Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jste v pohodě?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

ja oslavujem každy den , do rana som tu mal spoločnosť , varili sme , pili a kefovali....moj život je teraz jeden velky žur..

jaman

Old Post 03-08-2005 v 12:11 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jaman
tak to je potom tvoj stil zabyvy nevedel som ze to takto beres...ja som tiez taky isty SEX,TRAVA,ROCK n ROLL...

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 03-08-2005 v 12:18 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

matko291 život vobec neberiem važne , je to len velka sranda ,ked si ho tak zariadiš...a ja nemam dovod niečo na nom meniť .....

jaman

Old Post 03-08-2005 v 12:35 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

ja sa tiez nicomu branit zivot treba zit naplno a nerobit si ziadne predsutky ja som toho isteho nazoru odkial si zapad,stred,vychod

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 03-08-2005 v 12:38 PM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

juhozapad

jaman

Old Post 03-08-2005 v 13:26 PM
HELLEN
Stálý Člen

Karma uživatele HELLEN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

no, myslím si, že záleží na človíčku, co si zahulí...pokud byl v pohodě ještě než odpálil jointa, tak je v pohodě i nadále......ale pokud si odpálí jointa a v pohodě moc není, tak to pak asi nestojí za nic...aspon tak to funguje u mě....

Old Post 03-08-2005 v 13:45 PM
HELLEN je offline   Profil uživatele HELLEN   Find more posts by HELLEN   Foto galerie člena HELLEN   Click here to Send HELLEN a Private Message   Add HELLEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

no...aj ja som vtedy skor zombi....v lepšom prípade , niekedy som nepokojny , niečo hladam , stale rozmyšlam , že čo mam este urobiť....ale to ma asi každy ...

jaman

Old Post 03-08-2005 v 13:58 PM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

jaman- no mával asi prvý mesiac, keď som začínal huliť teraz mi hulenie nerobí čo nechcem jako kedysi- som si hrozne všímal sucho v hube búšenie srdca a to čo ty uvádzaš to hladanie čohosi a potom som zabudol čo, dnes je to o vnímaní zvukov a následné prerábanie v mojej hlave na niečo prekrásne viac sa môžem sústrediť na jednu vec nie, ako keď som nezhulený kde myslím na 1 000 000 veci a pritom na každú len okrajovo proste si z toho milóna vyberiem jednu ktorú mám práve na mysli a o nej uvažujem a skúmam ju a v poslednej rade je to zábava čiže smiech a dobrá nálada ktorú trafka prináša takže sa tejto mnohostrane využitelnej byliny dúfam, že nikdy nevzdám,

all- nehnevajte sa viem že som absoultne offtopic ale som riadne zhuený atak som chcel jamanovi čosi povedať

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 03-08-2005 v 17:36 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 73

myslím , že to k teme kludne ide ...tiež počujem nejaky zvuk a v hlave sa mi k tomu vytvorí nejaka znama skladba ...ako pekne hraju ten Led Zeppelin. ale asi sme ešte v pohode...zajtra asi nie lebo mi došlo víno a musím si dať šampanské..ano musím..na zdarovje....

jaman

Old Post 03-08-2005 v 19:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 74

Jsem v pohodě a někdy nejsem. A jeslti ze mě hulení udělalo pohodáře? Nevím, spíš jsem si uvědomil, že už bych neměl moc hulit a trochu na něčem pracovat
Tráva je pohodářskej opar a dělá z konzumentů po větší a delší intoxikaci flegmatiky. A každej flegmatik je

Old Post 23-11-2005 v 11:10 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Nekdy sem v pohode a nekdy zas ne.
Proto si dám špeka aby bylo líp.

Bohužel už si někdy musim dat brcko aby vubec bylo

Old Post 23-11-2005 v 21:33 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Jsem v pohodě, ale jsem strašně vyčerpanej...

Viva México!

Old Post 24-11-2005 v 14:58 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

Ja som v pohode...ešte výstižnejšie znie v póóhodičke... Pretože v pohode som bol,aj predtým než som začal húliť.. Lenže teraz je to väčšia pohoda, kľud na duši,harmónia s okolím a aj samým so sebou... proste pohoda /niekedy až MOC flegmatická pohoda /

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 22-04-2007 v 12:56 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

Ja jsem v pohode a jsem rad ze jsem v pohode

Vlastne kdyz

Old Post 22-04-2007 v 21:44 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zvire
Stálý Člen

Karma uživatele zvire - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Ja jsem v pohode a jsem rad ze jsem v pohode

Vlastne kdyz nad tim premejlslim tak sem v takovi pomyslny pohode

Old Post 22-04-2007 v 21:46 PM
zvire je offline   Profil uživatele zvire   Find more posts by zvire   Foto galerie člena zvire   Click here to Send zvire a Private Message   Add zvire to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HA-de-SH
Stálý Člen

Karma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% PěstitelskáKarma uživatele HA-de-SH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

jsem tak v pohodě, až mě to někdy dost nervuje

INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM

Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]

archiv Wonderful Box 2008
život v Marockém království

Old Post 22-04-2007 v 23:09 PM
HA-de-SH je offline   Profil uživatele HA-de-SH   Find more posts by HA-de-SH   Foto galerie člena HA-de-SH   Click here to Send HA-de-SH a Private Message   Add HA-de-SH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:36 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
12-06-2002 - Snad vsechno v pohode? - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás