Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem vcera vecer palil z okna, kde mam pres zimu kvetouci kytky(NPP se celkem dari) no a i kdyz sem to vyfukoval ven bylo tam celkem zahulene... najednou slysim jak de po schodech matka - donesla mi obleceni. zdrhl sem na huru jenze ona prohledavala kazdy pokoj a pak to ucitila a sla za mnou az nahoru... ja ji rikal ze sem tam hledal stare veci do skoly no hruza byla hrozne nestastna protoze sem ji rekl ze sem to znacne omezil a ze se ucim na maturu. a asi 15min sem s ni vedl zhuleny dialog a porad do me valila ze skoncim jak fetak a budu vozit cement na nadrazi... ja sem se porad usmival a tim sem ji jeste vic vytocil..
achjo, ty matky
no ted sem si dal ze skla tady na miste kde sedim pri hrani CS - sem nabehl dal sem tak 3 a umrel a nez byl konec kola tak sem dal par prdu.... pak sem mel dost a vyfoukl sem kotel a zapalily se mi kapesniky v kosi.. hruza smrad ale madka uz spi je klid (:
driv sem hulil ve sprse, otevreny okynko ven, horka sprcha a fajfa....dycky sem daval rucnik na zem ke dverim, aby to neslo do baraku( neni tam prah)... to bylo huste... pak taky v kotelne kdyz obcas jdu prilozit....a prave pred chvili sem si daval flasku venku pod pristreskem kde mam odstaveny faro......a sem docela vykrosenej, po tejdnu nehulení špeků ani cíg, takovej kousek venku......ou
Jen pár schodů vyjdu do své letní rezidence. A ve svém křesílku si dám, klidně i s přáteli, vodničku<->brčko. A nikdo mi sem neleze
Pro učeli focení najmuta černá modelka
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
vacsinou v mojej izbe...pocitac mam skoro hned pri postely takze ked si sadnem na postel a na zem si daam bongo hudba mi hraa akuraat ked nataacam..NIKDY NEHUUULIM DOMA BEZ HUDBY..je to tak ovela lepsie a ma to potom lepsiu atmosfeeru...a vyhoda postele je to ze keby sa nahodou podaril flash tak sa mi nestane nijaky uraz pri paade...doma je to v pohode...ale najlepsie v priirode...