Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Moje skrinka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
Rage
Stálý Člen

Karma uživatele Rage - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Kua pekne sisule ses pasak fakt nadhera K+

1.In70wSkuska

Old Post 28-10-2005 v 01:00 AM
Rage je offline   Profil uživatele Rage   Find more posts by Rage   Foto galerie člena Rage   Click here to Send Rage a Private Message   Add Rage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jef
Nový Člen

Karma uživatele Jef - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

2 steelix: Dikas moc! Tak na papire to mam skoro komplet, este vymyslim elektroniku(asi pouziju naky Viridisovy schematka) - zatim sem hodne nadsenej, uvidime co se vyskytne...Jinak, mas super kyti, congratulation

Old Post 28-10-2005 v 11:37 AM
Jef je offline   Profil uživatele Jef   Find more posts by Jef   Foto galerie člena Jef   Click here to Send Jef a Private Message   Add Jef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Karma uživatele steelix - 82% PěstitelskáKarma uživatele steelix - 82% Pěstitelská

sklizen Příspěvek č. 67

Tak jak jsem zasel tak sklizim .
Skoda, ze nemam kde to zvazit, celkem by me zajimalo kolik to bude. Keep growin

Moje skrinka 70W - finished

Naposledy upravil steelix 30-10-2005 v 17:53 PM

Old Post 30-10-2005 v 13:25 PM
steelix je offline   Profil uživatele steelix   Find more posts by steelix   Foto galerie člena steelix   Click here to Send steelix a Private Message   Add steelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
šiška-skunku
Stálý Člen

Karma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% PěstitelskáKarma uživatele šiška-skunku - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

byly to fesandy

Smoke that more !

Pestuju, nevyrabim SMRT !!

Shishka's SOG 400W Plantastar

Old Post 30-10-2005 v 14:33 PM
šiška-skunku je offline   Profil uživatele šiška-skunku   Find more posts by šiška-skunku   Foto galerie člena šiška-skunku   Click here to Send šiška-skunku a Private Message   Add šiška-skunku to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fakenick
Stálý Člen

Karma uživatele fakenick - 41% PěstitelskáKarma uživatele fakenick - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

sakra je to fakt pekny! diky za zbaveni pocitu, ze bez mereni pH a EC, lapace pachu apod to nejde..
K+

I use GNU/Linux, because GNU/Linux is like a teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!

Jakou hodnotu mohou mít příspěvky od lidí, kteří nezvládají gramatiku 1. stupně ZŠ? Dyslexie a dysgrafie zas tak rozšířená není...

Old Post 31-10-2005 v 18:05 PM
fakenick je offline   Profil uživatele fakenick   Find more posts by fakenick   Foto galerie člena fakenick   Click here to Send fakenick a Private Message   Add fakenick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jef
Nový Člen

Příspěvek č. 70

2 steelix: Moc pekny keriky (K+ bez komentare poslano) :-)... Chtel bych se este zeptat(nezarucuju ze naposledy): jak si mel rozmisteny vetrani? kde pritah, adtah, pasiv, aktiv...??? Dikas a pekny pokoureni!!! Peace

Old Post 02-11-2005 v 14:37 PM
Jef je offline   Profil uživatele Jef   Find more posts by Jef   Foto galerie člena Jef   Click here to Send Jef a Private Message   Add Jef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jef
Nový Člen

Příspěvek č. 71

jo a mrkni na muj dnesni objef(rad se chlubim ;-) ):

http://www.gme.cz/index.php?action=...8&lk=&sk=&pict=

Old Post 02-11-2005 v 14:42 PM
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

citace:
Původní příspěvek od fakenick
sakra je to fakt pekny! diky za zbaveni pocitu, ze bez mereni pH a EC, lapace pachu apod to nejde..
K+

...mas pravdu bez tychto veci to ide ale urcite nie na zaciatku
a asi len u hliny ale myslim ze by si to kazdy mal s ph/ec metrom vyskusat aby pochopil spojitost vsetkych tych veci ohladom pestovania. mne to urcite pomohlo

inac keby mal ph/ec meter tak by mozno prisiel na to preco mu žltly listy podla mna to bolo ph...

Old Post 02-11-2005 v 15:05 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Karma uživatele steelix - 82% PěstitelskáKarma uživatele steelix - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

2 jef: Tak vetrani bylo reseno nasledovne.
Pritah - pasivni, pouze nekolik der dole v levem boku.
Odtah - 8cm vetrak vpravo v zadni stene nahore.

Pak jeste pidivetracek (asi 4cm) na skle, ktery foukal na lampu smerek k odtahu. A na zacatku jsem mel jeste vetracek, kterej mi jakoby michal vzduch a ofukoval stonky, ale ten jsem pak vypnul, protoze mi prislo, ze uz to je bez efektu, kdyz kytky povyrostly.

2 wolverin: Urcite to nejsou veci napi**, ale jsem pouze obcasny konzument, takze mi zas tolik nesejde na nejakym brutus vynosu. A hlavne, kdyz jsem to stavel, jeste jsem studoval, tak mi slo o "hodne muziky za malo penez" a to si myslim se celkem povedlo... naklady byly cca 1500,-

Old Post 02-11-2005 v 18:06 PM
steelix je offline   Profil uživatele steelix   Find more posts by steelix   Foto galerie člena steelix   Click here to Send steelix a Private Message   Add steelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jef
Nový Člen

Příspěvek č. 74

Super dik!!! Posilam pany Jina a Janga...Jinak, skrin davam do kupy, pochlubim se s fotkama - budes cucet z ceho je ta skrinka to myslim ze tu este nebylo

Old Post 03-11-2005 v 12:43 PM
Vyhulda
Stálý Člen

Karma uživatele Vyhulda - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Chtěl jsem se zeptat kolik jsi měl tak přibližně od oka výnos taky mám 70W sodík tak jsem zvědav já mám ale ještě malý kytky asi 10 dní starý zdar Vyhulda

Old Post 17-11-2005 v 22:07 PM
Vyhulda je offline   Profil uživatele Vyhulda   Find more posts by Vyhulda   Foto galerie člena Vyhulda   Click here to Send Vyhulda a Private Message   Add Vyhulda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

2 vyhulda:
No tezko rict, jsou (byly) toho cca 2 velky sklenice od majonezy...

Jinak jsem trochu nasranej, protoze par prima palek jsem zkousel susit s kurou od pomerance... na 2 dny jsem na to zapomnel a byla tam trocha plisne ... Myslite, ze kdyz to zpracuju v kuchyni, bude to ok?

Old Post 01-12-2005 v 18:08 PM
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

cau stelix ...2dni je podla mna nic, ak je to len troska zhnite tak to obstrihaj a to co je ok nehaj dosušit.

ja som robil kedysi davno nieco podobne- tak ze som dal vysusenu šisku do nadobky s malym kuskom pomaranca a nehal zavrete tak 3-4dni. ked som otvoril nadobku siska bola napuchnuta od vlhkosti na skoro povodnu velkost potom 1den vyschnutia a mozes kurit
tu pomarancovu chut je tam rozhodne potom citit skus mozno budes spokojny

Old Post 02-12-2005 v 11:02 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steelix
Stálý Člen

Příspěvek č. 78

Mno, tak jsem ostrihal a zbavil se plisne, dosusil a je to prima... Kdyz vidim jak me to zmastuje, tak pri mi frekvenci huleni to mam tak do cervna ))

Old Post 19-12-2005 v 21:50 PM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Stelix si sikulka

na kolko gramcekov ti to vydalo

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 03-01-2006 v 07:18 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ozzy
Nový Člen

Karma uživatele Ozzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Máš to pěkně vymakané K+
Doufám že příští varku budeš taky pulikovat.

Old Post 09-01-2006 v 14:02 PM
Ozzy je offline   Profil uživatele Ozzy   Find more posts by Ozzy   Foto galerie člena Ozzy   Click here to Send Ozzy a Private Message   Add Ozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
24-07-2020 - moje snaha - 4 odpovědí
25-12-2010 - Moje skrinka - 18 odpovědí
16-07-2009 - moje matkárna - 65 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás