Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sinuhet: na stredni u nas, na ktere studoval, to nedostudoval. Ale ted prohlasil, ze vyslal sve pravniky do zahranici, kde mu maji dohledat doklady o jeho vzdelani. vic medii neprobehlo.
btw: dokazat se da vse, i kdyz to neexistuje. Viz prachy premiera, ktere taky nikdo nevi, kde vzal...
-tak to je super eště by mohli dat z5 Radimeckého...
tohle se mě ale líbí:
"Drogový expert KDU-ČSL Jiří Vacek v úterý rezignoval na funkci náměstka ministra vnitra." (15.2)
"Dobrovolně odstoupit nehodlám, předal jsem celou věc právníkům a jsem přesvědčený, že se na celostátní konferenci (17. 2.) obhájím," tvrdil Vacek na počátku února.
Dyš sem se dozvěděl, lehce vypreparovenej, že dostane fleka a chce se pustit do lehkých drog, řek sem si, že aby mi to sebrali, tak to všechno zlikviduju.Takže sem motal a hulil a hulil. teď sem procit a čumim na noviny, nevim ze kdy, píšou, že maturitní vysvědčení nanašel, takže to balí.....Já vůl všechno vyhulil, co se mnou bude?