Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou jsem vyhulil hašišový brko u mě v pokoji, pak přišla moje matka..nadechla se a prohlásia...mno vidiš, tady ty vonné tyčinky co tu cítím vonní víc než ty před tím
Be Alibaba boy...! http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140
Dneska na zkuřu u splavu s kámošem, sice si toho moc nepamatuju, ale jedna hláška byla hustá:
Ty woe ja mam v piči baterky ! - měl sem sebou foťak ani za brko sem si nemohl vzpomenout, že mam v kapse baterky.
Ty woe mě to tu pipa, že se máme zkuřit. - pět minut před onou chvili sem si na budiku nastavil, at mi za 5 minut naskoči, že sem mam zkuřit, zapoměl sem na to, a jak to začalo pipat, tak sem nechapal.
Dneska mě nasral malý bratr, a mamě cosik felil a ona na něho, že přiště přijde jedině s opaskem, ja jaksik vyflashbackovany na mamu prohlasil, ja byt jeho fotr, tak ho mlatim řetazem od kola.
Jinak hlašky tam padaly ještě lepší, ale fakt bych si už asi nevzpoměl.
kamos raz povedal taky pribeh na temu reklami na nejaku zubnu pastu:idu dvaja na lodke a vravia pan bobor co to robite s tymi vcelamy a bobor s kyblom plnym vciel v rozkroku niiiic tak sa skril pod vodu a ty nalodke zasa vravia pan bobor co to robite s tymi vcelami a on povie pod vodou niiic a oni tam rychlo najeju jar a to slovo nic bude v tej bubline a vyleti do vesmiru a praskne pri kozmonautovi a on bude pocut ze niiic a strasne sa zlakne neviem aky to malo zmysel ale vtedy sme sa na tom dost bavili
Par prekecu kdyz sme byli zkoureny :Otřísku oples se-oslíčku otřes se
Kotr v botách-kocour v botách
Poši šota-pošli šota
Kepice-čepice
Jabku půlkovýho-půlku jablka
Nebudu se do toho hádat-nebudu se do toho plést
Já ti nic nemluvím-já ti nic neríkám
Reproderer-reprák
Piv piv-pět piv