Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jak velké květináče? Jak velike kvetinace pouzivate?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Radoslav
Uživatel

Karma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% PěstitelskáKarma uživatele Radoslav - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Jak už tu někdo psal, tak i moje zkušenost je taková, že na růst to až takový vliv mít nebude, ale jakmile v květu kořeny vyplní celej prostor a nebudou mít kam se rozrůstat a brát živiny, tak se palice zastaví a nezbývá než počkat jestli dozrajou.

Jinak k těm objemům. Swahadji to solidně nedal, ale jinak si myslím, že vás tu je spousta školáků, a tak by jste si mohli spočítat objem kýble. Kýbl o průměru 25cm a hloubce 30cm má něco málo pod 15l. Takže, když dotyčný použije kýbl o průměru 30cm a hloubce 35cm tak bude mít prostor něco málo pod 25l a to mu musí bohatě stačit. Výšku rostliny bych určitě řešil zaštipováním či ohýbáním, omezováním kořenů se ničeho kloudnýho nedosáhne.

Sodík 400W - můj první indoor
Kukuřice 2007
Plagron Royalty Mix - 400W

Pěstujte a budete mít vždy co kouřit.

Old Post 19-06-2008 v 06:31 AM
Radoslav je offline   Profil uživatele Radoslav   Find more posts by Radoslav   Foto galerie člena Radoslav   Click here to Send Radoslav a Private Message   Add Radoslav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

citace:
Původní příspěvek od Ruprecht

a nebo to udělej jak já - šupni to na 2 dny do tmy a pak se ti během pár dní oběví buď kule nebo blizny

tohle je prasarna!
staci zakryt jednu vetvicku na par dnu nebo si udelat klon ....to zvladne kazdy...

Old Post 19-06-2008 v 11:06 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
georgocze
Stálý Člen

Karma uživatele georgocze - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

120litrů to by bylo hustý ale já bych řek že když tam dáš 20l kvjetináč bude to lepší je to jedno jakej tam dáš bych řek já ale čim vjetší tím lepší já jsem kytky když sem je chtěl mít malý nikdy nelámal jen jsem je točil do kolečka jako spirála až do obvodu kvjetináče přichicoval jsem to cínem k okraji kvjetináče a pak jsem tam dal pletivo prolezli krásný palice mělo to maximálně 70cm a výhoda Všechno byli vrcholovky

Old Post 19-06-2008 v 11:20 AM
georgocze je offline   Profil uživatele georgocze   Find more posts by georgocze   Foto galerie člena georgocze   Click here to Send georgocze a Private Message   Add georgocze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 68

citace:
Původní příspěvek od Ruprecht
rubni to do 20ti litrovýho - doporučuju černé zednické kýble z Baumaxu, ty jsou navěky...
Nikdo ti neporadil s tím přikrýváním, takže máš dvě možnosti, buď zakrývej denně v režimu 12:12 a nebo to udělej jak já - šupni to na 2 dny do tmy a pak se ti během pár dní oběví buď kule nebo blizny, byla by škoda zejebávat kýbl samcem! hojas
A nebo taky jediná rada než tam se srát se samci je koupit klony a jet klony v květináči to je o hodně lepší aspoň teda pro mně

Old Post 19-06-2008 v 13:45 PM
šméčko
Nový Člen

Karma uživatele šméčko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

tyhle poměry květináč x velikost kytky se mi v praxi vůbec neověřily. Jedna z mých kytek je v cca 2l květináči a má momentálně asi tak 115cm a pořád roste jako divá. Potom mám ještě dvě, které mají sice zatím asi jenom 85cm ale jsou v úplně stejném květináči a také pořád rostou a nevypadaj, že by chtěli přestat z čehož musím konstatovat, že pokud chcete kytky udržet v určité výšce tak leda zaštipováním nebo to ohýbáním...

Old Post 24-06-2008 v 05:43 AM
šméčko je offline   Profil uživatele šméčko   Find more posts by šméčko   Foto galerie člena šméčko   Click here to Send šméčko a Private Message   Add šméčko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
georgocze
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

Tak to jde taky o to kdy si je vysadil a jestli maj ůplně stejný podmínky pro růst jestli jedna třeba neni ve stínu na velikost tohodle stylu se myslím nehraje neznám moc lidí co dlouho přemejslej mezi jednou vrcholovkou při zaštípnutí dvjema nebo takovejch 30 vrcholovek který díky stáčení do spirály vzniknou a pak to vypadá fakt pjekně

Old Post 24-06-2008 v 19:34 PM
georgocze je offline   Profil uživatele georgocze   Find more posts by georgocze   Foto galerie člena georgocze   Click here to Send georgocze a Private Message   Add georgocze to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

ano je to tak na velkosti kvetinaca az tak nezalezi. ja sa budem snazit docielit max1m10-20cm, najlepsie pod meter. teraz idem na to metodou vyklicene semeno tesne koncom Maja, zdrziavat kviti povecsine v tieni, menej zalievat, samozrejme nezanedbavat, ziadne hnojivo na podporu rastu, ked ze substrat vydrzi cca 2mesiace. raz, alebo dva krat zastrihnut. pri kvete pouzit hnojivo na kvet a potom ju normalne nechat na slnku nech silnie. to su moje priority ktore plnim. snad sa to podari.

Old Post 24-06-2008 v 19:54 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
georgocze
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

tak v tom případě ad se ti to podaří

Old Post 24-06-2008 v 20:56 PM
palinoch
Stálý Člen

Karma uživatele palinoch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

georgocze velmi ma zaujalo to pletivo ako si to zbezne popisal. mohol by si to nejak opisat. tiez som nad tym uvazoval ale nemam ani potuchy aky to bude mat efekt, a ci to prerastie a co od toho ocakavat.

Old Post 25-06-2008 v 16:01 PM
palinoch je offline   Profil uživatele palinoch   Find more posts by palinoch   Foto galerie člena palinoch   Click here to Send palinoch a Private Message   Add palinoch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
georgocze
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

tak neco jsem se snažil nakreslit ale musim k tomu ještě dodat pár vjecí mezi vjetvemi ve spirále musí být pořádná mezera pro růst palic a jinak je to good efekt když je malý prostor tak s toho jsou vjetší výtěžky než z kytky co roste normálně a jak říkám vše jsou vrcholovky ocekavat jen to nejlepší

Old Post 26-06-2008 v 14:45 PM
milion1989
Stálý Člen

Karma uživatele milion1989 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

ja bych klidne dal ten kvetinac ten vetsi, nasledne potom rostliny uhnul o 90° - zmensi se ti treba na polovinu a kdyz zahnedas na foru tak uvidis co to udela s kytkama - jediny omezeni je ze to zabere dost mista

Všechno jde, jenom malý děti se musí nosit...

Old Post 04-07-2008 v 14:59 PM
milion1989 je offline   Profil uživatele milion1989   Find more posts by milion1989   Foto galerie člena milion1989   Click here to Send milion1989 a Private Message   Add milion1989 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lubosh.
Stálý Člen

Karma uživatele Lubosh. - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lubosh. - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Když chceš ganju a velkou, tak ji nedávej do žádnýho kýble, ale normálně do země! Já sem sázel zároveň s kámošem, já do země, on do kýble a je to obrovskej rozdíl, a né jen ve velikosti, ale i v hustotě a celkovému vzhledu! Opravdu ji dej do země ;-) Vykopej jámu, na dno dej nahnilou trávu se slepičincema, trochu zasy hlinou na to kytku a pojede ti jak o závod!

Old Post 05-07-2008 v 12:41 PM
Lubosh. je offline   Profil uživatele Lubosh.   Find more posts by Lubosh.   Foto galerie člena Lubosh.   Click here to Send Lubosh. a Private Message   Add Lubosh. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

nj ale kdyš se chce kytka určity velikosti řikam kybl.. osvědčilo se..

Old Post 28-07-2008 v 15:58 PM
Lubosh.
Stálý Člen

Karma uživatele Lubosh. - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lubosh. - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

-----nj ale kdyš se chce kytka určity velikosti řikam kybl.. osvědčilo se..----
Musíš ale přiznat, že kytka v kýbli, kde má omezený prostor a zem, kde si může udělat kořenový systém jak chce...navíc se v zemi více udržuje vlhkost a na druhou stranu když hodně prší tak ti nehrozí plíseň....no říkejte si co chete! Já si mylsím svoje

Old Post 28-07-2008 v 18:37 PM
Lubosh. je offline   Profil uživatele Lubosh.   Find more posts by Lubosh.   Foto galerie člena Lubosh.   Click here to Send Lubosh. a Private Message   Add Lubosh. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

ne jako v poho kamo... asis to špatně pochopil..ja jen že kdyš chceš mít kytku menší aby nešla vidět tak to hodíš třeba do malyho kbeliku a kytka bude mala.

Old Post 29-07-2008 v 08:58 AM
azur
Stálý Člen

Karma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% PěstitelskáKarma uživatele azur - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

podle me v kýbli je to v pohode ja taky pestuji v kýbli a parada mam 30l a kytky uz maji 1.5 m ... !

Old Post 29-07-2008 v 09:03 AM
azur je offline   Profil uživatele azur   Find more posts by azur   Foto galerie člena azur   Click here to Send azur a Private Message   Add azur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás