Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja fajcim kvoli tomu aby som nasiel nieco nove v realite na ktoru som zvyknuty uz zopar rokov, ale je celkom prijemne ked sa po par prekurenych dnoch zobudim sviezi a cisty a poviem si .. Kuuurva to som uz davno nemal .. to je stav ..
nevim, s nikym se nebudu hadat a nikomu nebudu vnucovat to, co si myslim, ale kdyz hulim, tak si rozhodne nepripadam jako fetak. A rozhodne to nepotrebuju k životu. Je pravda ze kdyz delsi dobu nehulim, tak mam "chuť" si zahulit, ale prezivam i bez konopí. Beru to jako koníček, jako jakousi zmenu vnímaní světa. Tak takovej je můj názor na konopí, ale nikomu to nevnucuju.
Nemyslim si ze me nekdo dokáže přesvědčit abych prestala. A kdyby, tak to rozhodne nebudes ty, MILY HOSTE, protoze sem se od tebe jeste nedozvedela zadnej důvod, kterej by me donutil nad necim premejslet. To ze huleni organismu nijak neprospiva, to nic neni. Jednou umru, ale jestli to bude kvuli huleni o par let dyl, nez by to bylo bez huleni, to me nijak nedokaze rozhodit. Stejne nevim, kdo by tu chtel prudit nejakejch 80 let. Ja teda fuck ne. A i kdyz budu mít zivot kratsi nez ty, aspon si ho poradne uziju. Verim ze ty si ho taky dokazes uzit, ale to za predpokladu, ze se nebudes srat do zivota jinym. Vim ze to myslis dobre, ale tady nic nezmuzes, takze pa...a bez si uzivat zivota
no tak tedy taky prispeju mily Hoste,
je tu jedna vec, ktera me vzdycky dokaze opravdu vytocit, a to jest, kdyz nekdo tvrdi ze marihuana je prestupni droga, protoze to jisto jiste neni alespon v tom pravem slova smyslu, u tech par pripadu ktery prestoupi jde hlavne o to, ze se dotycny zacne stykat z undergroundem, do nehoz se mimojine dostane jen diky tomu, ze marihuana je ilegalni, cimz jse lidi jako jsme my tady vlastne stavaji undergroundem... no a pak uz je to jenom na vuli jednotlivce, napr. ja vuci marihuane nemam dobrou vuli - kourim uz 5 let a z toho 3 roky mooc aktivne - zhruba tak 2x denne... a to nepocitam bongy... kdyz je nejaka akce dam jich treba i 5-7... a presto jsem si dokazal dat sesti mesicni pauzu kdyz jsem si rekl a nedelalo mi to zadne problemy, dulezite je akorat neudelat vyjimku, jako treba tak ted jsi dam a pak zase nic, proste vydrzet... na zacatku jsem si urcil hranici - zadne tvrde drogy, a nemam zadny problem to dodrzovat...
hele hoste... páč si to nikdy neskusil tak nevíš ocode... to neni urážka ale fakt... pro mě byl přestupní drogou alkohol a cíga. tim to začlo gunja s pikem přišli skorem současně, pak nějaký ty extošky, houbičky tripipipi, lsd krystálky a jiný sračky... a teď??? zjistil jsem že jediný co mi vyhovuje je gunja... jsem o jedenáct let starší, mám ženu, děcko, psa zaměstnání. přestal jsem kouřit piju jen pivko a víno a to ještě málo... a samozřejmě hulim. a myslim že hulit nepřestanu... no já to spíš vim hraju fotbálek, chodim běhat, provozuju turistiku, rodině se věnuju... nemarodil jsem ani nepamatuju, nejsem agresivní, konflikty nevyhledávám a co víc, jsem aktivní člověk, kandiduju ve volbách, neni mi lhostejný moje okolí... tak mi řekni čim sem špatnej??? nebo jinej?
zkus lidi posuzovat podle toho jak se chovaj a pak teprv podle toho jestli hulej nebo nehulej
Choďte k volbám a volte ty co maj v programu legalizaci jinak to tu lepší nebude
to arbi:
jesli je pravda vsechno co o sobe pises, tak si myslim, ze ses uzasnej clovek, kterej si zivot uzil, proste clovek v pohode, a takovej si zivot predstavuju...nikdy bych nechtela bejt nakej rejpal, co se sere do zivota ostatnim(podle me se takovy lidi musi fakt nudit...)...muzes bejt fuck spokojenej, si myslim...
2 wirgill: jo jo, karel hold asi nechape, ze by to bejval mohl napsat do jednoho prispevku a nebo spis, ze tohle ani do zadnyho prispevku psat nemusel!!!
2 karel: co delas nahanis prispevky kde se da??? a me si o ty rezany mimochodem mohl taky napsat do PMka a nehazet me to do threadu... tak ti tu muzu taky odpovedet, ze zadny nemam...