Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo to si celej Ty ......
Sem zvědavej jak to dopadne a co nám povíš k chuti tentokrát.
Jinak stím že sou paličky řidší nejde jinak než souhlasit.
Ale zase toho scuffíku ...diť víš že se po tom omdlívá sám nejlíp.
Mnoho zdaru a peace
za KGT Kuchtěj Nesmrtelný
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love
More: včera jsem měl asi nejmakabróznější brko, jaký jsem kdy hulil... Předtím, než jsem tyhle 2 kousky nechal zhoupnout, jsem předchozí 4 usušený holky (A11xMTF, Sweet MendoBog, Bella a Domina) oškubal a narval do sklenic. Ať tam chvilku makaj! Však víš, jak to pak vždycky vypadá! Olepenej jsem byl šíleně, občas jsem odběhl odrolit hash z prstíků! Byl toho kotel, na jedno standartní čistý brčko. Měl jsem z toho respekt, dost jsem to naředil, umotal špeka asi 10 cm (bez filtru, s nim samo víc) a zavolal kámošovi!
Toho šítku by bylo víc, jenže já se snažím při ládování do sklenic co nejmíň na palky makat a vůbec nějak přijít do kontaktu s cukříkama a nechám v postatě celou paličku zabalenou v okvětním lístku, ať to tam maká co nejvíc... Takže výrobu hashe během curingu spíš považuju za nežádoucí. Navíc je průser, když začne svědit oko!
Z5 k tomu brku! Už v třetině to byl problém. Chůze megaobtížná - motání jak po několika panákách, hlava jak na pořádným tripu, akorát, že bez vlnění. Ale na 80 % jsem měl stejnej xicht jako po kyselině! Chuť diktátorská, ale lahodná! Kámoš říkal, že jsem vážně prase, co jsem to umotal!
Popravdě jsem celkem zaskočen potencí, třeba ta Belladonna je teď o 5 dní nechaná míň a je to celkem peklo. Přestává to bejt daytime smoke, jaxe říká, protože jsem po ní už fakt moc Respekt. Neuspává, to vůbec, ale šíleně kope!
A to jsem zvědavej, jaký to bude po měsíci ve sklenicích.
Jinak třeba Black Domina oproti předchozí várce chutná jemněji, těch 5 dní dolů je znát - nenechalo jí to tolik zvýraznit aroma. Stav je peklo!
No kurňa to musí bejt mazec!Čéče ten tvůj mazar je fakt nějakej zabržděnej (ověřeno pouze v růstu), vypadá ale hrozně silně až titánsky přes svoji malou výšku.Ten bude mít paldy jak noha!Už abych ti ukázal co opravdu umí , nééé ale fakt se nemůžu dočkat!
Řikám, že Mazar je asi moje prokletí. Další šanci už nedostane! Když to vezmu zpětně, tak zabíral místo něčemu lepšímu. Ale třeba změním názor, až ochutnám.
Je prostě těžký uhlídat takovouhle šnekoidní genetiku, když ji ostatní odrůdy hravě po přepnutí přerostou o jednou tolik!
Dneska začne posledním dvěma kytkám flushing. Na tom JH je vidět, že jsem tentokrát s výživou moc nešetřil! Listy má popálený, ale palice jsou naštěstí megatvrdý a bez jakýchkoli známek popálení.
Teď budou 3 dny na CannaZymu, pak se zhoupnou.
Jack má ze všech kytek opticky nejmíň pryskyřice, tak jsem zvědavej, jakej ve finále bude. Palice zas naopak udělal úplně největší.
Tak a je tu velké finále. Poslední 2 kytky dneska pocítily ostří nůžek! Celkově tyhle 2 odrůdy kvetly 66 pekelných dní! Předpokládám, že Sensi Tooth bude pěkný sedativum, Jacka prakticky vůbec neznám, takže jsem mooooc zvědavej!
Celkově jsem s tímhle indoorem hodně spokojenej, hlavně po chuťové a výkonností stránce se jedná o můj dosud nejlepší počin!
Chuť se mi asi podařilo vylepšit nasazením kořenového a květového stimulátoru od B´cuzzzzzzzzzzbzzz a taky pravidelným jednodenním proplachováním (CannaZym + kyselina citrónová) každých 14 dní. Kytky tak stihly vstřebat hnojky, co měly v sobě a připravily se na další mega porce.
Takže tj. prozatím vše, co bude dál netuším. Začínám uvažovat o novém setupu, který by byl v souladu s připravovanou legislativou!
Sensi Tooth prakticky od začátku nepotřeboval žádné větší zásahy, růstově byl spíš pomalejší, ani jednou jsem ho nemusel zaštipovat. Nádherně voní, paličky má spíše malé, zato cukříky jsou všude možně!
I přes delší dobu květu zůstala pryskyřice nádherně čirá. Jsem zvědavej, jak bude fungovat.
Tak a na závěr jsem si nechal tohohle macka! Jack Herrer ze začátku vypadal trochu jako chcíplotina v porovnání s ostatníma, přesto ve finále výnosově překonal všechny ostatní členy posádky!
Řízek ze začátku trochu bláznil, vršek vypadal nějak zašmodrchaně i bez zaštípnutí, nakonec z toho vyjely asi 3 zajímavý vrcholy… Na tuhle mršku padlo hodně kolínek, ke konci pěkně vzdorovala (hodně tuhý větvičky od začátku), ale přesto podlehla!
Palice jsou fakt mega, takový jsem měl naposled na Buddhovi při prvním indooru, kdy si chrochtal sám v celým simple bowlu.
Mám velká očekávání ohledně účinku, doufám, že nepřijde zklamání.
Jack Herer vypadá luxusně... Sensi Tooth trochu listnatej na můj vkus, ale good... Mno, určitě se ti zadařilo lépe, než minule - co se týče bohatosti sklizně, neee? Teď toho máš určitě víc
Recht, s výnosem jsem fakt spokojenej, je toho víc než posledně - už podle sklenic!
Sensi Tooth jsem už jednou pěstoval a vypadal prakticky stejně. Malý paldy, hodně okvětního listí, který je mimochodem chuťově ok! Prostě jsem čekal, že toho bude zas málo, ale vim, o čem to je!
Jack má pěkně tvrdý šišule. Doufám, že to bude takovej bonbónek na závěr 6. indooru, který trval 66 dní květu!
Taky nevim! Ne - podle mě to jsou právě ty přídavný potvory a pravidelnej průplach. High je takový kvůli délce květu. Prostě je moc nenechám. Ale musíš uznat, že pak neni prakticky cejtit únava těla, přitom hlava maká, jako když najíždí papírek!
2UdL:mas to opravdu profesionalne odvedeny musim si po precteni tohoto threadu ihned smotnout jak si me navnadil
skoda s tema duchodcema ale nova legislativa nas vsechny snad osvobodi
mimo jiny zas ten mazar tak neodsuzuj me se vzhledove opravdu libil a myslim ze to bude pekna masticka
keep growing
OK, příště se zkusím polepšit! Příště je ale zatím v nedohlednu...
To zastříhávání jsem jinak právě použil jako brzdu na rychlejší modely. Už jsem nechtěl opakovat situaci, kdy mi při předchozí sklizni pěkně ujel Orange Bud. Takže ty rychlejší jsem přibržďoval FIMem, zastřiháváním konců listů a tak, nejvíc to schytal asi MendoBog, ten měl taky nejvíc vrcholů!
Dík. Přečetl jsem na G toho už dost. Ale takovýhle trýdy, jako je tvůj měj vždycky načujej kotel novýho. A kdybi si potřeboval schovat nějaký zavařovačky, můžeš se na mě obrátit
K+ automatika
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Při projíždění starých fotek jsem narazil na takovou vzpomínkovou fotečku - uschlý samci Nevilles Haze (někteří budou vědět od koho) posloužili jako popelník na balkoně!