Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
i kdyz musim ric ze stou buzeraci ma pravdu jsem gud zakaznik a hajim grouw shop obchody taky se vismivam stiharum moje cestina ne dobra protoze nejsem rodilej cech a na nasich skolach aby si to ulechcily my dali glejd ze nesmim dostat kouli z ces. jazyka.a z rus.jazyka hi hi stimhle jsem proles az do prniho roc vse. jo v mym rodisti by si as grow shopy moc nevidelali mame tam totis to nej slunce na svete takze indor by si tam asi nikdo nedaval jo jih je jih hned po silvestru tam frcim .
jo do skoly uz radku led nechodim takze zapomina a matros mam taky dobrej takze se osebe nebojim moc rad vam tady neprinesu nerad bych se dopustil trestneho cinu nejsem za to placenej proto me tahle debata o j.x. zaujala exentrizmus a tvrdohlavost a inteligence to jsou vlastnosti ktere as ma sledoval jste nekdo nejakej pripad k de by nekomu pomoh jeste ze mame prezidenta kterej to v ty dobe za nej pri tech neokatejsich pripadech vyresil amnestii nemate predtavu kolik pripadu v ty dobe mel na stole lidi kteri prosily pomoc vecine se ani neozval kdyz nato nemel cas tak proc to delal. os skuso moje frau je dr.prav dostala pripad ex ofo kluk 21 co pestoval doma ve spajzu a dal pohulit kamosum. bylo potreba byt pouze pisemne vijadreni ombucmana k pripadu a nic kluk to vodsral na plny care jeste ze uz to nedela toho ombucmana dost si lidi stezovali kvuli abs. nezajmu.
ineken,tak to potom klobúk dolu!Čeština a Slovenčina sú vraj jedny z najťažších jazykov na naučenie,takže .... super.A odkiaľ teda pochádzaš,ak to nie je tajomstvom?Nie je to nejaká tá Afrika?Keď už píšeš o tom slnku
...ja bejt pani Marie z prdele XY, ktera vi totalni hovno a videt JXD jak v televizi propaguje model, tak bych toho svyho haranta rezala uz preventivne, aby nedopadl jako on...tolik asi k tomu prinosu...
Prijde mi to ze si tady nekdo docela pestuje akorat svoje ego a to ze nesouhlasite s jxd me trochu mrzi, avsak toto neni moje forum a ja nejsem ten clovek, jehoz slova jsou ta nejpravejsi a nejorechovejsi a podle ktereho se vsichni budou ridit a kdo nebude souhlasit, poleti.
To, co se zde odehralo jasne ukazuje, ze grower.cz je forum jako jakekoliv jine ze vsemi klasickymi nesvary mozna jeste vice razicimi diky zamereni tohoto webu.
A je mi jasne, ze kdyz se budu chtit konfrontovat (v tom dobrem slova smyslu) s lidmi na stejne urovni (a ted myslim, intelektualni, nazorove i filosoficke) jako jsem ja, budu si muset najit jine misto, nez je grower.
Původní příspěvek od Grasshopper Prijde mi to ze si tady nekdo docela pestuje akorat svoje ego a to ze nesouhlasite s jxd me trochu mrzi, avsak toto neni moje forum a ja nejsem ten clovek, jehoz slova jsou ta nejpravejsi a nejorechovejsi a podle ktereho se vsichni budou ridit a kdo nebude souhlasit, poleti.
To, co se zde odehralo jasne ukazuje, ze grower.cz je forum jako jakekoliv jine ze vsemi klasickymi nesvary mozna jeste vice razicimi diky zamereni tohoto webu.
A je mi jasne, ze kdyz se budu chtit konfrontovat (v tom dobrem slova smyslu) s lidmi na stejne urovni (a ted myslim, intelektualni, nazorove i filosoficke) jako jsem ja, budu si muset najit jine misto, nez je grower.
ano, grower je forum temer jako kazde jine
co jsi cekal? - vsude bude urcite procento blbcu / borcu - vsude se postupne musi nastavit urcita pravidla...
to ze tady JxD vyhrozoval uverejnovanim osobnich udaju je na bandage naprosto v poradku...
souhlas s dudem ....
jinak take souhlasim s grasshoperem, ze si tu nekdo pestuje sve ego tusim, ze se menuje JXD hehehe, ale to si asi slyset nechtel koniku...
Cituji konika lucniho:
a jeste otazku, jakepak lepsi misto si chces najit pro konfontaci s tvim lehce prepestenim egem, kdyz uz tu mluvime o te skromnosti hehehe
No moje ego je asi lehce prepestene, diky za upozorneni, zapracuju na tom. Nicmene jsem chtel jen vyjadrit sve zklamani z jistych iluzi a rovnez z toho, ze kazdy nevidi jxd v takovem svetle jako ja, ale to by asi ani neslo. To je vse.
Původní příspěvek od bubik ...ja bejt pani Marie z prdele XY, ktera vi totalni hovno a videt JXD jak v televizi propaguje model, tak bych toho svyho haranta rezala uz preventivne, aby nedopadl jako on...tolik asi k tomu prinosu...
souhlasim JXD nedela v televizi huleni nejlepsi reklamu ja bejt marie y z prdelakova tak si reknu pri pohledu na nej ze ta trava zas tak nebezpecna asi nebude protoze kdyz se podivam co to udelalo s JXD za 10 let....a takovouhle myslenku JXD vyvolal u nejedne dojicky