Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedávno jsem změnil fleck, dělám vývojáka jednoho komponentu pro BMW a Forda. Výhoda oproti předešlému zaměstání je, že nemám tolik starostí a jsem i lépe odměněn. A jak jsem tu asi už zmínil, tak do práce jsem nikdy nehulil a ani hulit nehodlám.
pracuju jako recepcni v jednom hotelu a bez huleni bych to tu asi nezvladala...nekteri lidi sou tak doterni a otravni ,ze se to jinak neda nez si zhulit sklicko nebo spicka a pak totalni pohoda bez vytacek jen relax,nasadim rohlik na kazdeho a s radosti si s kazdym poklabosim o cem koliv.....:-)
Toz barskeho v anglii.. Sak zaskocte na jednicku.. pane neb na cosmo pani..and where am i from? i am from Ware. Abyste vedeli kam
Vas Druid
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Tak já jsem student VŠ, ale jeste do toho se staram o databaze jedne sw firmy. Ve skole se hulit neda, ale na koleji je to každovečerní povinnost. Jinak v praci je to krása, spálím jedno špáso a je mi krásně. Pak se v klidu prohrabuju kodem. No, a hned zase vecer ...
Nazdar,tak ja jsem OSVC,uz asi tak 6let.Jsem teda vyucenej automechanik,ale bohuzel jsem se k tomu jeste nedostal,ikdyz bych moc rad,ale venuju se temu jako hobby.Jinak delam udrzbare pro jednu mezinarodni sit velkoobchodu a vcelku velka pohoda,slusna prace,v teple(nekdy),slusne placena,nekdy je teda tezke plnit pohadkove prani,ale tak docela uspokojuju.Delam od kazdeho trochu,ale spis zamecnicka dalsi kovo prace,ale i lehka zednicka,stolarska,instalaterska,elektrikarska,ale jen ty zaklady.....V praci jsem zasadne nehulil,ale posledni rok ci dva(kdo si to ma porad pamatovat)kdyz mam at uz svou pracicku na dilne ci pro nekoho,tak si dam,ale kdybych mel jet do terenu a jednat s managerama prodejen atd,tak je to horsi,ale i to se stane ze mei zavolaj v nedeli po obede,kdyz zrovna dohorel nedelni spek.
Udělal jsme Zahradnickou a ted jdu na chov koní ,exotických a domácích zvířat strašne moc mám rád zvířata už jich mám doma hafec,.. jinak na zahradnickou aji kvůli konopí když jsem byl mladej,..