotřebuje k tomu žádnou péči.Dobré znamení je to tam kde je vlhko,ale pro kytky to nemusí být vždy ok
3, kristalon bych už nebral ani zadarmo,kytky potom sice rostou docela dobře,ale ta chut je pak úplně na hovno,není to prostě přírodní hnojivo.Jestli tam budeš dávat nějaký hovna tak né na spodek,bud to promíchej anebo by bylo lepší to dát na povrh hlíny a trochu na to nahrnout hlínu,aby se to při každém zalévání mohlo rozpouštět a uvolnovat postupně živiny pro kytku,ale hnojil bych až větší kytky,ty menší to nemusí jen tak rozdýchat
4, substrát ti stačí pro venkovní rostliny,nebo zahradní substrát atd.,stojí to všechno skoro stejně a roste to dobře skoro ve všech,být tebou tak bych dal na jednu kytku kolem 15-20litrů substrátu,tohle je objem pro kytky jak dělanej,ale dá se to zvládnout i s menším množstvím
5, ještě něco k tomu rozmístění kytek,záleží na tom jak velké je plánuješ,kytka může být široká 30cm a taky třeba 1,5m,ale když nevíš jak velké budou tak bych menší rozestup než 50cm nedělal
zatím se měj a at rostou

Old Post 10-05-2006 v 00:47 AM
Marino#1 je offline   Profil uživatele Marino#1   Find more posts by Marino#1   Foto galerie člena Marino#1   Click here to Send Marino#1 a Private Message   Add Marino#1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Marino: ... Ve vetsine veci souhlasim, teda az na ten kristalon. Podle me je pro zacatek nejlepsi, jelikoz je fakt za babku. A kdyz prestanes vcas, na chuti to nepoznas. A nebo jeste lip, nasadis-li na kvet nejaky lepsi hnojivo, je to luxus. =o)

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 10-05-2006 v 18:20 PM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marino#1
Nový Člen

Příspěvek č. 70

DeThomas:....v podstatě s tebou souhlasím ikdyž jsem odpůrce Krystalonu.Na ten začátek se to dá ještě použít tak do toho srpna,ale pak bych to už vážně vynechal a použil něco přírodního,aby se ta kytka pročistila od toho hnusu.Mám ale i kámoše kterým to vyhovuje a na výsledné chuti jim nezáleží,prostě jim stačí hnojit Krystalonem a mýt dobrý kytky s chutí nic moc a hlavní pro ně je,když je to pořádně zmastí,ale jak říkám: "kristalon bych už nebral ani zadarmo",mám prostě rád ty svoje přírodní hnojky,které jsou best of!

Old Post 10-05-2006 v 23:57 PM
Marino#1 je offline   Profil uživatele Marino#1   Find more posts by Marino#1   Foto galerie člena Marino#1   Click here to Send Marino#1 a Private Message   Add Marino#1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karri
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Marino#1: máš nějakej dobrej recept nebo radu na přípravu dobrých hnojek?? co vše používáš?! thx

Old Post 11-05-2006 v 08:47 AM
Marino#1
Nový Člen

Příspěvek č. 72

Karri: ...já používám jen přírodní hnojky,ale většinou si je kupuju,protože jsem línej si je sám připravit.Minulý rok jsem měl hnojky od Hesi(docela dobrý) a tento rok jsem vsadil na netopíří hovna(Guanokarpet),k hnojivu na outdoor použij hledání,je toho tady všude dost a najdeš tam i návody jak si něco připravit zadarmo,víc o hnojkách na outdoor najdeš třeba tady

Old Post 11-05-2006 v 10:01 AM
Tomf
Nový Člen

Karma uživatele Tomf - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Zdravim vsechny co si tohle prectou.Ja jsem nasel minulej rok jednu kytku v parku kde se hodne hulilo.Tak jsem si ji vzal a zasadil u kamose na male zahrade.Ma asi delka 7 na 4 metry.A vyrostla mi do vysky 2 metru.A ted to tam chci zasadit znovu ale nevim jak presne vyklicit seminka.Seminka jsem is sehnal dost dobry. Porat te mi mam do dat do hliny a nebo na vatu a nechat to vyklicit??

Old Post 12-05-2006 v 18:40 PM
Tomf je offline   Profil uživatele Tomf   Find more posts by Tomf   Foto galerie člena Tomf   Click here to Send Tomf a Private Message   Add Tomf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marino#1
Nový Člen

Příspěvek č. 74

Tomf:...já to nejraději dávám přímo do hlíny v nějakým kelímku a pak to přesadím,jinak to ale můžeš klidně nechat naklíčit a pak dát do země,je to jen na tobě.Na to klíčení bych ti doporučil jen samotnou vodu,vatu v žádným případě!,obsahuje vlákna o které by se ten klíček mohl pořezat.Normálně je dej do vody a měly by ti plavat a za pár dní začít klíčit,no ale podle mě by sis měl pospíšit je nejvyší čas!!!

Old Post 12-05-2006 v 19:27 PM
DeThomas
Stálý Člen

Karma uživatele DeThomas - 76% PěstitelskáKarma uživatele DeThomas - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Tomf: ... Pokud to mas blizko k nejakymu growshopu, kup si rockwoolovy kosticky, to je nejlepsi mozna vec.

Keep your brain safe.

Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...

Old Post 13-05-2006 v 09:29 AM
DeThomas je offline   Profil uživatele DeThomas   Find more posts by DeThomas   Foto galerie člena DeThomas   Click here to Send DeThomas a Private Message   Add DeThomas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

4 tomf
poté dát do jeff tablet a jsi nebo

!

Po pár letech zpět.

Old Post 13-05-2006 v 09:53 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
meso
Stálý Člen

Karma uživatele meso - 38% Pěstitelská

Hlína príprava políčka Příspěvek č. 77

čaute týpci. chcel som sa spýtať, či nejak špeciálne pripravujete svoje políčka. viem, že niekto už pol roka dopredu vykope jamy a namieša do nich super zmes hnoja a všetkého možného. chystám sa tento rok zobrať to možno svedomitejšie, tak som zvedavý na Vaše skúsenosti a rady.

samozrejme, ak tu je takáto debatka už, zrušte a presmerujte ma. ja som nenašiel. ďakujem

Old Post 23-03-2010 v 19:25 PM
meso je offline   Profil uživatele meso   Find more posts by meso   Foto galerie člena meso   Click here to Send meso a Private Message   Add meso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šapša
Stálý Člen

Karma uživatele šapša - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ahoj mám vytypovaný 3-4 místečka na okraji lesa trochu punk jen vyrejpnu díry přidám trochu koňskejch bobků smíchám místní půdu s zahradnickým substrátem B, trochu perlitu možná a na povrch granulovaný hnůj chci to nechat na přírodě a jen občas skočit na kontrolu a ke konci dát lehce Plagron Bloom. Budou tam jen kytky z mejch oprců a kytky ze semínek za pár chechtáků.

Naposledy upravil šapša 23-03-2010 v 20:19 PM

Old Post 23-03-2010 v 19:52 PM
šapša je offline   Profil uživatele šapša   Find more posts by šapša   Foto galerie člena šapša   Click here to Send šapša a Private Message   Add šapša to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 79

Ten samý název tak tě směruju kolego

Old Post 23-03-2010 v 20:02 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 80

sem navštívil pole 1 a smíchal cca 1:1 - 1:3 s původní hlínou (na spodní půlce jamy):
kobylince čerstvý a v nich : rohoska , k.moučka, popel...rozmělnit to aby tam nebyly koláče
poměry už nevim tak nějak od oka...ten popel (nebo vápenec dělá podobnou roli) by tam měl bejt určitě a ne málo ptž všechny složky sou kyselý!
nechám uležet dva měsíce...a smíchám s novym mixem (kompost s hlínou plus další věci)...

Old Post 24-03-2010 v 09:24 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:23 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-02-2020 - Příprava na out - 10 odpovědí
24-04-2011 - Maskovanie políčka - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás