Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
Nejkurioznejsi to asi neni, ale jenom to dokazuje odrzlost hulicu a demenci policajtu (pochuzkaru) si takhle du po letny smer hradcanska, po hodne frekventovany ulici a palim vosobaka, porad du du, cumim do zeme, po chvili zvednu hlavu a tak pul metru predemnou dou dvje modry kurwy, jeden se votoci podiva se na me, ja pul brka v hube a fizl nic, de dal, to by bylo este docela normalni, rpoc by me prudil, kdyz sem sam zejo, ale von este tomu druhymu paku rekne, tyvole, to potkavam furt vic a vic lidi s temahle divnejma cigama, to mi nerikejte, ze si ze me nedelal prdel, protoze jestli ne, tak si du dneska sednou pred fizlarnu a umotam tam gramovy
Oddálení se od naší někdy zkurvené reality je mým každodením chlebem, který pro mne pečou pekárný Cannabis.
Do you feel that your body brakes apart? Use THC glue, makes your body stick together
v jaskyni, ktora nebola pristupna pre verejnost..{boli sme tam s kamosovym strykom, ktory bol ochranar a isli sme mu pomoct tam namontovat kovove mreze, tak nas pustil kuknut dnu :} dnu sa islo asi 100metrow do hory strasne uzkymi chodbickami.. asi 50% z toho sa muselo plazit.. udierali sme si hlavy,hned ako sme nasli taku mensiu miestnost.. zakalili sme tam a uz som sa citil ako doma v obyvacke.. ale nazat chytil kamos halusku, lebo sa nemohol prepchat a bol posledny a fakt tam zufalo krycal.. vtedy som bol velmi rad ze mam 165 cm :}}} {on 2m!:} ..inak super zazitok..
inak som si spomenul ze kamos raz hulil na lavicke.. z fajky.. v ruke drzal sakel ganje{cca5g}..zrazu dialkove svetla do xichtu.. fizly.. on zkaleny nasrot nevedel ze co spravit a tak to hodil za seba pako :}}} a fizly hned ze CO TO BOLO? on ze.. cigareta{bol asi riadne zhuleny:}}} ..sranda je v tom ze ty fizly tam s baterkami precesavali travu a nemohli to vobec najst{15min!!..kamos bol uz modry na lavicke}... nakoniec ked nic nenasli sa na to vysrali a isli het... sranda co?
Ve škole: u školníka ,o přestávce na chodbě ,- na té chodbě tobil odpal protože zrovna procházela polovina učitelského sboru
V Olomouci v lanovém centru před seskokem z 10m houpačky
byly časy,kdy sme s bhangem každý ráno na busáku vedle kadeřnictví kam chodila velmi často naše češtinářka dávali špeka.nebo sme chodili na výtečnej židovskej hřbitof,a nebo sme vylezli z vokna a za zdí školy.tam ale spíš osobáčky.toť ve spálenym poříčí...a tady f plzni?na sřeše paneláku o 11 patrech,naproti bengárně,pod lampou a prošel těsně kolem nás těžce nevšímavý policista.a na trávníku v proluce,shodou okolností taky s bhangem,kdy na nas z vokna volal jeden pán ať se neválíme po tý trávě že tam choděj narkomani a nechávaj tam stříkačky....
...vcera jsme zapalili v docela luxusnim podniku. Docela me prekvapil mistni cisnik...tak po minute prisel borec v qvadru s uterkou na ruce, jak to oni nosi, a prej jestli tu "marihuanovou cigaretu" nepujdeme dokourit ven, ze ostatni navstevnici si stezuji... tak jsme teda sli, a kdyz jsme se po par minutach vratili, tak nas opet privital s usmevem od ucha k uchu...fakt prijemna zkusenost
Svym zpusobem je spek na jakemkoliv miste zajimava zkusenost.
Ja si vzpomel jenom na dve:
Pendlujice mezi ruznymi institucemi a vyrizujice spoustu posty, jsem se "odvazil" dat couda v justicnim palaci pote, co mne dva uniformovani prohledli i s tim detektorem (slukofka - nic!!) a to jsem mel jeste v kapse pytlik houbicek pro kamose
A jeste neco z ranejsich dob, kdyz jsme jeste s kamosem delali ministranty v kostele (rim-kat). Proste jednou v nedeli jsme prisli o neco driv na msi, kdyz tam jeste byl jenom kostelnik a uz to jelo Fakt je, ze ja jsem uz tou dobou "jenom" cetl z Pisma, ale on si to cele musel odstat face to face narvanymu kostelu..
Kamoska mi rikala ze pry kdysi hulili na lyzaku na zachode v jakesi hospode. Pak tam vlezla nejaka ne prilis oblibena iniciativa od nich ze tridy a zacla plasit ze tam pry hori, protoze je vsude mrtě dýmu. tak oni ji (uplně na prach) vysvetlovali ze se nic nedeje, ze je to OK. a ona ji jen rekla "ty si zase zfetovaná co???k čertu s vaší toxikomanii, je to udel tvych rodicu co si z tebe vychovali"
vůbec nevim jak se tomu říka,ale je to taková STRAŠNĚ moc vysoká věž a nahoře to svítí červeně,asi ňákej ta rádiovej nebo televizní vysílač...má to hrozně moc pater a nahoře to pěkně fouká,ale ten výhled je nezapomenutelnej..fakt moc krásnej..no ale bohužel když sme tam jeli podruhý tak sme se v autě vyflákali,tak sem tam už raději nikdy nebyla
V nashem meste se konaly jakysi slevnosti a vrcholilo to v parku, kam dosel pruvod - vsichni meli stredoveky hadry a pak asi 20 borcu vystrelilo z mušket či jak se ty středověkký pušky jmenujou, spálenej jak lama jsem se malem posral. ale to byl theprf zacatek - hned potom zacal brutalni asi 20 minutovej ohnostroj do kteryho hrala fatalni hudba, vshichni si chtěli zahulit, ale měli schízu, že je tam asi 10 městskejch bengáčů a 2 stojej cca. 10 metru od nas. tak sem to rozprdnul a asi za minutu jsem dostal nehoraznej zachvat smichu - jak je to super, ze si clovek muze zahulit pri ohnostroji jelikoz těch několik set lidi co je kolem čumí do nebe na barevný píčoviny a je tam tolik smradu z te pyrotechniky, že to brčko nikdo ani neuciti.
jen jednou v životě jsem hulil mezi více lidma / Carl Cox party - orion hall - brnenske vystaviste - pavilon Z - asi 16 000 lidicek/