Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, myslím si, že záleží na človíčku, co si zahulí...pokud byl v pohodě ještě než odpálil jointa, tak je v pohodě i nadále......ale pokud si odpálí jointa a v pohodě moc není, tak to pak asi nestojí za nic...aspon tak to funguje u mě....
no...aj ja som vtedy skor zombi....v lepšom prípade , niekedy som nepokojny , niečo hladam , stale rozmyšlam , že čo mam este urobiť....ale to ma asi každy ...
jaman- no mával asi prvý mesiac, keď som začínal huliť teraz mi hulenie nerobí čo nechcem jako kedysi- som si hrozne všímal sucho v hube búšenie srdca a to čo ty uvádzaš to hladanie čohosi a potom som zabudol čo, dnes je to o vnímaní zvukov a následné prerábanie v mojej hlave na niečo prekrásne viac sa môžem sústrediť na jednu vec nie, ako keď som nezhulený kde myslím na 1 000 000 veci a pritom na každú len okrajovo proste si z toho milóna vyberiem jednu ktorú mám práve na mysli a o nej uvažujem a skúmam ju a v poslednej rade je to zábava čiže smiech a dobrá nálada ktorú trafka prináša takže sa tejto mnohostrane využitelnej byliny dúfam, že nikdy nevzdám,
all- nehnevajte sa viem že som absoultne offtopic ale som riadne zhuený atak som chcel jamanovi čosi povedať
myslím , že to k teme kludne ide ...tiež počujem nejaky zvuk a v hlave sa mi k tomu vytvorí nejaka znama skladba ...ako pekne hraju ten Led Zeppelin. ale asi sme ešte v pohode...zajtra asi nie lebo mi došlo víno a musím si dať šampanské..ano musím..na zdarovje....
Jsem v pohodě a někdy nejsem. A jeslti ze mě hulení udělalo pohodáře? Nevím, spíš jsem si uvědomil, že už bych neměl moc hulit a trochu na něčem pracovat
Tráva je pohodářskej opar a dělá z konzumentů po větší a delší intoxikaci flegmatiky. A každej flegmatik je
Ja som v pohode...ešte výstižnejšie znie v póóhodičke... Pretože v pohode som bol,aj predtým než som začal húliť.. Lenže teraz je to väčšia pohoda, kľud na duši,harmónia s okolím a aj samým so sebou... proste pohoda /niekedy až MOC flegmatická pohoda /
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]