Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Oznámení » JXD se loučí aneb poslouchejte nadřízené!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

ineken,nie je Tvoja najčítanejšia kniha Forest Gump?
Bez urážky

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 09-12-2005 v 10:40 AM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Adolf Hitler byl také inteligentní excentrický svérázný a tvrdohlavý

Snark in the System

Old Post 09-12-2005 v 11:36 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Karma uživatele ineken - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

i kdyz musim ric ze stou buzeraci ma pravdu jsem gud zakaznik a hajim grouw shop obchody taky se vismivam stiharum moje cestina ne dobra protoze nejsem rodilej cech a na nasich skolach aby si to ulechcily my dali glejd ze nesmim dostat kouli z ces. jazyka.a z rus.jazyka hi hi stimhle jsem proles az do prniho roc vse. jo v mym rodisti by si as grow shopy moc nevidelali mame tam totis to nej slunce na svete takze indor by si tam asi nikdo nedaval jo jih je jih hned po silvestru tam frcim .

Old Post 09-12-2005 v 12:22 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

jo do skoly uz radku led nechodim takze zapomina a matros mam taky dobrej takze se osebe nebojim moc rad vam tady neprinesu nerad bych se dopustil trestneho cinu nejsem za to placenej proto me tahle debata o j.x. zaujala exentrizmus a tvrdohlavost a inteligence to jsou vlastnosti ktere as ma sledoval jste nekdo nejakej pripad k de by nekomu pomoh jeste ze mame prezidenta kterej to v ty dobe za nej pri tech neokatejsich pripadech vyresil amnestii nemate predtavu kolik pripadu v ty dobe mel na stole lidi kteri prosily pomoc vecine se ani neozval kdyz nato nemel cas tak proc to delal. os skuso moje frau je dr.prav dostala pripad ex ofo kluk 21 co pestoval doma ve spajzu a dal pohulit kamosum. bylo potreba byt pouze pisemne vijadreni ombucmana k pripadu a nic kluk to vodsral na plny care jeste ze uz to nedela toho ombucmana dost si lidi stezovali kvuli abs. nezajmu.

Old Post 09-12-2005 v 12:45 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

mali nekdo neco podob ale pozitiv tak at to sem napise mozna se jx pletu zajimaj me jen konkret pripady v kterych se agaz. doufam ze naky jsou.

Old Post 09-12-2005 v 12:48 PM
expiry_date1
Stálý Člen

Karma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% PěstitelskáKarma uživatele expiry_date1 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

ineken,tak to potom klobúk dolu!Čeština a Slovenčina sú vraj jedny z najťažších jazykov na naučenie,takže .... super.A odkiaľ teda pochádzaš,ak to nie je tajomstvom?Nie je to nejaká tá Afrika?Keď už píšeš o tom slnku

Jak na houbičky
pestovanie psilocybínových hríbikov - návody
HPS 70W,pokus o porovnanie s CFL 90W
Nová skriňa 150W HPS
Marihuana fakt spôsobuje závislosť........na jej pestovaní!

Old Post 09-12-2005 v 13:22 PM
expiry_date1 je offline   Profil uživatele expiry_date1   Find more posts by expiry_date1   Foto galerie člena expiry_date1   Click here to Send expiry_date1 a Private Message   Add expiry_date1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

...ja bejt pani Marie z prdele XY, ktera vi totalni hovno a videt JXD jak v televizi propaguje model, tak bych toho svyho haranta rezala uz preventivne, aby nedopadl jako on...tolik asi k tomu prinosu...

Old Post 09-12-2005 v 16:28 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

to bubik
ještě že chlastáme
pivečko pijeme
vesele se máme

...

Old Post 15-12-2005 v 19:39 PM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

papaja: ...aha...

Old Post 16-12-2005 v 15:03 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grasshopper
Nový Člen

Karma uživatele Grasshopper - 0% Pěstitelská

No nevim Příspěvek č. 74

Prijde mi to ze si tady nekdo docela pestuje akorat svoje ego a to ze nesouhlasite s jxd me trochu mrzi, avsak toto neni moje forum a ja nejsem ten clovek, jehoz slova jsou ta nejpravejsi a nejorechovejsi a podle ktereho se vsichni budou ridit a kdo nebude souhlasit, poleti.
To, co se zde odehralo jasne ukazuje, ze grower.cz je forum jako jakekoliv jine ze vsemi klasickymi nesvary mozna jeste vice razicimi diky zamereni tohoto webu.
A je mi jasne, ze kdyz se budu chtit konfrontovat (v tom dobrem slova smyslu) s lidmi na stejne urovni (a ted myslim, intelektualni, nazorove i filosoficke) jako jsem ja, budu si muset najit jine misto, nez je grower.

Mám životní pointu ubalenou v jointu.

Old Post 10-01-2006 v 12:56 PM
Grasshopper je offline   Profil uživatele Grasshopper   Find more posts by Grasshopper   Foto galerie člena Grasshopper   Click here to Send Grasshopper a Private Message   Add Grasshopper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Grasshopper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Re: No nevim Příspěvek č. 75

citace:
Původní příspěvek od Grasshopper
Prijde mi to ze si tady nekdo docela pestuje akorat svoje ego a to ze nesouhlasite s jxd me trochu mrzi, avsak toto neni moje forum a ja nejsem ten clovek, jehoz slova jsou ta nejpravejsi a nejorechovejsi a podle ktereho se vsichni budou ridit a kdo nebude souhlasit, poleti.
To, co se zde odehralo jasne ukazuje, ze grower.cz je forum jako jakekoliv jine ze vsemi klasickymi nesvary mozna jeste vice razicimi diky zamereni tohoto webu.
A je mi jasne, ze kdyz se budu chtit konfrontovat (v tom dobrem slova smyslu) s lidmi na stejne urovni (a ted myslim, intelektualni, nazorove i filosoficke) jako jsem ja, budu si muset najit jine misto, nez je grower.

ano, grower je forum temer jako kazde jine
co jsi cekal? - vsude bude urcite procento blbcu / borcu - vsude se postupne musi nastavit urcita pravidla...
to ze tady JxD vyhrozoval uverejnovanim osobnich udaju je na bandage naprosto v poradku...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-01-2006 v 13:02 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StoneBud
Stálý Člen

Karma uživatele StoneBud - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

souhlas s dudem ....
jinak take souhlasim s grasshoperem, ze si tu nekdo pestuje sve ego tusim, ze se menuje JXD hehehe, ale to si asi slyset nechtel koniku...

Cituji konika lucniho:

a jeste otazku, jakepak lepsi misto si chces najit pro konfontaci s tvim lehce prepestenim egem, kdyz uz tu mluvime o te skromnosti hehehe

Old Post 10-01-2006 v 13:16 PM
StoneBud je offline   Profil uživatele StoneBud   Find more posts by StoneBud   Foto galerie člena StoneBud   Click here to Send StoneBud a Private Message   Add StoneBud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grasshopper
Nový Člen

Karma uživatele Grasshopper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

No moje ego je asi lehce prepestene, diky za upozorneni, zapracuju na tom. Nicmene jsem chtel jen vyjadrit sve zklamani z jistych iluzi a rovnez z toho, ze kazdy nevidi jxd v takovem svetle jako ja, ale to by asi ani neslo. To je vse.

Mám životní pointu ubalenou v jointu.

Old Post 12-01-2006 v 00:26 AM
Grasshopper je offline   Profil uživatele Grasshopper   Find more posts by Grasshopper   Foto galerie člena Grasshopper   Click here to Send Grasshopper a Private Message   Add Grasshopper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Grasshopper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schiv@
Nový Člen

Karma uživatele schiv@ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

JXD JE FCAJKU i když s ním v mnohém nesouhlasím.VS

Stejně je NÁŠ!!!!

edit by Jedule - používej edit/delete

Naposledy upravil 08-02-2006 v 08:06 AM

Old Post 08-02-2006 v 06:19 AM
schiv@ je offline   Profil uživatele schiv@   Find more posts by schiv@   Foto galerie člena schiv@   Click here to Send schiv@ a Private Message   Add schiv@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

citace:
Původní příspěvek od bubik
...ja bejt pani Marie z prdele XY, ktera vi totalni hovno a videt JXD jak v televizi propaguje model, tak bych toho svyho haranta rezala uz preventivne, aby nedopadl jako on...tolik asi k tomu prinosu...
souhlasim JXD nedela v televizi huleni nejlepsi reklamu ja bejt marie y z prdelakova tak si reknu pri pohledu na nej ze ta trava zas tak nebezpecna asi nebude protoze kdyz se podivam co to udelalo s JXD za 10 let....a takovouhle myslenku JXD vyvolal u nejedne dojicky

Old Post 13-05-2006 v 01:40 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 80

treba tohle>zas jeden z jirkovych clanku ktery ma hlavu a patu
http://reflex.cz/Clanek23680.html

Old Post 13-05-2006 v 06:38 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás