Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rada pre vsetkych. Ak stete majte ju na salame. Tento rok je kalendarny. Učebnicoy. To znamena toto: tento rok je najidealnejsi cos sa sadenia tyka a myslim ze v zime sa budu ine kvality fajcit
Radsej tento rok do kukurice nedavajte. Obehne vas kombajn.
Nevyhoda je aj to ze je to predcastne skosene pricom palica mohla dakde este mesiac dozrievat. Vid SKRECov prispevok.
sakra prosim vas ja mam v kukurici fakt pekne kvetinky a ked sa tu tak vravi o tych kombajnoch zacinam mat strach.. neviete mi niekdo povedat kedy asi tak priblizne kosia tu kukuricu viem ze sa kosi na silaz a na semeno...a stihne to dokvitnut v kukurici???dufam ze mi to kombajn nesfachci....
Ludwigh: Lepší je sklidit něco dřív a mít jistotu alespoň něčeho(i když to mohlo růst ještě nějakej den či tejden). Zasadil bych klidně i někde jinde ale bohužel u nás se strašně krade a tak jsem minulý rok přišel o 6 míst z nichž o některých jsem si byl jist že to nemůže nikdo najít. Místo v kukuřici mi jako jedno ze dvou zůstalo a tak jsem na ni tento rok vsadil. FUCK OFF čorky. Peace.
Tahle republika je obšancovaná posedama. Posed kam se podíváš
Ahoj. Já jdu sázet do kuku až dneska, asi před 14 dny to postříkali, tak jsem čekala a sazeničky si zatim pěkně rostly v květináčích.
Teď budou tak stejně velký s kuku, tak se těším, jak pěkně pojedou.
Fízlů se nebojim, spíš máme takovej blbej kraj, kde se hodně krade, takže zloději fuck.
ja som bol vcera pocriet keinky v kukurici 2 najkrajsie a navacsie cca 30 cm boli samcuri a dalsie este neviem ale dari sa im pekne ved uvidim o taky mesiac co z toho bude....
Skrec: ja by som to neryskol. je mi jasne ze ked ju skosim bude slabsia. no vtedy bolo u nas tak chujovo, ze manici kukuricku skosili o dost skorsie. nikdy nevies co sa stane. a prist, uz myslim ze o dost velke kusy, by bolo dost nachuja. takze ja sa radsej trepem velku dialku na lazy a tam to nasupujem. takze asi tak.
Tak co kukuřičňáci?
jak se vám dál letos v kuku daří? Máme tu červenec a aspoň u mě už to začíná vypadat, že by se snad mohlo i zadařit
Ikdyž pravda je, že ztráty sou letos docela velký - ale tak teď už se kochejme jen tim co zbylo, že jo
tak podávejte ňáký mezi-reporty
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Hele lidi dal jsem to taky do kukuruz ale nejak me to přerůsta tu kukuřici co s tim mam to nechat nebo to mam nejak zastrihovat
poradtte pls
minulej rok sem to nechal a jednou sem prisel a uz tam nic nebylo nevim jestly to je tim ze moc zastipuju ale bojim se abych to nezastip mooc
kdo hulí ten umí :-))
02-07-2005 v 11:12 AM
abstraxik Stálý Člen
ritual high-rausch-life v kukuricnych polich na mnesici 2005
hezky je to v kuku. to jo. takze ja sazel vcera.
- 20 semen (velke cierne tygrovane s kvalitnych gresow + hydro semeno) naklicene v tme, klicky male takze sa nezlomil ziaden
-dalsich 50 nenaklicene
-rozloha policka 1,5x3,5m
-odstup medzi semenami +/-20cm
-poda predtym mokra -poprsana, hlina je dost lepkava jako ilovita
-po dosazeni sem zbjehl na hnuuj a porozhazel sem to na policko-len take kusky
-plus na to rastovy stimulator Astonik. No a tu som spravil jednu neprofesionalnu vec a to : stimulator je v lahvicke no a ja sem u seba nemnel vodu tak sem to rovno s tej lahvicky pokapkal... na miste dopadu kapek puda hnez zbledla (snad sem netrefil aj nejake semne)
-a samo ze sem se zhulil primo na miste po sazeni ) doporucuju, kolobeh zivota...
... tak a teraz uz len fandim sl(k)unku, kytkam a hulim co hrdlo raaci
Tak sem dneska sadil do kuku, vlez sem na jednom miste do pole a po chvili sem dosel na uplne idealni policko, cca 2x2m kde nerostla zadna kukurice tudiz sem nic ani nemusel vytrhavat coz se docela v zajmu utajeni hodilo..lupnul sem tam 2 solo seminka a do dalsich dvou der po trech seminkach, sou to nonamy a nemam moc predstavu jak sou klicivy..doufam ze z toho neco bude, misto je to takrka idealni, puda by mela bejt taky v pohode..
ja ked sazel tak mnela kukurka tak okolo 30cm, myslim ze uz bylo po postreku.
no neskoro je to jo ale co uz
uz je to 6-dni od sazena a s teho prsalo tak 4-dni.