Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Blanty su určite good, napcha sa tam toho dosť, ostáva príjemna chuť na perách a krásne pomalý hori, nekašlem z neho (reps. nezáleži to od blanta/papiera ale od tráfky) a chuť to vôbec neprebije, akurat zostane na perách čo je fajn Takže blant dobry flushing nezničí, práve naopak ...
kdyz to balíš jako ten doutník tak neni filtr potřeba a a ni nevim jak bych ho tam dával... je to tak utažený že ti do huby nic nelítá . takze bez filtru pořádnej oldskůlovej doutnák..
do tychto filter davam ale do tabakovych listov tak to asi nie,este som neskusal,ale myslim ze sa tam nehodi..
uvydime ked dorazia,skusim jeden z filtrom a druhy bez filtra,ak sa to z filtrom vobec bude dat usulat
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
no tak som si aj ja vcera vecer objednal cokoladove a jak si pisal tie s prichutou koňaku.... dufam ze mi to stihne dojst zajtra alebo najneskor v sobotu doobedu, lebo vecer ideme na chatu a tam chcem jedneho rozpalit... celkom som tomu olyzovaniu este nepochopil... ale to asi preto lebo som to cital len raz... tak sa nato este mrknem a hura do prace hehe...
S Bluntama jedině spokojenost, balím do nich když mám chuť na pomalej chutnej kouř, jak někdo psal, že pomalu odhořívaj, tak si jointa fakt užívám. Kupuju ty po 20ti, ne ty velký baga po jednom, do kterých se dají ubalit až 2g. kokos už sem skouřil a teď jedu jahodu, která mi sedla na jazyk daleko líp.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Mám doma Juicy blunts strawbery kiwi a je to prostě list né jak klasický blunty za 20 kč ale za 70 kč a je jich tam víc a vůbec nevimjak to ubalit tak jedině tou special gumičkou kuříckou bo fakt nevim
:-D hm to sou tabákový listy, takže zkus ho celej naslinit, ubalit to no a potom čekat jestli to nějak nezaschne a nebude se to rozbalovat. možná je to blbost, ale nějak to přece jít musí ne?:-D
Já nejradši motám přímo do tabákovejch listů přímo ze zhrádky a když je zima a dojdou zásoby jedu bong/fajfku/šluknu blunt už sem taky skoušel a je celkem good ale na mně je takovej moc těžkej a jestli chcete radu jak to zabalit kuste to zbalit jako špeka le místo filtru dejte tabák ale nekuřte (1 byste se spálili (2 opravdu ho použijte jako a pouze filtr chce to trochu cviku to good motat ale když se povede paráda
ps: mezi náma tak tabák moc nemusim nejradši ten bong /šluknu
tak tuto trojdielnu epizodu som akurat dopozerat, a je to fakt good návod aspon pre mna ako na tabakove blunty... je to sice v anglictine ale myslim si ze sa ajtak nato staci len pozerat... hlavne by som chcel upozornit na druhy diel kde je znazornene ako si blunta aromatizovat alkohoom a medom... tak dufam ze sa vam to zapaci... s pozdravom
hey tak mě kouření bluntů připadá celkem normální, akorát je to trochu vyjímečnost, protože je asi jen tak neseženeš v každe trafice..
ale jinak já sem si koupil ted nedávno v Brně v GS nekonečny blunt - PEACH příchut a bylo to supr, ale s jednou kurevs*ou nevýhodou a tou (nevm jestli se o tom tady už náhodou někdo už nezmiňoval) že to prostě nelepilo, skoro vubec, takže ste to museli olízat jak nějaci psi a pak čekat až to uschne ale jinak klasicky vyjebať to z doutníku taky hrubost, USA styl no