Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Osvědčená ryze zhulenecká pozdně-večerní pochoutka: dáme vařit těstoviny libovolného tvaru. Mezitím si v mikrovlnce rozmrazíme a dalším ohřevem i trochu "povaříme" libovolnou mraženou zeleninu (oblíbený jsou maďarská či čínská, super šťavnatej je zase chřest), tuto pak lehce prosolíme a hodíme na rozpálený olej v hluboké teflonové pánvi (stačí asi půl decky na porci), trochu orestujeme a přihodíme přeceděné těstoviny. Smažíme zprudka tak, aby se i těstoviny samotné jakoby trochu připekly (zhnědly), ale dáváme pozor, abychom nespálili zeleninu.. Vypneme plotnu a do celé směsi zamícháme spoustu sojovky a důkladně promícháme.
Tento pokrm má mnoho nespornejch výhod: poměrně zdravej, chutná snad každýmu (vyzkoušeno) a nemusíme chodit k Číňanovi...
stačí málo - mé oblíbené toasty: toastový chleba, pomazánkové máslo, plátkový sýr, plátkový salám (dle chuti), ketchup, hořčice.
vezmeme dva toasty, na oba mázneme máslo. na jeden položíme plátek sýra, na druhý plátek uzeniny. jeden pomažeme hořčicí, druhý ketchupem. přiložíme k sobě, zapečeme v tastru... a orgie můžou započít )
Dnešní večeři jsem pojal vskutku svátečně.
Jsou vánoce a dnes mi ježíšek nadělil možnost pokosit první 2 kytky ze skříně (Critical +)
Nezbylo nic jiného než to oslavit a nejlépe nějakým dobrým jídlem
Nelenil jsem a nakoupil vybranné suroviny na přípravu tohoto výborného mealu.
Recept uvádět nebudu, můžete se na něj podívat sami. Stačí se podívat na první díl Šéfa na Grillu se Zdendou Pohlreichem, kde je to asi 3 recept. Grilovaný hovězí steak marinovaný na červeném víně.
Nemám doma sice grill ale recept se dá jednoduše připravit na pánvi a zelenina v troubě.
Vřele doporučuji! Po dvou jointech to jistě oceníte
jelikoz jsem rybar tak jsem na ty ryby zavinace a salaty to je moje vecer kdyz prijdu z hospy hulihlad jak prace tak to rybka jisti a co teprve na kocovinku takova kysela rybycka mmmm