Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pestovanie na okne - jednoducho a lacno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50
Autor
Téma 
High_Lukas
Nový Člen

Karma uživatele High_Lukas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

Nějak to tu zapadlo. Mam dotaz, pokud bych dal na okno tak na podzim autoflowering kytku, jak by to dopadlo?

Old Post 11-07-2012 v 22:17 PM
High_Lukas je offline   Profil uživatele High_Lukas   Find more posts by High_Lukas   Foto galerie člena High_Lukas   Click here to Send High_Lukas a Private Message   Add High_Lukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 770

co jsem zkoušel měl jsem 4g takže super ,on květináč měl sotva litr :-),pokud je to z darovaného semene je to v pohodě pokud z kupovaného je to škoda spíš přisvítit ať to roste jinak investice spíš pro zábavu než učel.

Old Post 12-07-2012 v 08:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High_Lukas
Nový Člen

Karma uživatele High_Lukas - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

Ok díky moc

Old Post 12-07-2012 v 11:12 AM
High_Lukas je offline   Profil uživatele High_Lukas   Find more posts by High_Lukas   Foto galerie člena High_Lukas   Click here to Send High_Lukas a Private Message   Add High_Lukas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 772

No pozor pokud trefíš na dobrý slunný rok a kytka bude za jižním oknem tak určitě něco sklidíš jen toho nebude tolik no.

Old Post 12-07-2012 v 12:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obivanka
Nový Člen

Karma uživatele Obivanka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 773

citace:
Původní příspěvek od kvasimodo
tak som si dal chvilku prestavku .... ale koncom februara ked boli tie najvedsie mrazy tohto roku som to nevydrzal a musel som zasadit aspon nieco .... takze tohto roku to zacalo asi takto .... (sadil som na private spolu s kamaratom) ...

Vidím že si to dal zakoreniť do tých Jiffi tabliet, nevadí že sú vlastne rašelinové, a tá nemá moc vyhovujúce pH? Tiež sa do nich chytám zakoreňovať, len som si neni istá či ich použiť.

Old Post 06-04-2013 v 16:59 PM
Obivanka je offline   Profil uživatele Obivanka   Find more posts by Obivanka   Foto galerie člena Obivanka   Click here to Send Obivanka a Private Message   Add Obivanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

To Obivanka - v roce 2009 jsem začínal pěst pro svoji spotřebu ze zdravotních důvodů.Nemám zahrádku a sadit někam do kukuřice a nechat sklidit nenechavce tak jsem zvolil okno v paneláku.Podívej se třeba sem na moje začátky

http://grower.cz/forum/showthread.p...=5&pagenumber=1

Můžu doporučit naplnit kelímek od jogurtu vlhkou hlínou a semínko zasadit přímo do hlíny (do kelímku nezapomeň udělat vespod dírky).Udržovat vlhkost a za 3 - 5 dnů vyleza ven.Jak správně uvádíš Jiffi tablety mají špatné pH ale taky se to nechá vyklíčit a po týdnu přímo do hlíny, lepší je rašelinový květníček (vypadá jako květník z lisovaného šedého papíru) nebo to dej do rockwolových kostek.Možností je několik a stačí si pročíst některé pěstební seriály a vybrat si co ti nejlíp vyhovuje.

Řízky zasunuju do brček od pitíček (mají různé barvy a dají se tak lehce označit jednotlivé modely),ty potom nechám v půldecákách ve vodě než vylezou kořínky - cca 14 dnů , potom řízky dám přímo do květníků s hlínou.

- klíčení semínek v Jiffu 2013

mimacka

Old Post 07-04-2013 v 11:24 AM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Simpi23
požitkář

Karma uživatele Simpi23 - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 775

kvasimodo: K+ ten začátek vlákna je super... tohle docilit za oknem to je neskutečný

Old Post 09-04-2013 v 19:03 PM
Simpi23 je offline   Profil uživatele Simpi23   Find more posts by Simpi23   Foto galerie člena Simpi23   Click here to Send Simpi23 a Private Message   Add Simpi23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krypl808
Nový Člen

Karma uživatele Krypl808 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 776

Tak tohle mi roste za oknem

Old Post 12-04-2013 v 16:16 PM
Krypl808 je offline   Profil uživatele Krypl808   Find more posts by Krypl808   Foto galerie člena Krypl808   Click here to Send Krypl808 a Private Message   Add Krypl808 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sterad
Nový Člen

Karma uživatele Sterad - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 777

Ahoj, už dlouho nikdo nenavázal na Kvasimódův thread - jednoducho a lacino ;-), tak přidávám své letošní příspěvky k windooru.

Okno mám na jihozápad a kytičkám se daří:

Ve sbírce mám:

1x odrostlý řízek medicinmana (odštěpek z kámošovýho outu) cca 2 měsíce starý i se zakořeněním - bílý květník

Naposledy upravil Sterad 25-07-2014 v 10:58 AM

Old Post 25-07-2014 v 10:09 AM
Sterad je offline   Profil uživatele Sterad   Find more posts by Sterad   Foto galerie člena Sterad   Click here to Send Sterad a Private Message   Add Sterad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sterad
Nový Člen

Příspěvek č. 778

1x no name ze semena z loňského outu sázený začátkem května ( pohlaví zatím nevím) - zelený květník

- obě zaštipované, ode dneška i roztažené ;-)

Old Post 25-07-2014 v 10:56 AM
Sterad je offline   Profil uživatele Sterad   Find more posts by Sterad   Foto galerie člena Sterad   Click here to Send Sterad a Private Message   Add Sterad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sterad
Nový Člen

Příspěvek č. 779

dále 4 týden staré "řezy" teprve kořenící v substrátu:

2x medicinman - odlomené větve z kámošovýho outu (bylo mi jich líto ;-) - hnědé květníky

Old Post 25-07-2014 v 10:57 AM
Sterad
Nový Člen

Příspěvek č. 780

1x malý medicinman - ten už má i kořeny ;-)

1x no name řez - nějaká sativa - nalezená kytka při procházce se psem, snad mi majitel to malé štípnutí odpustí ;-)

(zbytek fotek v galerii)

Jinak řídím se pravidlem - jednoduše a lacině - substrát univerzální z Lídlu, smíchaný s perlitem a keramzitem ( u posledních velkých řízků je to už bez perlitu - došel a nechtělo se mi ho kupovat).

Hnojiva: výluhy a výkvasy z kopřiv a kostivalu, na zakořenění odvar z vrby. Na květ mám zbytek Kristalonu Gold po mamce, tak ho hodlám dodělat.Toť vše ;-)

Ať to roste ;-)

Old Post 25-07-2014 v 10:58 AM
Sterad
Nový Člen

Příspěvek č. 781

Přikládám aktuální foto:

Old Post 11-08-2014 v 12:28 PM
jimmySK
Nový Člen

Karma uživatele jimmySK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 782

Ahojte, tu su moje windoor krasky. Prvy pokus s pestovanim. Nizsia je Royal bluematic a vyssia Northern light, obe auto od RQS sadene 17.7. Mam JV okno. Mam tam pomer 55% cernozem, 45% izbove rastliny a keramzit. Na hnojenie pouzivam "slepici hnoj". Na radu od Zedyho ich teraz planujem dat do sklennika, kedze zacinaju kvitnut, aby som mal aspon nejaky vynos, kedze slnka je naozaj velmi malo. Cize s tymito rastlinkami asi uz v tejto sekcii nebudem prispievat, no planujem zasadit dalsiu. Len pre radost z pestovania, keze taky bol povodny kvasimodov odkaz

Old Post 20-08-2014 v 06:58 AM
jimmySK je offline   Profil uživatele jimmySK   Find more posts by jimmySK   Foto galerie člena jimmySK   Click here to Send jimmySK a Private Message   Add jimmySK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spike6
Nový Člen

Karma uživatele spike6 - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

[účet odstraněn]

Old Post 21-08-2014 v 09:23 AM
spike6 je offline   Profil uživatele spike6   Find more posts by spike6   Foto galerie člena spike6   Click here to Send spike6 a Private Message   Add spike6 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
!ZAU!
Stálý Člen

Karma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% PěstitelskáKarma uživatele !ZAU! - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

V zime ti budou kvect.tak ze to nepujde.

Kytarovej blazen

bubble hash od !ZAU!

400w Kushurella,S.A.G.E.-sklizeno PCR

trni od pana !ZAU!

Old Post 21-08-2014 v 09:30 AM
!ZAU! je offline   Profil uživatele !ZAU!   Find more posts by !ZAU!   Foto galerie člena !ZAU!   Click here to Send !ZAU! a Private Message   Add !ZAU! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás