Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak to myslíte doktore paradoxi?? Ridina? Jako divočina palice roztahane na vitr bez pryskyřice?? Nebo zkoušel to tady už někdo? Asi jim dam jeste tyden a pojedou byljsem na ně kouknout a nove listy uz zacinaji byt 3 cipe fokonce u par jedinců 5ti cipe tak ze jsem ji musel strihnout..
Pic
ze to bude ridky,tak sem to myslel,sisky budou ridky,pac ta kytka si mysli ze je cela siska,proto jede jenom okvetni jednocipy listy...ale pokud uz ti valijou vetsi bud rad...
Aha tak to do sebe logicky zapadá díky za vysvětlení Pockam teda az budou vsechny hazet normalni listy coz se dost protáhne si myslim ale co se da delat když už jsem tady
Kyborg- přepl si fotoperiodu... stačí 2* probliknout blbě žárovkou s tmou nebo něco..mě se to stalo minulé kolo..počítej minimálně 4týdny růstu navíc... můžeš rovnou všechny větvě ošmikat, tyhle jsou k ničemu,neporostou a budou se kroutit...
možná 5týdnů.... já přepínal o chvíli dřív a trvalo mi to 3-4týdny...
popřemýšlej o nových kusech, protože to svícení jen tak...se taky nevyplací..
No doprčic hoši nechtějte mě odradit.. Už to na ně praží 2-3 týdny
3-4 týdny než začly kvést?! :O
Doprdele.. Navíc nemám momentálně prachy na nové..
Tudíž je tam nechám.. A budu koukat co se s nema děje no.. Aspoň by se z toho mohl udělat pěkný koberec U některých začínaj růst normální listy tudíž si myslím že by to mělo být už co nevidět.. No uvidíme ale každopádně díky za rady.. Později sem hodim theadr Tak zhodnotíme všichni společně mé rozhodnutí.. Ale vážně nemám momentálně jinou možnost..
ahoj prosim zkusene o radu rezy jsou 8den v rustu a na jedne kytce se objevily tyto bile chloupky jeste jsem se stim v rustu nesetkal tak prosim o radu
nekdy se to stane ze to hodi prvni kvety este na rustu...beztak je to nejakym stresnutim pri presazeni,nebo svetlem...uz se mi to parkrat stalo,a zadnej nasledek to nemelo,zatim ti to asi nebude hazet vic kvetu,pokud to neni samokvet...
uuuuf uz sem se bal ...... jo stres to asi mela zrovna tahle myslim protoze jak sem je dones domu a pressadil tak dostaly sok tak sem nane dal kelimek aby se spomatovaly atd uz sou vpoho spomatovaly se jen me zarazilo tohle protoze sem to u prvnich rezu nemel ...
Čest tak tady přikládám fotky pro porovnání kdyby se někdy někomu šiklo Podotýkám že krajní ty největší nakvetle moc nebyly proto jsou taky hezký jinak zbytek palicka nahore a tak to vypadalo jak jsem je dotáh (předtím asi tyden v řízkárně)..