Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jo, krade se a krást bude. Nejtěžší na pěstování ganji je najít pro ni dobrý místo, ale těch je hrozně málo lidi lezou všude, nejradši bych se na outdoor někdy vykašlal a pořídil lampu ale když mě to pěstování venku tak baví, já snad normálně radší pěstuju než to hulim.
Hele a nevíte o někom kdo shání docela zánovní bankomaty, pár bych jich ještě měl, je to docela dobrá dekoračka do obýváku
mno zahradkarska osada kde pestuji prevazne starsi lide semi osvedcila...ty zajimaj jejich merunky a broskve a na ganavu serou...jinak balkoon je luxusni zalezitost kde to neukradnou...pak sem pestoval na tahradce s rajcatama u my chajdy u reky...proste ostatni lidi akorat vidi rodinku co se tam jezdi koupat a nikdy by je nenapadlo ze tam maj nekde u chajdy ganavu
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Ja chránim svoje polícko tak ze mám iba jednu pristupovu cestu a
tam je na strome láhev s kyselinou. O tu láhev sem uvázal rybárske
lanko. Tak když nekdo de na mé políčko dostane kys. rovnou do ksichtu.
A mam to osvečeny.
Jednou sem šel na fleka a flaska bola na zemi.a za 3 dni sem zistil že múj teď už BÝVALÝ kamarát ma celej ksicht opálenej od kyseliny.A když dostal na držku tak se k tomu priznal.
tak to je teda dost hustý!!! A nedošlo ti, že můžeš ublížit někomu, kdo tam jde jen tak? Já měla kyti taky venku a čorkli je - ale i kdybych někdy znova sadila venku, takhle zabezpečit - to URČITĚ ne!!! Nedovedu si představit, že bych pak potkala třeba místního myslivce se spáleným ksichtem, asi tak...
to haluzak: hehehe haha ha super super len tak dalej treba zlikvidovat tie svine .... nam porozpravaj viac o tom kamosovi... ty si mu to miesto ukazal? s tou kyselinou ... fakt super napad!
me se letos vyhli vsichni corkari obloukem-mel sem stesti, lidi sazejte i tam, kde by nikoho nenapadlo, ze tam neco muze rust.....proste to je ale na tom outdooru to nej. ten pocit kdyz je to uz "pod strechou" a nikdo to uz nesebere....