Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera sem byl na fixe a když sem šel domu...tak...hulení na mě ťukalo v popelnici,ťuk ťuk.. chci ještě do skla...mno,tak sem teda nabyl...ale fakt to opravdu to hulení řeklo.
Kdo mi řekne kdo jsem? A jak se menuju? Hmm,neřeš,kalíímmééééé
V sobotu sem to trochu prehnal s kakajim, pak sem zahulil a docela silene vytuhnul. Predtim jsem ale zplodil docela dobrou hlasku:"Videl me nekdo????"(dotaz opakovan kazdych cca. 30 sekund po dobu kurevsky dlouhou - ja sem to totiz fakt chtel vedet:-))
Takhle napsane to nevypada nic moc, ale verte ze v te situaci a vzhledem k tomu ze to bylo jedine, co jsem za cely vecer rekl to bylo dost dobre.
Dal jsem si kakai a takle to dneska dopadlo: Honzo das mi kousnout bagety? Jo ale ne MOC. Rikam dobre. Ukousnu bagetu a odpovim Dik MOC...a kdyz mi to doslo tak jsem se valel 2 minuty smichy po zemi...