Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze zravim vsechny growery ...chtel bych nutne poprosit o rozpoznání tychto dvou kytek ....podle mne je tadle ta prva klučina a ta druha vyzera na samici ....posouvám sem i foto ...ale bohužel nemám jinej foták tak aspon to skuste ....preflowers sa mi nedarilo odfotit ..je to rozmazaný...jo a jeste bych se chtel zeptat jestli je to samec ...kolik mu asi zbýva kým začne kvitnout ?...nerad bych opelil samicí ...
no foto už neni potřeba nevim jestly jsem se zmínil že mám 2 kytky a v jednom květináči tak ta první jasnej samec takže jsem ho hned odřízl a ta druhá hermafrodit od spoda nahoru jsou koule ale uplně až nahoře v posledních dvou patrech jsou ty vlásky nechápu proč jenom nahoře ale jsou tam a vzhledem k tomu, že bych z toho něco chtěl mít tak to dopěstuju i když to bude stát asi za houby :-(
Zdarec. Potrebuju poradit co s myma dvema kytkama. Mam na obou dva utvary zachycene na fotce. Jestli sou ty bambule samcoidni, muzu vetve kde rostou fiknout? A je to normalni kdyz jim svitim 18h? Jsou 1,5-2 mesice stare, pH kolem 6 ;-) Dyky za odpovedi.
Původní příspěvek od KorenZMasaraku Zdarec. Potrebuju poradit co s myma dvema kytkama. Mam na obou dva utvary zachycene na fotce. Jestli sou ty bambule samcoidni, muzu vetve kde rostou fiknout? A je to normalni kdyz jim svitim 18h? Jsou 1,5-2 mesice stare, pH kolem 6 ;-) Dyky za odpovedi.
Pokial nemas zaujem o semienka, tak toho samca ( vlavo ) fikni rovno nad zemou :teeth:
A to, ze ti kvitnu pri periode 18/6 normalne nie je. Iba ak sa jedna o nejaku autoflowering odroru ( tzv. lowryder ). GL.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Sorry, napsal sem to trochu spatne. Ty dve fotky jsou z jedne kytky :-( Jeden hermous ma ale na jedne vetvi jenom bambule - tu bych fikl, druha vetev vypada na samici a treti vetev je takovej mix - tu bych zlehka zredukval. S druhou kytkou bych to videl podobne... Je to jenom plytvani energii a drahocenym casem nebo z toho muze vyrust neco lepsiho nez technicke k.? Kdyztak muzu jeste svitit 18/6 nebo uz sem to mel prepnout na 12? Lowryder to asi nebude, seminka sem nasel v huleni nic moc kategorie.