Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to ze kazda kytka wypada trochu jinak se da prisoudit treba tomu ze sou to dwa feno tipy jeden wice indica to znamena ze ma sirsi cepele listu druhej wic satiwa uzsi cepele listecku dalsi rozdily by prawdepodobne budou w haj, mnozstwi pryskyrice, rozwetweni, twrdosti palic etc tot asi wse k wice typum kytek jedne odrudy
k wybarweni listu mozna nedostataek drasliku, zinku mozna spatny ph tezko rict co to na konec bude kazdopadne je potreba se podiwat na obsah prwku w hnojiwu pak se daji delat dalsi zawery
zdravim všechny hlavně tebe citymene chci taky pěstit doma venku výsledky dost ok ale doma to je taky Ok.Scháněl jsem někoho kdo by mi poradil se skříní a dostal jsem se sem a ......ze začátku nic moc ten pavrplent ale tyhle poslední jsou moc krásný gratulace!!!!!!!!!!!!
TO cityman
Máš to velmy pěkný jen mě teda docela zaratilo že tam dávaš 12/12 tak brzo. Ja bych byl spíš pro to udělalo co nejvíc větviček. A jestli je pravda jak si psal že to neděláš kvůli drogám ale kvůli potěšení. Tak myslím že by ti ty dva týdny nějak zvlášť neuškodily. Kytka by byla košatější a netáhla by se tak do výšky. Ja mám malou kaši ale to mi nevadí je to 60*30*30. Každej nějak musí začít a mně to vyhovuje je tam 70W. Problém s teplem mi vyřešily dva PC větráčky. Podle mně jsou malé skříně v poho. A hlavně když o tom nevědí rodiče.
Zdravim... Hele sem to projel proč si tam dal tak málo kytek? a nebo aspon nejak nevetvil??... jestli vystacis ze 100g tak to staci 250W... a i u té jde dvoustovka udělat, pod 400W kdybych měl tu možnost jet tak vytřískám aspon 300-400g .... Stacil by treba o dva týdny delší růst a výnos by byl 2xNásobný ne-li 3xNásobný... A určitě priste víc hnoj , kytky by měli být tmavě zelené a určite zainvestuj nějaký peníze do hnojek... Vyplatí se... Tak čus