Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj
mrakoplas:uvidime pridal sem par vetracku jeste na ofuk je to jeste fakt malo rozsireny pokusim se to zastavit snizenim vlhkosti nebo pri nejhorsim setnu
Pri dasim pokusu nafotit plisen vzniklo nakonec makro pridal sem 3vetracky o vykonu 50m3/h na prohaneni vzduchu mezi paldama vlhkost se drzi stale na 50% (vetracky jsou videt na fotklach
thalos:palicky podl lampou jsou jako kaminkyty ostatni cim dal od lampy jsou tim horsi ale nic strasnyho
Ulne jsem zapomel jeste jsem v ramci opatreni a ze to jsou posledni dny sundal sklo a teplotu nechal vystoupit na 30stupnu
Mame tu posledni dny zalevani jen vodou. Boj s nepatrnou plisni vypada ze je vyhrany listecky a vse ostatni co zacalo hnednout uz nabralo skoro vse zelenou byrvu a nejsou videt zadne nasledky(jak sem psal vyse byly pridany 3 vetracky tedy celkem 6 vetracku,ktere bezi nonstop zachranilo kiti)
ps:sem neschopnej nafotit dalsi porovnani zatim nez budeou dalsi fota porovnavejte s vetrackama polozenyma pod kiti jsou to 8*8cm
Ahoj
Fotky prikladat nebudu protoze nejsou videt zadne zmeny rozpoznatelne od predesleho fota,plisen je totalne pryc a kiti jsou krasne zelene uz se blizi jejich den shiva se zacina zbarvovat do fialova a trochu mam pochybnosti ze GWS je gws uvidime.Dneska jsem kontroloval mikroskopem(zvetseni 30x) vsechny kyticky a zda se ze pryskirice je jeste zatim čirá az trochu zbarvena tak je jeste jednou trochu proleju vodou a pak uz jen necham vyschnout a trochu ty tmy.
Ahoj
mame tu necekanou aktualizaci rozhod sem ze vodou uz dale prolivat nebudu a nebyl duvod oddalovat nevyhnutelne zitra zacinají temne 2 dny.fota jsou kazda kiti zvlast(nechtejte po me co je co jeste to pride na radu) a nakonec cela rodinka pohromade
Ahoj tak je to tady dnes jsem to sklidil,jediny co nedopadlo dobre je fotak trochu ulepeny je toho mokra vaha 512g i se stonkama
2.trochu listi z prubehu strihani
Suseni probiha ve skrini pri teplote 22stupnu a 50%vlhkosti tma je jasna
Ahoj
Nejdriv chci podekovat za kacka potesi uz se to susi ale vlhkost diky vytrvalim destum stoupla na 70% a to i kdyz bezi nonstop odtah a pritah ma prset cely tyden.A ted otazecka mam zvysit vireni vzduchu nebo ofuk primo palic?(ale ofukovat palice se mi moc nechce by nevyschly moc rychle,ale zas pri takove vlhkosti)
to Cactuss
ja by som len nechal pusteny odtah non stop ofuk by som neriesil
a rozlozil by som ich tak aby neboli na sebe ale pekne vedla seba a denne ich otacal a prehadzoval
ale inac pod 150 gut job K+
este by som sa opytal ako vypadala ta K2 ku koncu kvetu?mala bohate kvetenstvo?
Matko291:dik necham to tedy bejt pojede jenom odtah nostop paldy jsou zaveseny na dratkach ve vzduchu uprostred skrine a ted k ty K2 mela nejvetsi a snad i nejtvrdsi paldy foto jete dodam ke kazdemu modelu.