Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doufám, že máš váhu. Chtěl bych potom vědět tvůj přesný výnos v suchém stavu..hm. Jinak moc, moc pěkný.
Myslím si, že když na každém listu ustřihneš jeden prsten listu, tak to kytky nijak nepoznamená ba naopak lépe se Ti prosvítějí a spodní paličky budou taky lepšejší (ta čeština je, ale hrozná. Fakt by jsi to měl udělat, důvěřuj Mi. :-) (To nebylo přesvětšování
2 dritte: No tak váhu nemam, ale nejni problém si jí pučit, takže každopádně zavážim a uvidíme (docela mě zajímá, kolik bude na jedný kytce) Jinak k tomu prostřihávání listů, což to asi provedu, ikdyž já spíš šmikám půlky listů a myslim, že to ta kytka taky nepozná (možná). Ikdyž sem zastánce spíš neproztříhávání (kůli kytkou pracně uloženejm živinám v těch listech). Tak zdarec.
Čus fšeci, takže dneska sem si připravil pár maker začátku květu mejch kytí. Vypadaj zatim (klep, klep) pěkně a řekl bych že i zdravě (zase klep klep). Dnes sem je ráno prolil pouze vodou (se srovnanym ph), páč se mi zdály takový zasolený (kořeny) (nebo bůh ví co jim bylo nebylo, prostě subjektivní pocit no) a trochu prosříhal listí (resp. pouze třeba jeden prsten listu (tnx dritte) a nebo půlku celýho listu) a evidentně jim to prospělo. Inač přeju pěkný pokoukání a čus.
A eště takovej pokus pro ty co maj ty "3D" brejle (takový ty na levym voku červený plexi a na pravym modry), ale ten plugin co mam do photoshopu je takovej na hounou, takže až seženu ňákej spešl prog na to, tak to snad bude lepší.
nazdar priatelu
vidím že ti to ide pekelne a to samozrejme vrátane fotenia a umeleckej tvorby-akurát sa rozhodujem aký foták si kúpiť...
dovol prosím otázočku:akým obsahom a ako často zalievaš tú svoju 3D džunglu?dakujem,
teším sa na dalšie foto.ať se dari
zdarec přátelé, takže tady je tabulka jak často a co a kolik mixuju hnojky.
2 lubo: Zalejvám tak jednou za jeden až dva dny, podle toho, jak je půda proschlá. Ináč tady je starší tabulka, jak sem hnojil od začátku. Přeju srandu a čus.
nazdar priatelu
dakujem ti za takmer vyčerpávajúcu odpoved .máš to fakt premakané do najmenšieho detailu a preto si myslím,že budeš vedieť ,kolko dcl spotrebujú tvoje krásne rastlinky za dva dni.dakujem
2 lubo: Mno tak chlastaj jak kdy, ale tak průměr (někdy kalí víc (třeba teď, když je takový vedro) a někdy míň) je 0,7l, což je 1.23183 UK pinty, což je 7na-4 metru krychlovýho, což je 140 kávovejch lžiček, což je 2.33333na-9 námořního tankeru, což je 1.75na-5 železniční cisterny, což je těch 7dcl. Nemáš za co, jinak pokud tě eště něco zajímá, klidně se ptej (a to samozřejmě platí pro všechny). Tak zdarec a čus.
dakujem.teraz ale presne neviem,akú ližičku mám používať,lebo mám doma dva druhy a pri tých 140 vznikne dosť značný rozdiel a samozrejme neviem,s ktorého roku je ten námornícky tanker:-))
ale toto som nechcel rozoberať.chcel som sa vyhnúť nedorozumeniu a upresniť si,či tých 7 dcl je na dva dni,alebo teda na jeden.ja viem ,na dva,ale aby som mal 100% istotu.velmi pekne ti dakujem pán matematik:-))
čus lubo, tak každopádně je to za dva dny, jinak tady je něco k těm tankerum a tady k těm lžičká, jen tak pro uplnost. Kdyžtak objednej ty lžičky (ty mam doma já), a nebo změř, kolik se do tý tvý vejde a pak to sem postni a já ti řeknu, kolik je to těch tvejch lžiček přesně . Tak zdarec. Heh, teď sedim s noťasem u vody, aah, jaká to lahoda (ale přehřejvá se parchant, a to sedim ve stínu) a ta vychlazená plznička. Kdyžtak taky vyražte k vodě, néé?
V polovině je stříhát je taky dobrý, ale z každého listu šmiknout 1, 2 prstence listu (celý) je taky v poho. Dá to pracé hodně to vím moc dobře než-li se celá kytí ošmiká, ale světlo se dostává skrz ten list efektivněji, si myslím..
Pěkně si k ním sedni a udělej jím letní zástřich, jinak rostou moc pěkně.
Zdarec přátelé, takže dnes pouze jedna fotečka, jinak s tim prostříháním, trochu sem to prostříh a eště každopádně prostříhám (asi oběma způsoby). Ináč je to dnes 46 dní od zasazení a 15 dní sou na květu. Tak čus.
2 dritte: Mno tak vona je to kočka, ale jinak prej taky pozdravuje .
Začínaj to bejt monsterkeříky!By mě zajímalo, jestli ti to za 1 až dva dny opravdu proschne.Já zalévám za tři (vedra) až čtyři dny a je to OK.Věř že přelití je horší než mírné povadnutí...
Tak a sem tu zase s dalšíma fotkama. Tentokrát jsou to doodlistěný JH. Ináč bych souhlasil s Lubem, že pravděpodobně bude tento rozdíl v zaljevání jinou použitou watáží a samozřejmě že poznám, kdy je to fakt proschlý. Jinak přeju parádní den a čus.