Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mikel budou to náký bylinky a ne tráva
hele mám tu dotaz co sem třebas nepatř ale musím ho sem prdnout:
včera jsem byl na jednom festu dával jsem prda a přišel za mnou security a sebral mi fšechno hulení(asi1g skunku a 1gnoname) a když jsem to po něm chtěl zpátky tak mi řekl že na mě zavolá bangálce....
měl na to právo? nebo zneužil svoji funkce aby se dostal zadáča k hulení?? díky trochu mi to vrtá hlavou
Podle mě by ti neměl pravomoc něco vzít, pokud to nebylo v nějakých pravidlech toho fesťáku.
Jinak by to bylo stejné jako kdyby přišel a vzal ti mobil .
Ale holt teď s tím nic neuděláš, o to hůř že je to ganja, to ti ani přítelé lidu (benga ) nepomůžou .
ja myslim ze je to stale lepsie ako keby na teba zavolal benga. Hold trava legalna neni. Keby bola, tak sa mozes aj niekde stazovat,ale takto asi nic neurobis. Je to akoby si nieco ukradol a niekto to zase ukradol tebe. Stazovat sa nemozes. Teda mozes, ale to by si nasral do huby a protivnikovy tiez
Hledejte !!!!!!!!!!!! tohle už se tu řešilo jsou to jen nějaký bylinky po kterech máte trošku euforku... je to slisovaný aby to vypadalo jako paličky zelí..prostě pro debilná američany. Někdo po tom měl dobrou náladu a někoho jen bolela hlava...
Hele Mikeli argument,že na tebe zavolá policajty je blbost,když to má u sebe von.To by stačilo říct,že vůbec nevíš o čem ten "feťák" mluví,ať si ho odvezou.Obtěžuje nevinný lidi..
Něco podobnýho se stalo jednomu negrovi od kterýho sem dřív kupoval (byl to teda uplnej magor,ještě že už ho nevídam) a tomu vzali v Akropolisu vyhazovači bong a nechtěli ho vrátit,tak je ještě s jednim týpkem zbili a bong si vzali zpátky.Někdo na ně,ale zavolal policajty,tak utekli a když policajti odjeli,tak ty vyhazovače zmlátili znova..
To je teda trošku vyhrocenej případ,ale měl by sis vzít příklad a nedát ňákýmu parchantovi svý hulení tak snadno..Peace :-)
Původní příspěvek od Jeck Herer Aidam: tak to je mazec...
Přesně tak,takový zmrdi by zasloužili pořádně skopat xichty... PEACE
to myslíš vážně?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Tag nějak si serfuju netem cucim na hightimes a nejakje supr odkaz na TOTALLY LEGALY BUDS. Maj tam pár modelů který vypadaj fakt vostře. Máte s tím něgdo zkušenost??? Zatial a peace
kolikrát se tady bude tendle thread ještě zakládat,no asi takhle,vypadaj ostře,ale není to vůbec nic co má něco společnýho s marihuanou,jsou to jen nějaký byliny slisovaný do sebe,co vypadaj jak sušený hůlo,nezhuluje to,takže to ani nekupuj,kdyžtak dole pod tou reklamou na ty Legal Buds máš napsanýho že to nemá s marihuanou nic společnýho,že je to směs bylin,stačí umět číst,takže je to to co psal praxer
A zavřete to tu.
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...