Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dík, myslím že jsem se pěkně utnul, páč to mám vše nastudovaný, ale po roce pauzy se těžko vzpomíná . Myslím, že srovnáním pH bude vše v poho. Samozřejmě se začíná s vyšším a snižuje se ne naopak..
můžeš snižovat a pak zvýšit. aji celkem kosa 20 stupňů až 25. kde to mas, v lednici?😊 jsou svetlejsi, než aby byly zdravé, a tu síť bych tam já , osobně dal buď to později, nebo vůbec, pod tu síť se za chvíli nedostaneš, a možná budeš potřebovat.jj. až tak jednoduché udělat vyhovující Klíma není, co?ani nemůžeme vědět, čím svitis..amigo
No tak mám o tom už jeden příspěvek, Fotogalerie indoor.. kde mám vypsanou sestavu i jiné detaily. Nerad bych vše psal dvakrát. Považoval jsem vše výše zmíněné za klíčové pro daný problém a navíc jsem se dobral řešení, což byl účel.
Ahoj, jestli máš pH opravdu 5,8, tak si myslím, že to tím nebude. V hydru je pH 5,8 normální ne, spíš by takové i být mělo si myslím? Mě to přijde možná jako nedostatek fosforu, ale mohu se plést
Původní příspěvek od DeadBrain Zdar,zda se vam ze by mely nejaky deficit?? 26. 18/6 (ze seminek) vcera proplach asi 8l do kazdy Ec-1.2 Ph 6.Jedu v kokosu.Hnojky GHE floracoco.
Ahoj, mě se zdají být v pohodě, jenom nevím jestli pH 6,8 není moc vysoké. Jestli teda souvisí předchozí příspěvky s těmito. pH bych držel na 6-6,2. Což jsi tím průplachem asi udělal. Uvidíš jak se jim bude teď dařit.
Jj,po vcerejsim proplachu uz vypadaj lip,byly o dost svetlejsi.Mozna to bude tim ph...zezacatku dostali vysoky,pak jsem daval 5.8 a ted se budu drzet jak pises 6-6.2.Jedu prvni kolo,tak se trochu bojim...
Původní příspěvek od High#1 Zdar, vyskitol sa maly problem asi zasolene korene zatial iba na jednej palici substrat coco Hnojene hesi coco podla tabukly ph 5.9.
Ahoj vyskytl se mi trochu problém na listech, cca 4 týden květu, týká se to spíše vrchních listů. Zdroj světla je 500w led panel od frynka, nutno podotknout že vedle pod hps tento problém nepozoruji, proto moje podezření na nedostatek cal,mag...
Ec 1,7-ph 5,9, nft, hnojivy JidB
Díky za reakce Bea