Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »
Autor
Téma 
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

ut2003 kdyby mi to vypravel melej kluk 12let, rekla bych mu, at s nevymejsli takovy hovadiny, ze jet o fakt moc prehnany, ale v takovym stavu verim..i kdyz tezko..

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 21-12-2003 v 19:34 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

to ut2003 Příspěvek č. 770

no tak to je hodně brutální zážitek

Old Post 21-12-2003 v 19:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

to ut2003: Jak jsem dočet to že se tvůj kámoš probudil na stromě, tak jsem se fakt válel na zemi To je fakt moc ti řeknu

Old Post 21-12-2003 v 21:11 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 772

No to je opravdu veliká záhada... Bůh ví, kolik přemejšlení stála...

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 22-12-2003 v 01:38 AM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 773

Dopsal jsem svůj příspěvek z Mallorcy na straně 50, tak jestli máte zájem...
Omlouvám se vám, nestačil jsem ho předtím dopsat, musel jsem končit.
Díky, váš PORSCHAK...brrrrrrrrrrrrrmmmmmmm

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 22-12-2003 v 15:16 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ut2003
Nový Člen

Karma uživatele ut2003 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

Myslíte že kecám co? :-(
Si to někdo zkuste, a pak napište svuj dojem...

Old Post 22-12-2003 v 19:02 PM
ut2003 je offline   Profil uživatele ut2003   Find more posts by ut2003   Foto galerie člena ut2003   Click here to Send ut2003 a Private Message   Add ut2003 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alver
Stálý Člen

Karma uživatele Alver - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 775

A co si mám zkusit?? jako se zničit na sračky a pak lést na stromy??

http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_

Old Post 22-12-2003 v 20:29 PM
Alver je offline   Profil uživatele Alver   Find more posts by Alver   Foto galerie člena Alver   Click here to Send Alver a Private Message   Add Alver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Příspěvek č. 776

ut2003: Tak já bych tomu klidně i věřil, možný je všechno
Ale taky nevím jak si mám vyzkoušet probudit se na stromě a nevědět jak jsem se tam dostal

Old Post 22-12-2003 v 20:34 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 777

Hej je to fakt uvalene..ale rehtam se tomu uz 20 minut :-)

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2003 v 20:43 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Příspěvek č. 778

dj dury: Fakt nejsi sám, já ten nezastavitelný smích prožíval včera a pořád když si na to vzpomenu Chtělo by o tom natočit nějaký film, to by bylo fér

Old Post 22-12-2003 v 20:49 PM
dj dury
Stálý Člen

Příspěvek č. 779

no toby bylo uwalene jak prase...a ty bys hral toho twojeho kamoshe a lezl by jsi nastrom..:-)
..uplne to widim...

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2003 v 21:07 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Příspěvek č. 780

dj dury: čoveče jestli myslíš mě, tak můj kámoš to není, ale to neva, klidně bych si to zahrál, jsem hereckej typ

Old Post 22-12-2003 v 21:17 PM
dj dury
Stálý Člen

Příspěvek č. 781

Majkl neni tvuj kamos jak tam pises?

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2003 v 21:31 PM
dj dury
Stálý Člen

Příspěvek č. 782

citace:
Původní příspěvek od ut2003
muj nejdrsnější zážitek byl když sem si dal se svym kámošem Majklem...dohromady 4 naducaný špeky neznámýho modýlku...4 sme si dali protože to na nás ani po půl hoďce nelezlo..a tak sme se slzama v očích vytáhli krabku retek a začali cestou na nádraží kouřit..nedokouřili...každej si dal cca 3-4 prdy a začali se dít věci..nejdřiv sme se jen tak řehtali ale pak začali dost hustý haluše,najednou jakoby ze země vyzařovalo nějaký světlo,stromy se začali ponořovat do nějakýho moře...vytrhnul mě s toho až kámoš tim že nám ujede vlak.Majkl taky nevipadal moc dobře.lehnul si a začal se strašně gebit že je prej nějakej had---v tu chvíli se mi to zdálo jako dobrej nápad a tak sem si lehnul a plazili sme se na nádraží...lidi na nás čuměli jak na debili,ale nám to bylo jedno ,okolo nás se rozprostírala džungle a místo lidí sme vyděli zvířata fakt nářez...víc už si nepamatuju akorát vim že sem se probudil kolem 3 hodin a ležel sem vedle kolejí, a kámoš byl na stromě...nikdo neví jak se tam dostal...fakt záhada........

Majkl neni tvuj kamos jak tam pises?

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2003 v 21:34 PM
T.C.
Stálý Člen

Příspěvek č. 783

dj dury: čoveče ty musíš mít fakt dost hustej model, když máš takovýhle haluze To jsem nepsal já ale UT2003

(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.

Old Post 22-12-2003 v 21:36 PM
dj dury
Stálý Člen

Příspěvek č. 784

ty vole sory... :-)

OSTRAVA JEDE...

Old Post 22-12-2003 v 21:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás