Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
UUUáááááá, na moje kyti si žádný krupobití nepříjde :-)
minulo to naše políčko ale jen o fous o 2 kiláky dál toho padalo z nebe tolik, že by to naše děťátka rozmasakrovalo na hadry, ale štěstí bylo na naší straně, tak ať ho máte všichni tady taky
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Jo, u nás ve slezsku je poslední dobou teplo,slunečno, vlhko prostě ideální staw.žádný škaredý bílý koule. akorát se w tom vlhku vyrojili ňácí hnusní hmyzáci a už mi jednu lásku skoro sežrali.to je w hajzlu...
hale! na indoor je asi nejlepší Advance hydroponic of holland, ale na outdöor bych to měl hned pryč!!! Tak se chci zeptat čim hnojíte venku?
Na růst je asi dobrej Wuxal super a vykvašený slepičí hovna, ty sou dobrý na N a P!!! a od plagron grow a bloom! CO používáte vy???
Zdarec lidi .. Tak mě tenhle víkend pěkně rozčaroval. V Sobotu ráno se probudím a pádá sníh. myslel jsem že se po.... Udělal jsem rychle nad polem provizorní střechu tak doufám že to moji miláčci zvládnou. FUCK OF ZIMA..
DJpokrok: Je to u každyho druhu jiny u jednoho 3 dny u jinyho5, 7 dni....je to různý....
Ale bylo by určitě lepší předpěstovat, když bude trochu větši tak bude taky odolnější proti větru dešti atd.
já je vždycky dám do skleničky s vodou a když se začnou ukazovat klíčky, tak šup do kelímku se substrátem. trvá to tak den dva... když jsou kvalitní semínka (letos mám obzvlášť kvalitní - nechal jsem si poslat New purple power a ty vyklíčily za den. Jinak pánové, mají přijít mrazy, takže se připravte na nejhorší.
Proti přízemním mrazíkům pomáhá, když rostlinku přikryjete na noc nějakou papírovou krabičkou nebo tak podobně. Vyčetl jsem to v jednom zahradnickém časáku, asi to budu muset prubnout, přece je nenechám umrznout...
Vykurveny pocasi !!!! Ćelej qeten bude totalne na h...... na hodne velkou davku trpelivosti. Snad u nas na jihu ........................
Jinak DJ prrok: Kytky co seem predpestil doma sou vetsi ale je tu sok prechodu z prostredi. Kytky venku sou sice mensi ale maj daleko silnejsi stonky a celkove vypadaj vic zivotaschopne. (myslim ze -do urcite miry- cim min se s tim seresh tim lip). Teda aspon ja to takmam. Drzte se a nenechte je zmrznout !!!!!
já zakrývám netkanou textilií, měli ji naši doma, dříve se s ní zakrývaly papriky nebo co, ale teď slouží mnohem užitečnějším kytičkám, které ji teď potřebují ze fšech nejvíííc, je to celkem good, světlo proniká bez problémů a před mrazem chrání naprosto geniálně, a dá se koupit skoro všude. pro ty co věřili stejně jako já, že na prvního máje půda úradná je, vřele doporučuju.
P.S. ještě že ven šla pouze polovina děťátek, protože ostatní byly ještě příliš malý. Ty se naštěstí hřejou ještě v teploučku za mým oknem a čekají až se tohle wykurvený počasí umoudří a začne fungovat tak jak se na jaro a blížící se léto patří.
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
jak sem vcera videl ty kroupy a snich tak se dekoval bohu ze sem nemel kytky jeste venku....byly by 100% na sracky.....asi jeste chvili pockam....sned se to uklidni a porostou jako vino