Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 46 47 48 49 50 »
Autor
Téma 
Pítr90
Stálý Člen

Karma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% PěstitelskáKarma uživatele Pítr90 - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 753

Přes pH nejsem vůbec odborník 😉 ale řekl bych, že 6.0-6.2

Po trávě se nechodí, po trávě se směje :-D
Já: "Začal jsem se svojí závislostí něco dělat"
On: " A co???"
Já:" Pořídil jsem si skříň 😁
Pítrovo miniprckárna
Pítrovo HoMeMaDe box s 250 sodou
řízkování rajčat podle Pítra
Pítrovo MiNiBoX 100W SCROG
Pítrovo Nový Homemade box, pořád s 250w sodou

Old Post 04-11-2019 v 16:47 PM
Pítr90 je offline   Profil uživatele Pítr90   Find more posts by Pítr90   Foto galerie člena Pítr90   Click here to Send Pítr90 a Private Message   Add Pítr90 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doupinson
Stálý Člen

Karma uživatele Doupinson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 754

Dík, myslím že jsem se pěkně utnul, páč to mám vše nastudovaný, ale po roce pauzy se těžko vzpomíná . Myslím, že srovnáním pH bude vše v poho. Samozřejmě se začíná s vyšším a snižuje se ne naopak..

Konopí, to já rád..

Old Post 04-11-2019 v 17:10 PM
Doupinson je offline   Profil uživatele Doupinson   Find more posts by Doupinson   Foto galerie člena Doupinson   Click here to Send Doupinson a Private Message   Add Doupinson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlgap
Stálý Člen

Karma uživatele vlgap - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 755

můžeš snižovat a pak zvýšit. aji celkem kosa 20 stupňů až 25. kde to mas, v lednici?😊 jsou svetlejsi, než aby byly zdravé, a tu síť bych tam já , osobně dal buď to později, nebo vůbec, pod tu síť se za chvíli nedostaneš, a možná budeš potřebovat.jj. až tak jednoduché udělat vyhovující Klíma není, co?ani nemůžeme vědět, čím svitis..amigo

Old Post 04-11-2019 v 17:48 PM
vlgap je offline   Profil uživatele vlgap   Find more posts by vlgap   Foto galerie člena vlgap   Click here to Send vlgap a Private Message   Add vlgap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Doupinson
Stálý Člen

Karma uživatele Doupinson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 756

No tak mám o tom už jeden příspěvek, Fotogalerie indoor.. kde mám vypsanou sestavu i jiné detaily. Nerad bych vše psal dvakrát. Považoval jsem vše výše zmíněné za klíčové pro daný problém a navíc jsem se dobral řešení, což byl účel.

Konopí, to já rád..

Old Post 04-11-2019 v 18:33 PM
Doupinson je offline   Profil uživatele Doupinson   Find more posts by Doupinson   Foto galerie člena Doupinson   Click here to Send Doupinson a Private Message   Add Doupinson to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Denny19
Stálý Člen

Karma uživatele Denny19 - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 757

Ahoj, jestli máš pH opravdu 5,8, tak si myslím, že to tím nebude. V hydru je pH 5,8 normální ne, spíš by takové i být mělo si myslím? Mě to přijde možná jako nedostatek fosforu, ale mohu se plést

Old Post 04-11-2019 v 20:42 PM
Denny19 je offline   Profil uživatele Denny19   Find more posts by Denny19   Foto galerie člena Denny19   Click here to Send Denny19 a Private Message   Add Denny19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeadBrain
Stálý Člen

Karma uživatele DeadBrain - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 758

Zdar,zda se vam ze by mely nejaky deficit?? 26. 18/6 (ze seminek) vcera proplach asi 8l do kazdy Ec-1.2 Ph 6.Jedu v kokosu.Hnojky GHE floracoco.

Naposledy upravil DeadBrain 05-11-2019 v 16:55 PM

Old Post 05-11-2019 v 16:24 PM
DeadBrain je offline   Profil uživatele DeadBrain   Find more posts by DeadBrain   Foto galerie člena DeadBrain   Click here to Send DeadBrain a Private Message   Add DeadBrain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeadBrain
Stálý Člen

Příspěvek č. 759

Dalsi foto.

Old Post 05-11-2019 v 16:38 PM
DeadBrain je offline   Profil uživatele DeadBrain   Find more posts by DeadBrain   Foto galerie člena DeadBrain   Click here to Send DeadBrain a Private Message   Add DeadBrain to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Denny19
Stálý Člen

Příspěvek č. 760

citace:
Původní příspěvek od DeadBrain
Zdar,zda se vam ze by mely nejaky deficit?? 26. 18/6 (ze seminek) vcera proplach asi 8l do kazdy Ec-1.2 Ph 6.Jedu v kokosu.Hnojky GHE floracoco.

Ahoj, mě se zdají být v pohodě, jenom nevím jestli pH 6,8 není moc vysoké. Jestli teda souvisí předchozí příspěvky s těmito. pH bych držel na 6-6,2. Což jsi tím průplachem asi udělal. Uvidíš jak se jim bude teď dařit.

Old Post 05-11-2019 v 17:35 PM
Denny19 je offline   Profil uživatele Denny19   Find more posts by Denny19   Foto galerie člena Denny19   Click here to Send Denny19 a Private Message   Add Denny19 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DeadBrain
Stálý Člen

Příspěvek č. 761

Jj,po vcerejsim proplachu uz vypadaj lip,byly o dost svetlejsi.Mozna to bude tim ph...zezacatku dostali vysoky,pak jsem daval 5.8 a ted se budu drzet jak pises 6-6.2.Jedu prvni kolo,tak se trochu bojim...

Old Post 05-11-2019 v 18:00 PM
Denny19
Stálý Člen

Příspěvek č. 762

Snad bude, ať se daří

Old Post 05-11-2019 v 21:07 PM
High#1
Nový Člen

Karma uživatele High#1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 763

Zdar, vyskitol sa maly problem asi zasolene korene zatial iba na jednej palici substrat coco Hnojene hesi coco podla tabukly ph 5.9.

Old Post 10-11-2019 v 17:51 PM
High#1 je offline   Profil uživatele High#1   Find more posts by High#1   Foto galerie člena High#1   Click here to Send High#1 a Private Message   Add High#1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Negative Creep
Stálý Člen

Karma uživatele Negative Creep - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 764

citace:
Původní příspěvek od High#1
Zdar, vyskitol sa maly problem asi zasolene korene zatial iba na jednej palici substrat coco Hnojene hesi coco podla tabukly ph 5.9.
Virus

And I'm stoned!

Old Post 11-11-2019 v 20:42 PM
Negative Creep je offline   Profil uživatele Negative Creep   Find more posts by Negative Creep   Foto galerie člena Negative Creep   Click here to Send Negative Creep a Private Message   Add Negative Creep to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
High#1
Nový Člen

Karma uživatele High#1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 765

Je to nebezpečné?, nakazlivé?, čo s tým robiť?

Old Post 11-11-2019 v 21:23 PM
High#1 je offline   Profil uživatele High#1   Find more posts by High#1   Foto galerie člena High#1   Click here to Send High#1 a Private Message   Add High#1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beatrix
Stálý Člen

Karma uživatele Beatrix - 77% Pěstitelská

Cal Mag? Příspěvek č. 766

Ahoj vyskytl se mi trochu problém na listech, cca 4 týden květu, týká se to spíše vrchních listů. Zdroj světla je 500w led panel od frynka, nutno podotknout že vedle pod hps tento problém nepozoruji, proto moje podezření na nedostatek cal,mag...
Ec 1,7-ph 5,9, nft, hnojivy JidB
Díky za reakce Bea

Old Post 28-11-2019 v 15:23 PM
Beatrix je offline   Profil uživatele Beatrix   Find more posts by Beatrix   Foto galerie člena Beatrix   Click here to Send Beatrix a Private Message   Add Beatrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beatrix
Stálý Člen

Karma uživatele Beatrix - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 767

Sleduje to tady vůbec někdo? :-D

Old Post 02-12-2019 v 15:33 PM
Beatrix je offline   Profil uživatele Beatrix   Find more posts by Beatrix   Foto galerie člena Beatrix   Click here to Send Beatrix a Private Message   Add Beatrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 768

jj, máš to podvyživené!

Old Post 04-12-2019 v 07:50 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 46 47 48 49 50 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás