Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to teda hledím, ty paliczky vypadají fakt pěkně... Jen mi je fakt líto že v galerce máš trošku "nepořádek" , projížděl sem si ji celou a byl sem z toho chvilku zmatenej než sem pochopil ten systém ale jinak opravdu pěkný.. ten skunk1 vypadá krutě... takový pěkný kompaktní paliczky, no radost pohledět (jen škoda té qality fotek.. ) Jen tak dál, držím palce a skus tu garku trošku zlepšit, víc fotos, přehlednost a třeba i nějakej ten reportík by se šiknul
puljec:já uz to dneska seknul...zdálo se mi to dobrý....kytky uz jsou rozstříhaný,ale pokusím se jeste neco nafotit na porovnání velikosti....překvapila mě hutnost pálic SK1 a neuvěřitelná pocukrovanost DM.....prekvapilo mě mnozství...na kytkách toho vypadalo mnohem míňa po ostříhání se mi zdá,žetoho zas tak malo nebude.
ok...díky moc vsem!!!jsem rád,ze se taky nekomu líbí
posílám nejaky fotky po setnutí:sorry za kvalitu fotek,ale pro porovnání velikosti by měli stačit-vlevo DM,vpravo SK1