Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Mojí kamarádku jednou takhle úplně dostal postarší cápek, když k němu šla somrovat o cígo:
Kamarádka: " Dobrý den, nemáte prosím vás cigaretu?
Chlápek: " Mam a vy?
No já si tak jednou šmáruju centrem zkouřenej a v centru chodí hodně squaterů se psama a hrajou tam na píšťalky a fiči diabola a sticky a dycky jim tam dam nějaky ten drobák... a tak si jdu a ten typos na mě: Čus, hej, nechceš mi rozbit hlavu dvackou? smal sem se až dom... aspoň byl originalni
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
včera sedíme v hospodě a jeden chlápek vod nás má hodně vytuněnou Opel Calibra...A tak se bavíme a kámoš na něj:"Hele a jaký na tom máš kola??Nafukovací?"...tak jsme se tlemili aspon minut v kuse..