Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
očividně to asi fakt budou vajíčka ale sem myslel že by ste mohli vědět co to je přesně atd...objevuje se to stále na jedné kytce...utrhnu a za tejden trhám zas
.... ale vytvořilo to v tom nějaký ornamenty nebo dokonce písmo!!!
To by pak mohlo znamenat, že říše hmyzu je evolučně tak daleko, že se s námi snaží spojit . Takže to netrhej, nechceš je snad naštvat! Když je necháš, mohli by ty kytičky ochraňovat před škůdci a plísní , to by pak byla úroda
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
Mam problem s kytkama na balkone. Pred 14 dny se na listech zacaly objevovat hnede tecky po cele delce listu-viz.FOTO 1. Tedka uz se objevuji nekroticke skvrny--viz.FOTO2.
Po hledani reseni problemu prichazi v uvahu nekolik moznosti:
*Nedostatek fosforu
*Nedostatek drasliku - listy hnědnou nebo žloutnou. Hnědé, žluté nebo nekrotické (mrtvé) skvrny. Hlavně kolem okrajů listů, které mohou být i zkroucené
*Prehnojeni ?
Čau,
mám naprosto stejný problém.Listy ( pouze některé ) byly posety zaschlými rezavými tečkami, měli jemně pokroucené konce čepelí a postupně z tohoto místa zasichaly.
Kytky mám taky v květináčích.
Moje teorie je že byly přehnojený. Pokud se mílím tak se rád poučím. Tak jsem vysadil hnojiva a kytky prolil dvojnásobným množstvím vody jaký je objem květináče, vypadá že zasichání listů se zpomalilo neli zastavilo.
Zdar! Mam dotaz mam kytky asi ve 20- 25 dni kvetu a na vsech se mi z niceho nic zacaly kroutit a hnedou blizny.. Vypada to jako plísen ale nejsem si jistej. Taky se mi zacaly objevovat nejaky svinstva na listech. MOzna je to prehnojeny nevim. Potrebuju rady jestli je to akutni abych to moh nejak zacit resit dik..
A hlavne to mam venku mezi nejakym hnojem a ted jak prselo tak se z toho hnoje zacalo uvolnovat strasne mocuvky a vsechno to nateklo ke kytkam.. Takze jestli to neni spaleny od toho no...
to uz je asi zbytecny, nechapu jaks mohl sadit do hnoja,je to pro kyktu moc kysely,a navic jak do toho chcijou zvirata tak v moci mas moc soli a kysellin, z tim uz asi nic neudelas , navic kdyz to kvete, zachvilu ti to zdechne cely,ja sem si jednou taky prehnojil kvetouci kytku a uz se stim nedalo nic udelat.
precti si faq a pak sad do normalni hliny, na tom fleku by to slo kdybys to mel v kyblech.