Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no, nevím přesně link, ale rozebírali se tu návody kam to všude schovat, po naší zkušenosti, byl celej thread nanic, protože ty nápady co tam byli, by vubec neprošli, kldině ti otevřou i jídlo když mají podezření a pak ti ho zaplatí,.......... že by si němečtí celníci překládali Grower.cz?
No muj kamos (kterej je mimochodem dost hardcore) si vezl z Amstru 2g Jacka Herrera a 2g bile wdowy a prevezl to pres hranice tak ze sito normalne strcil do prdele. Newim sic jakej to byl pocit (nasi homosewualni kolegowe by asi mohli vypravet) ale kazdopadne jsem to potom chutnal a nebylo vubec poznat kde to vezl )))
Ja jsem jel rannim vlakem z Nemecka, mel jsem toho asi 10g, a nikdo me vubec nekontroloval. Jinak jsem to mel v deodorantu, ale stejne to vonelo jak cip.
kamarad vez neco z Emericy a protoze v mejdlu nejede strcil to do samponu - nepral bych vam zazit tu chut pri huleni, jak kdyz volizujete deodorant nebo krabicku z mejdla - bleeeeeeeee
Ehm, napadlo vás někdy co všechno se vejde do 2 litrovky coly (když ste trochu šíkovní...), hlavně k plusu hraje parádní černo černá čerň made in coca cola :-)
Ahoj groweři, já žádnej návod nemám, jen jsem vám chtěla napsat, že tam dneska večer odjíždím na týdení dovču a moc se těším :-) Mějte se tu všici fajn.
Ahoj, a já vám řeknu taky něco super: zrovna před hodinou jsem se vrátil z Holandska, nejdříve to vypadalo na krizi na hranicích, ale nakonec pohoda.
Jestli máte dotazy, ptejte se rychle, nebo to zapomenu...
Hoj hoj, dovča byla super až na to, že než jsem se každej den propracovali cofeeshopama, tak měli všude jinde zavříno..:-) Takže ze všeho naplánovaného jsem viděla akorát botanickou zahradu a větrnej mlejn v Laidenu, pak takový ty malý baráčky nevím kde a pak asi deset kilo skunku a hašíku:-)) Ale musím si (stejně jako minulý rok) moc pochválit jejich kempy - fakt super, čistota, teplá vodička... Na hranicích všechno OK, takže musím konstatovat, že se to fakt povedlo:-)
Kamos byl v holandu atobusem a ¨vez naspet asi 10g a 45 semen mel to schovany na hajzlu asi ve3 vrsvach alobalu este nejakz igelity a lepenka dal to do nadrzky a proslo to.
Zdarec elf
Letos se taky chystám s kámošema do země coffeshopů Jedem autem a na tom přechodu na kterym jezdim často do Německa, nikdy nikoho neprohledávali, maximálně cikány s žigulama Zpátky si každopádně něco povezem, tak doufám že to dobře dopadne. Už se těšim jak sviň..