Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ut2003 kdyby mi to vypravel melej kluk 12let, rekla bych mu, at s nevymejsli takovy hovadiny, ze jet o fakt moc prehnany, ale v takovym stavu verim..i kdyz tezko..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
No to je opravdu veliká záhada... Bůh ví, kolik přemejšlení stála...
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Dopsal jsem svůj příspěvek z Mallorcy na straně 50, tak jestli máte zájem...
Omlouvám se vám, nestačil jsem ho předtím dopsat, musel jsem končit.
Díky, váš PORSCHAK...brrrrrrrrrrrrrmmmmmmm
A co si mám zkusit?? jako se zničit na sračky a pak lést na stromy??
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Původní příspěvek od ut2003 muj nejdrsnější zážitek byl když sem si dal se svym kámošem Majklem...dohromady 4 naducaný špeky neznámýho modýlku...4 sme si dali protože to na nás ani po půl hoďce nelezlo..a tak sme se slzama v očích vytáhli krabku retek a začali cestou na nádraží kouřit..nedokouřili...každej si dal cca 3-4 prdy a začali se dít věci..nejdřiv sme se jen tak řehtali ale pak začali dost hustý haluše,najednou jakoby ze země vyzařovalo nějaký světlo,stromy se začali ponořovat do nějakýho moře...vytrhnul mě s toho až kámoš tim že nám ujede vlak.Majkl taky nevipadal moc dobře.lehnul si a začal se strašně gebit že je prej nějakej had---v tu chvíli se mi to zdálo jako dobrej nápad a tak sem si lehnul a plazili sme se na nádraží...lidi na nás čuměli jak na debili,ale nám to bylo jedno ,okolo nás se rozprostírala džungle a místo lidí sme vyděli zvířata fakt nářez...víc už si nepamatuju akorát vim že sem se probudil kolem 3 hodin a ležel sem vedle kolejí, a kámoš byl na stromě...nikdo neví jak se tam dostal...fakt záhada........
dj dury: čoveče ty musíš mít fakt dost hustej model, když máš takovýhle haluze To jsem nepsal já ale UT2003
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.