Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem dnes koukal na zprávy, kde se v souvislosti s úpravami trestního zákona rovněž mluvilo o rozdělení drog na měkké a tvrdé, přičemž by mohlo být umožněno si zcela legálně vypěstovat několik kytiček pro vlastní potřebu. Tak jsem trochu prohledal net a našel toto:
... Rozdělení drog, domácí vězení
Zákoník rozlišuje drogy na "měkké" a "tvrdé". Legální by mělo být pěstování malého počtu rostlin marihuany a omamných hub pro vlastní potřebu. Novým druhem trestu má být domácí vězení. Soudy jej budou moci využít u méně závažných činů, kde hrozí maximálně tříleté vězení.
Tak si tak říkám, že by přeci jen dostávali určití lidé ve vládě rozum??? Možná, že konečně přišli na to, že je lepší legálně si pro sebe vypěstovat pár kytek, než jako doposud podporovat kriminalitu a černý trh.
Zákon ještě musí projít senátem a podepsat ho prezident, ale doufejme, že nám to skutečně vyjde a lidé, pokud nechtějí riskovat konflikt se zákonem a následné vězení, už nebudou odkázáni jen na dealery.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
mno...tak jestli to je opravdu tak jak píšou, tak má u mě naše vláda K+, protože možná konečně pochopili, že ten kdo hulí, není feťák co umře brzo , špinavý a nemocný, ale normální civilizovaný člověk! Jo jo, bude to krásné, jestli budeme moct pěstovat pár kytek pro vlastní potřebu bez postihu. A i ta alternativa s "omamnýma houbama" se mi velice zamlouvá... High
BTW lidicky kdy to de do Senatu? jako myslim kdy by to mohli schvalit...a za jak dlouho to podepisuje prezident...
A nejak sem este nepochopil toto-pestovani kytky je legal ale huleni ne? nechapu. PeAcE
Moje Šalvej Divotvorná 1.rok2.rok3.rok4.rokZÁJEMCI O ŘEZY PIŠTE !!! <-> v unoru mam k dispozici jeste 14 rezu Neon's Growing 06 - BS,DP,FP,FC,SS,Chronic,Ice,Budha Neon's Growing 07 - BSxDP,G13xSkunk,OB,GWSxWR,SMB,B52,NL,S1,PP,SM,HK Neon's Growing 08 - GWSxWR,BD,SSII,JF,HK,MLIxMC,KMxPPP,SatorixMC Neon's Growing 09 - 31 modelů - BSxDP,S1,(BSxDP)xOB,IP,C99xNL,LR2xDR,BD,ChronicxPPP,UPP,SSII,Eu,A11,SMB,PEPŘ,ST3,SS,FJx(MLIxMC),WS, HP,Tao,WW,SK,AF,Af,HDFxDP,FDxDP,SSxDP,MzrxS1,PW,Khola,Anesthesia Růženka 2009 - Rákosníček & neon projekt 2009
Outdoor 2010 - lenost, nechut, nezajem pestovat. 12.6 vysazeno 12 rezu (2 nebo 3 modely), poprve videno pri sklizni...
Růženka 2010 - lenost - nezasazeno nic Outdoor 2011 - po predchozim marnem roku mam chute. Objednano 20 rezu, seminka doma jsou
AUTOFLO sekce aneb jak moc jsem ji chtel zalozit: tady!!!
neon: samotné hulení nebylo trestné nikdy, nesmělo se "vyrábět a přechovávat"
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Možná jsem nechápavej ale na http://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=4&ct=744&ct1=3 se nic o pěstování nic nepíše! Tak bych chtěl vědet kde ste zjistily že se bude moct pěstovat menší množství, a jeké to množství vlastně je ? A do toho mynimálního množtví to bude uplně bez sankcí když nato příjdou ? A jsou v této novele ještě nejaké změny co se týkají konopí nebo hulění??????
řekl bych že tohle jsou jenom úpravy, link na celé znění už tu někde je
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
a naposled jaká sance je u toho kdy by u mě policajt našel konopí v množtvím než malem - tak co my muže udělat kdyš to je jen přestupek?? prosím informutejmě!
Původní příspěvek od Dude Tak nám poslanci odhlasovali celkem zajímavej trestňák, co nás zajímá je rozdělení drog na tvrdé a měkké, se změkčením trestů pro "samozásobitele" - ať už u konopí, tak se pamatovalo i na houbičky
revoluci nečekejme, alespoň však lehké vykročení z křesťansko-lidoveckého demagogického rauše
nařízení vlády navrhuje množství větší než malé počínnaje od 4 květin výše, množství většího rozsahu do 30 rostlin a značného rozsahu nad 100 květin (lol - zvýší se poměr bush-stylů vůči SoGům ???)
u hub do 25 - menší
nad 25 do 100 - větší než malé
nad 100 - většího rozsahu
nad 500 - rozsahu značného
Možná se budou u janči divit ,že půjdou na odbyt hlavně 1000 Watt lampy . Ještě že mám vysokou skříň.
Vydím tu však nesrovnalost v pěstování a držení,protože 2-4 kytky je ok , ale když ji dopěstuju a usuším , tak budu mít dejme tomu 250 Gr sucháče a to je držení většího množství ze sazbou 2 RoKY !!!!!