Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší je, úplně nehorázně se spukat někde ve městě, dát na uši sluchátka, pustit nějakej našlapanej vál (hardcore, tekno,...) , chytnout rytmus a proplouvat mezi lidmi třeba někde v podchodě. Taky většinou pozoruju procházející lidi. Každej je něčím zajímavej. Už to vidím, začíná zima, to akždej nahodí ten bílej ztuhlej gzicht, to bude pak nuda. )
hej kamo, s tou čajkou s tebou musim souhlasit. V mojí domovině máme a aktivně navštěvujeme čajku zhruba 2 roky a když se nad tim tak zamyslim, v životě sem tam nešel nevyhulený...zajímavé.
navíc je jako každá správná čajka pěkně zašitá, takže to vyloženě vybízí
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
mno musím taky souhalsit s tou čajovnou! je toho strašně moc třeba jít někam zakalit skouřenej...nebo jen tak dělat blbosti třeba koukat na nějaký film co je uplně o ničem ale když jsem zhulený tak se pořád něčemu směju!!
Troubit na didgeridoo...To bez dobrého špeku ani nejde..|Rád vymýšlím nové zvuky,
Hledání políčka-si bez šluku nedovedu představit.Ale nesmí se to přehánět, ať to místo stojí za to
Hodina po škole-to se nutně musím odreagovat.Bez travky bych určitě chytl nějaký záchvat a šel bych podpálit školu nebo aspoň popálit třídního
Večerní odpočinek v posteli..Pustím si nějakou v klídku pomalou hudbu, dám si posledního šluka za den, ležím jen tak v posteli a přemýšlím, co jsem za ten den zase dojebal
Kino, protože film+thc=prožití filmu "jako na plátně"
Nadměrné nervové vypětí-aspoň na chvíli hodit problém za hlavu.Určitě to každý znáte...
Komunikace s mojim otcem o konopí.(otec nehulí)
Neviem si predstavit byt nezhulený na SummerBeach Rudava festivale, turistike a podobnych vyjazdoch niekam ... ale kazda cinnost sa dobre vykonava v zhulenosti len ide o to aby si clovek nato nezvykol!
ja nejradeji chodim do prirody s kamosema to je clovek ovladan prirodou a hlavne kdys ma v sobe nejaky ten venek tak je to božzki ja sem z toho vzdy vysmaty a bez huleni si dokazu predstavit vse je mi 15 let a hulim tak jednou za 2 tydny no proste vymecne
Hmm tak já si nedokážu představit naše "pařmenskký sleziny" dycky se slezem u kámoše 2 bo 3 sedenm před 2 metrovou bednu zapnem ps3 a začnem pařit wrestling WWE 09 je to ten nej relaxx a vůbec všechno hostitel dycky vytasí nějakej novej čaj z ethna (minule rudej trpaslík ) a paříme a paříme dáme bongo (sehnal sem ve tvaru joisticku ) mno moc mi to kecá prostě zapařit skámošema hru zhulenej je fakt best
Tak já si třeba nedokážu představit, že bych nezhulenej pařil nějakou svou oblíbenou hru. Určitě by mě to bez toho hulení tak moc nebavilo.
Taky si nedokážu představit, že bych se nezhulenej díval na filmy a na seriály jako třeba South Park.
A v neposlední řadě je hulení nedílnou součástí mých výletů s kámoši do našich luhů a hájů, které by se bez toho hulení změnily v bezpředmětné courání přírodou.
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...