Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli už psychedelický...tak Hair...ta scéna,jak je tam zmaštěnej...to mi fakt přišlo nejvíc!!!!
Jináč Baraka+nějaký to brčko o samotě....nepopsatelný...vřele doporučuju...fakt(Mek.pomeranč,Twin Peaks atd. sou taky dobrý...ale je to fakt někde jinde...oproti Barace )
to si tak vzdycky vyjdeme ve stredu do kina, dame si pekne par sklenek a jdeme na film. ze 3:15 zemres sem byl podelany strachy,ale po filmu sem si zahulil a uz sem ani nevedel ze sem na nejakem filmu byl. Pak me nasralo ze sem videl jen konec Karlik a tovarna na cokoladu, sem se mohl z toho posrat.
Zástupce hnijící evropské společnosti, dítě kokakolové kultury, nebo latinskoamerický desesperado? Alejandro Jodorowsky se vydává na cestu na Posvátnou horu
a během své cesty boří všechna tabu. Zároveň máme co do činění s posvátným iniciačním dílem, které je reakcí na autorovu teorii o
změně lidstva prostřednictvím filmů. Ty mohou být účinnější než LSD, osvítí diváky a pak dojde k novému třesku. Snímek je poprvé uváděn v odpovídající obrazové kvalitě
a s adekvátní hudbou, jak o tom ?prokletý? režisér
snil víc než patnáct let.
يولد جميع الناس أحرارًا متساوين في الكرامة والحقوق. وقد وهبوا عقلاً وضميرًا وعليهم أن يعامل بعضهم بعضًا بروح الإخاء.
mechanickej pomeranc, skvela kniha ale strasne debilni film. uplnej vysmech ty knize.
olovena vesta... repektive full metal jacket. vzdycky kdyz nekde ctu preklad ,,olovena vesta,, je mi na bliti... proc poustej diletanty k prekladum? dit to nedava vubec smysl.... jinak nadhene udelanej film...
Toto asi nie je pre kazdeho, ale kazdopadne prijemny filozoficky filmik o lucidnom sneni a podstate reality.. jo a psytranceri budu polovicu hlasok poznat z trackov od Shponglu a spol
+ este by som od tohto rezisera odporucil Scanner Darkly (2006) o droge buducnosti podla romau Philipa K. Dicka
"It seems like everyone is sleep-walking through their waking state or wake-walking through their dreams. "
K spomínaným Lynchovým filmom by som ešte doplnil Wild at Heart. Na Lyncha nezvykle komediálny film, plný absurdity a nadsázky, po jeho zhliadnutí som si mierne poupravil pohľad i na jeho iné filmy.
Ďalšie filmy, ktoré mi prídu aspoň trochu psychadelické, sú Underground a Arizona Dream od E. Kusturicu, Brazil od T. Gilliama (režiséra toľko ospevovaného Fear and Loathing in L.A. alebo Monty Pythons), či Eternal Sunshine of Spotless Mind (M. Gondry) - jediný romantický film na ktorý sa môžem pozerať (doslova som ho hltal).
Původní příspěvek od Leny4815162342 Svatá hora, Holy mountain (1973) - Alejandro Jodorowsky
Zástupce hnijící evropské společnosti, dítě kokakolové kultury, nebo latinskoamerický desesperado? Alejandro Jodorowsky se vydává na cestu na Posvátnou horu
a během své cesty boří všechna tabu. Zároveň máme co do činění s posvátným iniciačním dílem, které je reakcí na autorovu teorii o
změně lidstva prostřednictvím filmů. Ty mohou být účinnější než LSD, osvítí diváky a pak dojde k novému třesku. Snímek je poprvé uváděn v odpovídající obrazové kvalitě
a s adekvátní hudbou, jak o tom ?prokletý? režisér
snil víc než patnáct let.
vynikající typ. tento se mně asi líbil nejvíc, ale i ostatní jodorwského věci rozhodně stojí za zhlédnutí. čirá psychedelie
Původní příspěvek od Ramon_Dexter Až budete mít možnost, koukněte se na film The Doors - úžasnej zážitek; teď jsem dal brčko a koukam na to a je to perfektní, jak po umělecký, tak po příběhový stránce.
Doporučuju!
Díky za doporučení! Fakticky jeden z nej filmů co jsem za poslední dobu viděl je to jeden z takových těch filmů co vás aspoň do té doby co bude v živé paměti neskutečně ovlivní .
Já bych doporučil The Qatsi trilogy - z trilogie jsem zatím viděl pouze Koyaanisqatsi
ten se mi protáhnul přes celý mozek od zádu až do přédu, neskutečná věc - chvilkama přemýšlim o ráji a chvílema o sebevraždě.
Další věc Altered States - podle předlohy J.C.Lillyho - promě slabší ale koukatelná zaležitost.