Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muziky poslouchám hrozný hafo, ale když se vypálim tak si dávám tenhle mixík
Polemic - Gangsta Ska (celý)
Radiohead - Amnesiac (celý)
Sublime - 40 oz from freedom (celý)
Rob D - Clubbed to death (tim většinou začínám, prostě moje zhulenecká hymna
Já osobně, když jsem zhulený jen tak zlehka, tak si neradši poslechnu nejaké Reggae, Raggajungle (Gardenzitty, Bob Marley...)
Když jsem zhulený pořádně, tak si nejradši poslechnu nejaký DnB(neco od fatalleru-Romana,Elvis,Gabana), Ganja kru, alif ss.......
Když jsem totalně zhulený a totálně ožralý, tak si nejlépe zafarámna nějakém teknu(Mustek ss, Lego ss, NSK, Strahov ss...), nebo nějaké HC (speedcore atd..) je to ho hafo
každýmu se líbí něco jinýho já můžu punk, ska, a wobčas snesu i trochu hardcore, techno, jungle, a tak různě.
A řikat tady že je nejlepší jen hop je fuck(t) poděl...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEJLEPŠÍ JE PUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Původní příspěvek od Dude 2 KIF: Zkus Wooden Toys, různý domorodý perkuse, dýčka, trošku kytarky, hodně solidní, když hrajem na dýčka tak si to vobčas pustíme a jamujeme do to ho
Jináč dneska mi proběhlo walkmanem - Outkast, Jablkoň, Mano Negro, Ta Jana z velký ohrady, Supergrass, docela stylovej rozmach , vono je to vlastně jedno co to je, hlavně že je to dobrý....
Jo, tak jsem na tom nějak obdobně, všechno z toho, co sem píšeš mám taky namíchaný asi na x cdách a prostě poslouchám každou kvalitní hudbu.
Původní příspěvek od Jock Horror Já osobně, když jsem zhulený jen tak zlehka, tak si neradši poslechnu nejaké Reggae, Raggajungle (Gardenzitty, Bob Marley...)
Když jsem zhulený pořádně, tak si nejradši poslechnu nejaký DnB(neco od fatalleru-Romana,Elvis,Gabana), Ganja kru, alif ss.......
Když jsem totalně zhulený a totálně ožralý, tak si nejlépe zafarámna nějakém teknu(Mustek ss, Lego ss, NSK, Strahov ss...), nebo nějaké HC (speedcore atd..) je to ho hafo
Teď poslední dobou jsem si ve zhuleném stavu ulítla na Psytrancu...lahoda....jiná dimenze!
Původní příspěvek od Ramon_Dexter Teď jsem obejvil genialitu Jethro Tull. Včera jsem si přines od kámoše vypálený cedko, ležim, čtu si, vypejkam, a na jednou si říkám sakra, to je geniální.
Dřív jsem poslouchal systémy, na rychty jsem nejezdil. Nedávnou jsem byl na jedný a stačilo mi to. Zkouřenej jsem to tak nějak nechápal. Všichni tam byli úplně vyjetý. Systémy už mi nemají co říct a pokud někdo říká, že to není komerční, tak kecá. Je to komerční jako všechno ostatní.
Momentálně poslouchám reggae (Švihadlo, Bob Marley), ska (Manu Chao, My Nevíme, Wickeda/Yukegá - mimochodem kvalitní HCska kapela odněkud z bulharska), šedesátý (Led Zeppelin, Velvet Underground, The Who, Jethro Tull a další), Hipec (Cypress Hill, Jedi Mind Tricks - kvalitní neznámej HipHop, řekl bych že lepší než Cypress Hill, mnohem temnější, Manželé - prastarej ani ne Hipec z ČSSR z roku 1984, rozhodně něco novýho). Jinak si ještě rád poslechnu inteligentní elektroniku, jako třeba Orbital (!!!neplést s DJ Orbith apod.!!!), Chemical brothers a taky se zajímam o Psytrance
Já uznávám za nejlepší hudební dílo tohoto světa klasický šwédský black metal se svojí válečnou morbidní a nekřestanskou tématikou, prostě mě tahle muzika přišla fakt krutě ulítlá tak ji poslouchám doporučuju starý Marduk,Immortal,Hypocrisy,Vomitory,Dark Funeral
ale velice rád zajedu na pořádnou rychtomelenici jako sou terrory např. DARRAK,HERETIC,DOA
Osobně zastávám názor, že nemá cenu někoho urážet kvůli tomu, co poslouchá za muziku, prostě vkus máme každý jiný.
Osobně nemám moc ráda hip-hop, neustále zpívá o ušlechtilých cílech a strašný pohodě, ale ty lidi....nevim, mám dojem, že to nevychází přímo od srdce, že už jen to jak zpívaj jak žijou jen hip-hopem svědčí o tom, že ve skutečnosti si jen na něco hrajou. taky nemám ráda techno, takový to primitvní...jednoduchý, bez nápadu.
Naopak poslouchám skupinky a věci, co jsou něčim výjimečný a dokážou upoutat i člověka, co si myslí, že tenhle styl neposlouchá.
Mám ráda psytrance, psychadelic dub-Mad profesor.house (DJ-Colin Dale, Loutka, Junior Jack), DnB-Roni Size, Aphrodite, Gardenzcity, Shadow, Funky-J.A.R, Monkey Business, Reggae-Gentlemen, Bushamn, Švihadlo, Bob, SKA-Polemic, Sto zvířat, the toasters. Skupinky jako jsou Morcheeba, Moloko, Loonaloop, Traband, Tornádo Lue, Ta Jana z Velké ohrady, Massive attack, Portishead, Wohnout
Z klasiky nesmím zapomenout na depešáky, Cranberries, Nirvana
Teď mám nový cdo, na kterym si ulítávám úplně nejvíc, je to novozélandská kapelka-Minuits-je to takový mix různých stylů-od junglu,funky,dub,house.ta holčina,co to zpívá má nejvíc charismatickej hlas jakej jsem kdy slyšela, fakt mě staršně dostala.něco tak úžasně citovýho jsem asi nikdy neslyšela.No nic, budu teda asi končit.