Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar chlape, mas tam JH a ten kvete 10-12tydnu takze na poradny palice si jeste pockas.
Jen sem te chtel uklidnit ze to neni nic nenormalni.Sice trva grow dyl, ale zas se ti odvdeci silou.
cuss . .
Tak ja nevim - puvodni moje domenka byla ze JH kvete tech 10-12 tydnu.
Ale r-man me vyvedl z omylu . . . http://sensiseeds.com/ml/shop.asp?MainLev=3&PluNr=2310
tady pisou 50-70dni - coz je v prepoctu na tydny 7-10 tydnu
rašeníčko... jj pekne... Az budes kupovat spinacky, tak si dej pozor aby se ti tam vesla kulata zasuvka... koupil jsem spinacky ktery vypadaj jako se tam vejde, ale je to delany jen na dvojkolik, tak sem trochu upravil rozdvojku a uz to frci... hodne uspechu
cus tak jsem se zas po case dostal k fotaku a neco nafotil..
taky bych chtel odpovedet puáčovi : no podle me zalezi na tom jak efektivne vyuzijes prostor jak sis vsim ja sem ho vyuzil docela spatne a taky zalezi jak to chces mit s tou malou vyskou tam dej na 100% indiku a roztahuj ji do sirky a jestly chces mit hodne kosaty tak asi 4 kytky ja jich tam mam tedka 5 a trosku mam problemy no a na rust tech 100w asi bude stacit ale a kvet je to malo ja mam 150w a docela by se mi hodilo neco silnejsiho takze na kvet min 250ky
Cuss
hulimir ma pravdu - ty srolovany listy nejsou normalni !!
Ale nadruhou stranu te uklidnim.
Minulej grow s nonamema semi presne to samy delalo taky - ale jen na jedny kytce - a nebylo to nic vazneho - kytka v klidu rostla dal a palice bobtnali - tak sem to neresil . . KYtka vklidu dokvetla!
Nadruhou stranu bych byl rad kdyby se nekdo vyjadril!!?? - co kytce, ktera se takle projevuje, schazi ? . . ..
A jeste bych mel otazku - kolik si mel samcu z tech JH ze semen? . .
Dik a mej se ;-)
cus no vlhkost kolisa mezi 70 a 90teplota je 24 stupnu obden zalejvam vodou a AH jinac ty listy byly zkrouceny pac jsem pred tim presdazoval do beliku a nebyly zality kdyz jsem je presazoval jinak ted sou ty listy v poradku i kdyz u palic jsou takhle nektery zkrouceny jinac mel jsem z 8 semen 5 samic a 3 samce ty semena byly od jednoho clena tady....
cuss koli
. . . Ja mam 9 kytek - tak doufam ze me jich aspon sest zustane - semena mam totiz od stejneho clena odsud . . . .
A jeste bych melo dotazek . . . .
JEstli by si mohl napsat postupne v kolika-litrovych nadobach si to mel a kdy si zhruba do jakych presazoval? . . Jelikoz koukam ze to nemas v tech puvodnich hranatych . . . Ja je mam totiz v tech hranatych 3,5l a sem 7. dnem v kvetu, a chtel bych je presadit jeste do vetsich - az se projevi pohlavi . . . - myslis ze to ma vyznam presazovat takle v kvetu? .
Tak thx a posilam karmu ;-)
cest Frutex
no nejdriv sem to mel v takovej asi 0.25l pak kdyz byly veci sem presadil do vecich 3.5l no ted jelikoz my bylo receno cim veci kybl tim veci paldy tak jsem nakoupil za par kacek normalni 10l kyble a do tech sem to frknul asi po trech tejdnech kvetu takze kazdopadne presad... a presad co nejdriv at se rozrostou , ja jsem vecinu samcu rozpoznal ezte driv nez jsem prepnul na kvet kdyz se podivas hodne z bliska tak bud na tom miste jak vylajza vetev z hlavniho stonku uvidis bily dlouhy chlupy coz jsou samice a nebo takovy maly vacky z kterejch chlupy nerostou ato sou samci..taky moji samcui mely jianci barvu listu u vrcholku takovou svetlejsi ale na 100% sem si byl jistej az po tejdnu na kvetu kdy sem vyhazel samce..
jinac sem je trosku prostrihal hlavne ty velky listy aby se to prosvetlilo a z listi a ze samcu sem udal vyborny kolacky ...a ty stavy....))
a vsem diky za karmu
hehe kolacky rikas . ..
mnoooo tak to je supr . . . - zitra se pojdu sehnat po nakejch kvetinacich tak 7l . . a presoupnu je az vyhazu kluky . . . .
A naky listi uz taky mam nashromazdeny z prostipavani . . takze se pustim do vanocniho cukrovi . . ..
zatim a dik za radu ;-)