Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
No, drif sem si myslel, ze do 1 mesice se tu ukaze kolem 1000 lidi, vidim ze jsem se slusne milil
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Chcete přesná čísla? Když nahlédnu do Administračního panelu a vypíšu si členy, co se objevili online nejpozději před měsícem tj. od 26.10. dostanu číslo 1474. (to je samozřejmě údaj o registrovaných členech, neregistrovaní nejsou nijak statisticky sledováni)
Pokud vás zajímá v čem je v současné době opravdový nárůst, pak jsou to příspěvky. Od spuštění nové verze domovské stránky míváme alespoň 2.000 příspěvků týdně, což je opravdu solidní a v historii Groweru to nemá obdoby.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2carlos: takove mnozstvi prispevku je sice hezke ale posledni dobou mi prijde ze sou to z 80% sr*cky o nicem, duplicitni dredy atd . . . moderatori by meli byt prisnejsi, tot muj nazor . . .
kuron:sorry ale mám pocit že statistika je uplně o ničem.Zvlášť jesli se nesleduji zaregistrovaní.Podívej jak dlouho sem zaregistrovanej ja a ted pisu poprvy. :-)
Já si myslim, že je to v pohodě. Přišlo mi to docela zajímavý...
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Dude: Ono je to přeci logický. Spousta lidí potřebuje radit, jak na to, tak se registrujou a ptaj. A trochu to stoupá během sklizně, ale to neni tak výrazný.
Mementore a ty si teď bejvalej kuron?
Nebo proč se smazal?
Tohle všechno bylo v tom jeho/tvojem threadu - takže ten šel taky do kytek jo?
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Čau! Nechtělo se mi to pročítat celý, ale musím vám vyvrátit názor, že žádný holky nehulej, nepěstujou a nechoděj na grower Holek který hulej je celkem dost, holek který pěstujou sice už míň, ale taky by se našly. No a já se občas na grower podívám, i když toho času moc není. A samozřejmě sem asi chodí i pár dalších holek, které jsem zatím bohužel neměla tu čest poznat.
Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."