Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »
Autor
Téma 
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

to [walrus] : minule niekto narezal ten nápis v MHD, prelepil ho a vzniklo z toho napísané ,,...keď držíte, stojte sa." Dosť som sa pobavil.

Old Post 10-07-2006 v 07:22 AM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

Ted sme z kámem byli na dovolené v českém ráji a každodení večerní odměna přinesla pár frků..

On: "Synkůů,už jsou tady..!"
Já: "Kdo?"
On: "No přece oni!"
Já: "Kdo?!!"
On: "Myslím ty o kterých se nemluví."

Seděli sme večer u bazénu a proběhla tak invaze chroustů..Byl jich tam fakt kotel a docela nás atakovali

Old Post 10-07-2006 v 17:08 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Karma uživatele bonkwodny - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

2quido

faaaakt huste to stymi kolesami zhruba tyzden mi to bude drzat napnute brucho :-)))))))))

Old Post 11-07-2006 v 13:41 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 772

když se brčko moc dlouho zdržuje na jednom místě...."nešpekuluj a posílej"

Be Alibaba boy...! https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 11-07-2006 v 14:51 PM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Altibo
Stálý Člen

Karma uživatele Altibo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 773

Jednou jsem vyhulil hašišový brko u mě v pokoji, pak přišla moje matka..nadechla se a prohlásia...mno vidiš, tady ty vonné tyčinky co tu cítím vonní víc než ty před tím

Be Alibaba boy...! https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=432140

Old Post 11-07-2006 v 17:25 PM
Altibo je offline   Profil uživatele Altibo   Find more posts by Altibo   Foto galerie člena Altibo   Click here to Send Altibo a Private Message   Add Altibo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 774

Dneska na zkuřu u splavu s kámošem, sice si toho moc nepamatuju, ale jedna hláška byla hustá:
Ty woe ja mam v piči baterky ! - měl sem sebou foťak ani za brko sem si nemohl vzpomenout, že mam v kapse baterky.
Ty woe mě to tu pipa, že se máme zkuřit. - pět minut před onou chvili sem si na budiku nastavil, at mi za 5 minut naskoči, že sem mam zkuřit, zapoměl sem na to, a jak to začalo pipat, tak sem nechapal.
Dneska mě nasral malý bratr, a mamě cosik felil a ona na něho, že přiště přijde jedině s opaskem, ja jaksik vyflashbackovany na mamu prohlasil, ja byt jeho fotr, tak ho mlatim řetazem od kola.
Jinak hlašky tam padaly ještě lepší, ale fakt bych si už asi nevzpoměl.

Old Post 11-07-2006 v 19:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
po.pol.noci
Nový Člen

Karma uživatele po.pol.noci - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 775

Cim viac hulis, tym viac hulis...

Old Post 13-07-2006 v 19:14 PM
po.pol.noci je offline   Profil uživatele po.pol.noci   Find more posts by po.pol.noci   Foto galerie člena po.pol.noci   Click here to Send po.pol.noci a Private Message   Add po.pol.noci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 776

daj mi pokoj lebo ja ti dam pokoj

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 13-07-2006 v 23:17 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Příspěvek č. 777

s kamosom som bol skureny na kolotoci a on vravi:sa citim ako v pracke ale bojim sa ze pride odstredovanie

Old Post 14-07-2006 v 20:34 PM
bonkwodny je offline   Profil uživatele bonkwodny   Find more posts by bonkwodny   Foto galerie člena bonkwodny   Click here to Send bonkwodny a Private Message   Add bonkwodny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bonkwodny
Stálý Člen

Příspěvek č. 778

kamos raz povedal taky pribeh na temu reklami na nejaku zubnu pastu:idu dvaja na lodke a vravia pan bobor co to robite s tymi vcelamy a bobor s kyblom plnym vciel v rozkroku niiiic tak sa skril pod vodu a ty nalodke zasa vravia pan bobor co to robite s tymi vcelami a on povie pod vodou niiic a oni tam rychlo najeju jar a to slovo nic bude v tej bubline a vyleti do vesmiru a praskne pri kozmonautovi a on bude pocut ze niiic a strasne sa zlakne neviem aky to malo zmysel ale vtedy sme sa na tom dost bavili

Old Post 14-07-2006 v 20:43 PM
bonkwodny
Stálý Člen

Příspěvek č. 779

hehehe teraz sa mi stala taka haluz ze som chcel mysou kliknut na enter

Old Post 14-07-2006 v 20:50 PM
ČičinSmouky
Nový Člen

Karma uživatele ČičinSmouky - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 780

Par prekecu kdyz sme byli zkoureny :Otřísku oples se-oslíčku otřes se
Kotr v botách-kocour v botách
Poši šota-pošli šota
Kepice-čepice
Jabku půlkovýho-půlku jablka
Nebudu se do toho hádat-nebudu se do toho plést
Já ti nic nemluvím-já ti nic neríkám
Reproderer-reprák
Piv piv-pět piv

Kdo nehulí neni Čech !

Old Post 18-07-2006 v 19:37 PM
ČičinSmouky je offline   Profil uživatele ČičinSmouky   Find more posts by ČičinSmouky   Foto galerie člena ČičinSmouky   Click here to Send ČičinSmouky a Private Message   Add ČičinSmouky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 781

šorokájah

Old Post 19-07-2006 v 12:01 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 782

Máš ňůňíčko??? - jako hulení heh

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 23-07-2006 v 06:55 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oomega
Stálý Člen

Karma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% PěstitelskáKarma uživatele Oomega - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

sal kal mal....moje nemecka sestra chtela rict:kde mam salu?
nn...parkinson...

Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané

G I B 400 W bio

Salvia Divinorum User's Guide - Šalvěj Divotvorná a vše (?) o ni

Jak na smrad ve skrini

Old Post 25-07-2006 v 03:01 AM
Oomega je offline   Profil uživatele Oomega   Find more posts by Oomega   Foto galerie člena Oomega   Click here to Send Oomega a Private Message   Add Oomega to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

dneska budu já rum a ty žízeň

cosa nostra

Old Post 25-07-2006 v 09:28 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás