Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
už nevim kdo tu psal o opuštěných pasekách hluboko v lese čico tak nějak....jako lidi sou dost blbý a vim, že chataři u nás(jižní čechy) sou většinou pražáci a přesně na takovýhle místa lezou....náplácat by potřebovali
Je těžké býti debilem...konkurence je příliš veliká...
nazdar lidi nasiel som good flek je to asi taq 1km od dediny pri lese v krovi rastu tam take kriky co maju ostne tazko sa tam brodi tak sme sa rozhodli ze v strede toho krovia vysekame kruh a tam zasadime nase palicky je tam miesta pre cca 30 rastliniek a to krovie je vysoke nejak 2.5 m takze by to mohlo byt dobre je to vedla stlpa s napetim a slniecko tam prazi cely den neskor pridam aj foto
growman: cece o necem podobnym sem taky uvazoval, akorat me predbehl nejakej bezdomovec, co si tam udelal bejvak .
Jediny co bych videl jako problem je pristupova cesta, premyslel si o tom? Protoze kdyz tam vychodis/vysekas nejakej vchod, tak tam stejne driv nebo pozdej nekdo nakoukne....
Cicmon: to uz je premyslene vies mi sa tam ako taq dostaneme ale zver nie a ked na jar bude vsetko zelene tak do vnutra nebude vydiet a te kriky co vysekame vstrede este pohadzeme okolo a nic nebude vydiet
No je to teda davno co tobylo napsane ale po stromech kde to moc neslo, se mi uplne nejlip osvedcilo rakosi s vodou uvnitr a pokud mozno popadanymi kladamy jako pristupovou cestou. nejlip se mi osvedcilo pytel substratu prolit vapenym mlikem cely ho dat do jeste jednoho no a nasazet to na tu kladu jak slepky na hřad pichnes tam vzrostlejsi rizek kvuli snekum a slimakum aby ho svine nezabily ale jen poradne proskolily :/ no stahnes ten igelit okolo rizku na co nejmin a to co z toho zbude vytvarujes do kornoutku aby se to pri desti zalevalo a pri slunci nevyparovalo=co nejmensi kyti no a sam si pak zistis ze tam v lete pere jaxfin takze treba ten pytel púropichej nebo tak.Kazdopadne davat pozor na vodu v tom rakosi je hrozne kysela a me se stalo a ne jednou ze to prerostlo v koste bez kvetu a vubec to nezhulovalo. No a za ta leta mi na to jeste nikdo neprisel.Peace
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
jeste dovetek takze pokud mozno vodu svoji a kdyz tam mate naloz 50ti kytek no tak si tam doneste hromadku vapna a tu kyselici s tim trochu smychejte stejne radsi doporucuju svoji vodu aspon buete mit svvaly
kritika kritiky kritizuje kritičnost kritického kriteria a člověk ví jen co chce vědět ,a tak to nové bude jájista stále jen kritizovat, jinak to nebude jinak to nevidím a že si zahulím?, za to se nestydím Lipeeno
Já s tim ani moc problémy nemám....bydlim v totální prdely a kolem mně jen stary babky a dědci takže se nebojim že ňáká Osmdesátka přeleze plot a veme si hulení jinak kopřivy se teda neosvědšili kámoš to ma v "poli" plevelu a kopriv a hned ukradeno
Maryjána to je krása to přec každý ví, je vám po ní strašně dobře dokonce i vyléčí.
Na kašel i na rýmu,zapalte si marýnu,na růst vlasů,zápal kosti,trávy nění nikdy dosti.Zasaďte si taky jednu,nečumte na blbou bednu,pro pěstování i jiné věci...je tu pro nás GROWER přeci ! ! !
mmm tak to já taky nemám vyhlídnutej špatnej flek je tam smradlavej 1m širokej potok pak houští ale to je tam všude takže asi prosekat. no a je to jižní stráň teda ale má to 2 vady 1.na velikonoce tam cheděj pro pruty a 2.o 100 metrů dál bydlí ta největší pizda ale to us nebudu dál rozepisovat