Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co jsem zkoušel měl jsem 4g takže super ,on květináč měl sotva litr :-),pokud je to z darovaného semene je to v pohodě pokud z kupovaného je to škoda spíš přisvítit ať to roste jinak investice spíš pro zábavu než učel.
Původní příspěvek od kvasimodo tak som si dal chvilku prestavku .... ale koncom februara ked boli tie najvedsie mrazy tohto roku som to nevydrzal a musel som zasadit aspon nieco .... takze tohto roku to zacalo asi takto .... (sadil som na private spolu s kamaratom) ...
Vidím že si to dal zakoreniť do tých Jiffi tabliet, nevadí že sú vlastne rašelinové, a tá nemá moc vyhovujúce pH? Tiež sa do nich chytám zakoreňovať, len som si neni istá či ich použiť.
To Obivanka - v roce 2009 jsem začínal pěst pro svoji spotřebu ze zdravotních důvodů.Nemám zahrádku a sadit někam do kukuřice a nechat sklidit nenechavce tak jsem zvolil okno v paneláku.Podívej se třeba sem na moje začátky
Můžu doporučit naplnit kelímek od jogurtu vlhkou hlínou a semínko zasadit přímo do hlíny (do kelímku nezapomeň udělat vespod dírky).Udržovat vlhkost a za 3 - 5 dnů vyleza ven.Jak správně uvádíš Jiffi tablety mají špatné pH ale taky se to nechá vyklíčit a po týdnu přímo do hlíny, lepší je rašelinový květníček (vypadá jako květník z lisovaného šedého papíru) nebo to dej do rockwolových kostek.Možností je několik a stačí si pročíst některé pěstební seriály a vybrat si co ti nejlíp vyhovuje.
Řízky zasunuju do brček od pitíček (mají různé barvy a dají se tak lehce označit jednotlivé modely),ty potom nechám v půldecákách ve vodě než vylezou kořínky - cca 14 dnů , potom řízky dám přímo do květníků s hlínou.
1x no name řez - nějaká sativa - nalezená kytka při procházce se psem, snad mi majitel to malé štípnutí odpustí ;-)
(zbytek fotek v galerii)
Jinak řídím se pravidlem - jednoduše a lacině - substrát univerzální z Lídlu, smíchaný s perlitem a keramzitem ( u posledních velkých řízků je to už bez perlitu - došel a nechtělo se mi ho kupovat).
Hnojiva: výluhy a výkvasy z kopřiv a kostivalu, na zakořenění odvar z vrby. Na květ mám zbytek Kristalonu Gold po mamce, tak ho hodlám dodělat.Toť vše ;-)
Ahojte, tu su moje windoor krasky. Prvy pokus s pestovanim. Nizsia je Royal bluematic a vyssia Northern light, obe auto od RQS sadene 17.7. Mam JV okno. Mam tam pomer 55% cernozem, 45% izbove rastliny a keramzit. Na hnojenie pouzivam "slepici hnoj". Na radu od Zedyho ich teraz planujem dat do sklennika, kedze zacinaju kvitnut, aby som mal aspon nejaky vynos, kedze slnka je naozaj velmi malo. Cize s tymito rastlinkami asi uz v tejto sekcii nebudem prispievat, no planujem zasadit dalsiu. Len pre radost z pestovania, keze taky bol povodny kvasimodov odkaz